Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse başka bi program başlıyor belki orada bu büyük zaferimize gerekli önem verilir

Kesinlike bir lemina daha lazim orta sahaya seri yerine stoperden daha acil ozaman her deplasmani eze eze kazaniriz
Bir de sorun şu Luyindama & Marcao ikilisi olmayınca Lemina iyice stoperlerin arasına gömülüyor Luyindama ve Marcao ikilisi bir sapasağlam dönseydi Lemina da biraz daha rahatlardı

Ama dediğin gibi 2. bir Lemina'ya daha ihtiyacımız var Seri attığı paslar ile önemli iş yapıyor eyvallah ama rakip biraz orta sahada baskı yaptığı üzerimize geldiği zaman gerçekten sorun yaşıyor hemde acayip bir sorun yaşıyor

Yine de ben Seri'den vazgeçebileceğini zannetmiyorum Fatih Terim'in sene sonuna kadar son 3 maçın en iyilerinden Seri

Bu haberi paylaşan sayfayı takip etmiş.Büyük ihtimalle Emre ile ikisi bizde..

Emre Akbaba-Mert Hakan
Mario Lemina

Lemina'nın Galatasaray'da kalmasını sağlarsak ve bu üçlü bir arada oynamayı öğrenirse gerçekten ligin bu üçlüden çekeceği var ...

1 muslera
2 marcao
3 donk
4 saracchi
5 linnes
6 mariano
7 lemina
8 seri
9 onyekuru
10 feghouli
11 sekidika
12 falcao
13 andone
14 belhanda
15 nagatomo
16 zonzi
17 luyindama

evet.

1 muslera
2 marcao
3 donk
4 saracchi
5 linnes
6 mariano
7 lemina
8 seri
9 onyekuru
10 feghouli
11 sekidika
12 falcao
13 andone
14 belhanda
15 nagatomo
16 zonzi
17 luyindama

evet.

Nagatomo nzonzi luyindama kesin çıkar bence.1 kişi daha çıkarsa stoper alırız ama kim ? Mariano bence kalmalı.

Bu yeni hafta bari transferlerle kafa dağıtsak az,her yanımız üzüntü vallahi.icim parçalandı.hicbiseye odaklanamiyorum

Gidecekler gitmedi
Stoper gelmedi
Şurada kaç gün kaldı zaten
Arda konusu çok oyaladı bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt