Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarachi - Ömer
Mariano - Sener

Illa lazimmi sence Nagatomo veya Linnes

Donk Emin Marcao Ahmet

Bence daha fazla Stopere gerek.
Ömer'i sol bek oynatarak adami bitirirsin. Yine özgüveni sifirlanir, bir sürü hata yapar. O adam özgürce oynamadigi zaman katki yapamiyor. Sener'i dün gördük, 1.5 sezondur dogru dürüst top oynamiyor, ki oynasa bile yetenekleri oldukca SINIRLI. Eli ayagi düzgün bir bek alternatifinin olmasi gerekiyor.

Birileri birilerini yemeli,ve biz galibiyet serisine devam etmeliyiz.acikcasi alanya deplasmanı,sivas deplasmanı ve başakşehir deplasmanından çekincem yok.halledecegiz

Bjk 2018de ne kadar kahpe puan topladıysa bu sezon aynısını da fener yaptı.bizim saçma kayiplarimiz bi yana,sırf hakemlerin çaldığı 5-6 puan olmasa şu an çok daha iyiydi herşey.ama o zaman da babel ve belhandayi hala izleyebilirdik.bi yerde sıçabilirdik,ve bitebilirdi sezon.alanya ,başakşehir ve fener şu an en gereksiz takımlar önümüzdeki.basaksehirde de bi halt yok.bu sezon zerre ovmedim başakşehiri.okan avrupada iyi sonuçlar aldı ama ligde bisey oynamıyorlar.bu takimlarin kaybetme zamanı geldi

Afganistan'da uçak düşmüş diyorlar.
Ocağı atlatırsak mucize, şubat sonuna ak gezenleri bekliyorum ben.
Bu yil bitene kadar biz bitecegiz belli oldu. Her yila umutla girip 2 ay gecmeden laglet ediyoruz.
İran - ABD gerginligi, Wuhan virusu, Kobe B.'nin vefati, deprem, ucak dusmesi... Nasil bir zamana dustuk lan? Bi gormedigimiz uzayli istilasi ve zombi salgini kaldi. Onlari da yasayalim da gozumuz acik gitmesin anasini satayim.

Mariano dün bu takımın en iyi sağ beki olduğunu gösterdi. Hocanın hatadan dönmesi güzel. Rakip türü ve rakip bek türüne göre doğru karardı. Kayseri bekide Emre Taşdemir olduğu için Mariano tahminen orayı delik deşik eder yine oynar. Kalite farkı zaten ortada.
Lemina cezalı, Saracchi Falcao umarım iyidir.
Saracchi kotuyse Linnes orada banko oynar zaten orada daha iyi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav Allah rizasi icin sen fotosop filan yapma haci.
Senin avatardaki herifin CR7 oldugunu ogrendigimden beri su sekil takiliyorum gunlerdir:

images

Bu Eljif Elmas denen 16 mio'luk yıldız çocuk oynuyor mu bari takımında?

Bunu satamasalar kim bilir ne halde olacaklardı şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt