Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eneba.com güvenilir mi bilen var mı?

Futbol takiminin her basarisiz sonucundan sonra burdan hocaya soracagim koca gotlu arda geldimi hocam degdimi diye

Egon hic bir baskanla anlasmaya izin vermedigi halde neden halen hocalik yapiyorsun git torun sev

gecen sene ozan kabak konusunda da yonetim oyuncuyu satmis istifa ederdim etseydin ne yapsin adamlar 7 milyon euroya serbest kalan adama 11 milyon teklif gelmis cok biliyorsan ozani sozlesme imzalamaya ikna etseydin ozanin parasina adamlar sana iki forvet aldi diagneyi istemiyorum dedinmi

demedin ama sneijder falcao gibi adamlari hatta hagiyi bile istemedin zamaninda cunku egon yuzunden istemiyorsun basarinin ilginin hepsi sende olsun istiyorsun

Adam baskan birakta kimin maddi acidan satilacagina karar versin Falcao yu biz istedik sen istemedin diye alinmayacakmi

sen Efsane hocamizsin ama baskan degilsin baskancilik oynamak istiyorsan cik secimdr karsisina aday ol yok onuda yapmiyorsan sus isine bak 10 milyonluk sivastan 100 milyonluk kadroyla nasil 10 puan geriye dustun heaabini ver 17 yabanciyi napcan hesabini ver

Lan 6 gün kaldı,şu sözleşmeleri feshedin Allah aşkına.falcao,iyilesen andone ve ademle forvet hatti guzel.kanatlar güzel.belhandadan kurtulun,fegholiyi de 10 numaraya veya 8 numaraya çekin

EOpGQQ7XUAAkQxe.jpg

hazır mıyız?

Arda’nın gelmesini isterdim. Tamamen duygusal sebeplerden ötürü. Ama başkanın koskoca Fatih Terim’in karşısındaki bu dik duruşunu da beğeniyorum açıkcası.

Başkan dediğin böyle olur. Hiçbir duruma taviz vermez.

Ayrıca Fatih Terim veya başkandan biri sezon sonunda %100 gidecek. Bakalım bu isim kim olacak? Şampiyonluk olursak Terim’le bir ayrılık yaşayacağımızı düşünmüyorum. Olamazsak ikisiyle de yolumuz ayrılabilir.

O mu gider bu mu gider diye düşünürsek, oranlar 6’ya 4 başkanın aleyhinde bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt