Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda’nın gelmesini isterdim. Tamamen duygusal sebeplerden ötürü. Ama başkanın koskoca Fatih Terim’in karşısındaki bu dik duruşunu da beğeniyorum açıkcası.

Başkan dediğin böyle olur. Hiçbir duruma taviz vermez.

Ayrıca Fatih Terim veya başkandan biri sezon sonunda %100 gidecek. Bakalım bu isim kim olacak? Şampiyonluk olursak Terim’le bir ayrılık yaşayacağımızı düşünmüyorum. Olamazsak ikisiyle de yolumuz ayrılabilir.

O mu gider bu mu gider diye düşünürsek, oranlar 6’ya 4 başkanın aleyhinde bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı başkan ve AA koç karşısında da bu duruşu sergileyebiliyor mu? İşlerine geldiğinde çık konuş gelmediğinde ortada gözükme?

Biz diyoruz belhanda feghouli gitsin stoper gelsin 10 numara gelsin bizimkiler hala arda gelcek gelmicek derdinde göz göre göre terim kendi egosunu Galatasaray camiasinin ve taraftarının önüne koyuyor , ayın 25 i oldu ve hala gonderilicekler gönderilmedi alınacaklar alınmadı sırf Terim'in arda inadı yuzundn herşey aksadı bı sene şampiyonluk gelir mi gelir ama bu terimden ötürü değil Galatasaray'ın winner günlerinden öturu 3 senedir rezil top oynuyoruz geldiği sene güzel oynama nedenimiz tudoruj yaptırdığı kampti tudoru oyuncular sabote etti zaten

EOpGQQ7XUAAkQxe.jpg

hazır mıyız?
fotoşop bu

Biz diyoruz belhanda feghouli gitsin stoper gelsin 10 numara gelsin bizimkiler hala arda gelcek gelmicek derdinde göz göre göre terim kendi egosunu Galatasaray camiasinin ve taraftarının önüne koyuyor , ayın 25 i oldu ve hala gonderilicekler gönderilmedi alınacaklar alınmadı sırf Terim'in arda inadı yuzundn herşey aksadı bı sene şampiyonluk gelir mi gelir ama bu terimden ötürü değil Galatasaray'ın winner günlerinden öturu 3 senedir rezil top oynuyoruz geldiği sene güzel oynama nedenimiz tudoruj yaptırdığı kampti tudoru oyuncular sabote etti zaten
Danışıklı dövüş ;)

internetteki hamlelerini dikkat et
Şimdi başlık açıyorum mali genel kurulda mali yönden ibrasızlığı engellemek adına ardayı kovduk fatih hoca da ağarın ricasını kırmamış oldu olan koca kafa ardaya oldu biz adamla böyle top gibi oynarız :) koca kafa katara ;)

İnternete daha çok gir sen üstat mağarada kalmışsınız diyor ya yeni nesil arda gelecek diyenlere ben demiştim demem az kaldı ;) üstüne fatih hocanın istifasını bekleyen bebelere gerçek dünyaya hoş geldiniz diyoruz ezcümle :) öpüyorum gözlerinden üstat

Şimdi başlık açıyorum mali genel kurulda mali yönden ibrasızlığı engellemek adına ardayı kovduk fatih hoca da ağarın ricasını kırmamış oldu olan koca kafa ardaya oldu biz adamla böyle top gibi oynarız :) koca kafa katara ;)

İnternete daha çok gir sen üstat mağarada kalmışsınız diyor ya yeni nesil arda gelecek diyenlere ben demiştim demem az kaldı ;) üstüne fatih hocanın istifasını bekleyen bebelere gerçek dünyaya hoş geldiniz diyoruz ezcümle :) öpüyorum gözlerinden üstat

@Murat Kara

Ocak ayinda paran yoksa alacagin stoper anca bu kadar olur zaten. Hele hele surda kalmis 6 gun, menajerler elini avusturmus bekliyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt