Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Kaldı Rize maçımıza 5 gün. Sol kanatta Saracchi & Onyekuru, sağ kanatta Linnes & Sekidika'yı izleyeceğimiz için sabırsızız. Bir de defans gelse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kampı karıştıracak, verimsiz bir kamp olacak. Şimdi daha zor işiNolacakti yetisince, form mu tutacak?
Maaş skalasını sen mi belirliyorsun? Bırakın yeter artık şu antu ağızlarını.İftira üstüne iftira. Galatasaray'ın yaşayan en büyük değerini sevmezsenizde nefret etsenizde bu forumda saygılı olun.İspat etsene delikanlıysan iddaalarını.En son yarım devre 1905 liraya imza atan ELEMAN ertesi sene acısını fazlası ile çıkardı.
Normal senelik maaşı 2 milyon Euro iken
Ertesi sene ve sonraki seneler için maaşını 3 milyon Euro'ya sabitledi
Siz bu 1905 masallarına inanmaya devam edin.
Millet malı götürüyor.
Hayır Fenerli, Beşiktaşlıyı anlıyorum adamlar normal olarak bizim kötülüğümüzü istiyor da sözde bizim taraftardaki bu silkilme sevdasını anlamıyorum. Ya da gerçekten bizim takımın taraftarları mi acaba?Kampı karıştıracak, verimsiz bir kamp olacak. Şimdi daha zor işi
İnsan en çok sevdiğini silkermiş.Hayır Fenerli, Beşiktaşlıyı anlıyorum adamlar normal olarak bizim kötülüğümüzü istiyor da sözde bizim taraftardaki bu silkilme sevdasını anlamıyorum. Ya da gerçekten bizim takımın taraftarları mi acaba?
Hangi maçını izleyecekmiş?Galiba bir tek Musap var burada ciddi ciddi Talisca'nin Trabzon'a gidecegini dusunen.
Bana o yüzden cevap yazmıyormuş demek kiiiAçıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda![]()
Bana o yüzden cevap yazmıyormuş demek kiii
Abi sekidika daha antrenmanlara katılmadı,ha bugun veya yarın katılırsa belki yedeklerde olur mactaKaldı Rize maçımıza 5 gün. Sol kanatta Saracchi & Onyekuru, sağ kanatta Linnes & Sekidika'yı izleyeceğimiz için sabırsızız. Bir de defans gelse.
Ben isim vermedim kiFatih Terim eleman değildir. Galatasaraylı herkes bunu bilir.
Bana o yüzden cevap yazmıyormuş demek kiii
Jesse Sekidika'nın da gelmesi ile beraber, kanatlarımız Boeing 737 kargo uçağı kanadından F16 Savaş uçağı kanadına evrilecektir inşallah.Abi sekidika daha antrenmanlara katılmadı,ha bugun veya yarın katılırsa belki yedeklerde olur macta
Maaş skalasını sen mi belirliyorsun? Bırakın yeter artık şu antu ağızlarını.İftira üstüne iftira. Galatasaray'ın yaşayan en büyük değerini sevmezsenizde nefret etsenizde bu forumda saygılı olun.İspat etsene delikanlıysan iddaalarını.