Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener'i sol bek oynatmak nedir ya anlayan var mı adam sağ bekte bile zorla oynarken bir de sol bek oynatmak neyin kafası neden Emre Taşdemir'i Kayseri'ye kiraladık o zaman ne saçma bir iş bu takımda Saracchi çıktığında sol bek oynayabilecek tek oyuncu Linnes'tir. Sağ bekteki en iyi oyuncu da Mariano'dur. Defansif yönü biraz kötü olabilir ancak ofansif açıdan iyi ve teknik, pasları asistleri güzel. Bence Mariano takımda kalmalı.

1 muslera
2 marcao
3 donk
4 saracchi
5 linnes
6 mariano
7 lemina
8 seri
9 onyekuru
10 feghouli
11 sekidika
12 falcao
13 andone
14 belhanda
15 nagatomo
16 nzonzi
17 luyindama

Luyindama Nzonzi Nagatomo gider.
Belhanda giderse Stoper alinir.

Andone / Diagne de degisebilir. Andone 3-4 Hafta en az daha sürer.

Mariano kalir artik. Linnese güvenilmez.

Yapabilirse Yönetim belkide Yerli Stoper alabilir.

Selamın aleyküm Arda turan daha gelmedi mi 🤣

Arkadaşlar gelirse diagne, maicon yahut ozornwafor gelir cumaya kadar zira ne belhanda gider ne de nagatomoya bonservis verirler

Şener'i sol bek oynatmak nedir ya anlayan var mı adam sağ bekte bile zorla oynarken bir de sol bek oynatmak neyin kafası neden Emre Taşdemir'i Kayseri'ye kiraladık o zaman ne saçma bir iş bu takımda Saracchi çıktığında sol bek oynayabilecek tek oyuncu Linnes'tir. Sağ bekteki en iyi oyuncu da Mariano'dur. Defansif yönü biraz kötü olabilir ancak ofansif açıdan iyi ve teknik, pasları asistleri güzel. Bence Mariano takımda kalmalı.

Nagatomo kalabilir ondan kiralandı Emre cumaya kadar bekliyoruz işte

1 muslera
2 marcao
3 donk
4 saracchi
5 linnes
6 mariano
7 lemina
8 seri
9 onyekuru
10 feghouli
11 sekidika
12 falcao
13 andone
14 belhanda
15 nagatomo
16 nzonzi
17 luyindama

Luyindama Nzonzi Nagatomo gider.
Belhanda giderse Stoper alinir.

Andone / Diagne de degisebilir. Andone 3-4 Hafta en az daha sürer.

Mariano kalir artik. Linnese güvenilmez.

Yapabilirse Yönetim belkide Yerli Stoper alabilir.
Nagatomo, Nzonzi, Luyindama çıkar. Hoca, forvet haklarını Andone'den yana kullandıklarını söyledi Diagne geri dönmez. Belhanda da satılmaz. Orta saha, ön libero transferi falan yapılmaz. Stoper için de kalan 3-4 günde ya yerli bir stoper kiralık gelir Mert Çetin, Eray Cömert gibi ya da yabancı bir stoper kiralarız ama bu durumda 1 oyuncu daha çıkması gerekir ki o isim kim olur/olmalı konusu tam bir karmaşa Mariano ya da Linnes olabilir. Belhanda ya da Sekidika'dan biri başka bir takıma kiralık olarak gönderilebilir falan filan..

Falcao ve diğer sakatlıklarla ilgili açıklama ne zaman gelir. Çok sıkıntı değil gibi düşünüyorum. Yinede kafamda deli sorular.

tam transfer zamani

Bugün eski flörtüm Twitter'dan linç yemiş. Güne bu kadar iyi başlayamazdım. Bir de stoper gelirse ballı kaymak olur.

Hem Y.Selim10 hem Evren Turhan stoper yolda demiş. Hayırlısı bakalım.

İyi biri alinsa, Luyindama da Nisan gibi oynayacak duruma gelse de su Marcao'dan bi kurtulsak.

marcaoyu allayıp pullayıp satmak lazım mental açıdan zayıf stoper en sevmedıgm tarzda adam

solak stoper güzel fakat böylesi saatli bomba imkansız degismez konsantre 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt