Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Afganistan'da uçak düşmüş diyorlar.
Ocağı atlatırsak mucize, şubat sonuna ak gezenleri bekliyorum ben.
uzaylı istilası olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afganistan'da uçak düşmüş diyorlar.
Ocağı atlatırsak mucize, şubat sonuna ak gezenleri bekliyorum ben.
amüniyimYav Allah rizasi icin sen fotosop filan yapma haci.
Senin avatardaki herifin CR7 oldugunu ogrendigimden beri su sekil takiliyorum gunlerdir:
![]()
Sadece yasa bakip genclestirmek fekakettir.genc ve kaliteli topcular olmak zorunda bi anda genclesmeye gidiyorsan. Gördük bunun sonuclarini, şov icin genclesenler gecen sene hakemlerle ligde kaldiGelecek sene takimdaki kiralik oyuncu sayisini azaltip tekimi genclestirmemiz gerekiyor mutlaka. Soyle bir kadro beni cok mutlu eder gelecek sezon icin:
Muslera-(Sağ bek)-Emin-Işık Kaan-Saracchi-(Ön libero)-Lemina-Emre Akbaba-Emre Kılınç-Sekidika-Andone
Reiste corona bile olabilir biraz daha iyileşmeliOnyekuru nezaman idmanlara başlayacak acaba hiç bilgi yokmu
reis belhanda dün oyuna girecek gibi oldu sonra alay eder gibi tekrar yerine oturttular ya çok sövdün müSadece yasa bakip genclestirmek fekakettir.genc ve kaliteli topcular olmak zorunda bi anda genclesmeye gidiyorsan. Gördük bunun sonuclarini, şov icin genclesenler gecen sene hakemlerle ligde kaldi
reis belhanda dün oyuna girecek gibi oldu sonra alay eder gibi tekrar yerine oturttular ya çok sövdün mü
FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 4 Ocak 2020 Cumartesi günü başladı ve 31 Ocak 2020 Cuma günü sona erecek.transfer sezonu ne zaman bitiyor arkadaşlar. Saat ve dakika olarak tam kim yazabilir![]()
FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 4 Ocak 2020 Cumartesi günü başladı ve 31 Ocak 2020 Cuma günü sona erecek.
Saat 00:00'dır.
Soru neydi rtaoM. Cengiz konuşuyor!
Ulan Terim'e kalkıp neler söyledin şu koyduğumun koç'una karşı yöneltilen soruyu sadece kamuoyu neyin ne olduğunu görüyor olarak geçiştiriyorsun.