Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaldı Rize maçımıza 5 gün. Sol kanatta Saracchi & Onyekuru, sağ kanatta Linnes & Sekidika'yı izleyeceğimiz için sabırsızız. Bir de defans gelse.

En son yarım devre 1905 liraya imza atan ELEMAN ertesi sene acısını fazlası ile çıkardı.
Normal senelik maaşı 2 milyon Euro iken
Ertesi sene ve sonraki seneler için maaşını 3 milyon Euro'ya sabitledi

Siz bu 1905 masallarına inanmaya devam edin.
Millet malı götürüyor.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Maaş skalasını sen mi belirliyorsun? Bırakın yeter artık şu antu ağızlarını.İftira üstüne iftira. Galatasaray'ın yaşayan en büyük değerini sevmezsenizde nefret etsenizde bu forumda saygılı olun.İspat etsene delikanlıysan iddaalarını.

Kampı karıştıracak, verimsiz bir kamp olacak. Şimdi daha zor işi
Hayır Fenerli, Beşiktaşlıyı anlıyorum adamlar normal olarak bizim kötülüğümüzü istiyor da sözde bizim taraftardaki bu silkilme sevdasını anlamıyorum. Ya da gerçekten bizim takımın taraftarları mi acaba?

Şu anki 4-2-3-1 kadromuzda Donk'un yerine bir stoper ve Seri'nin yerine bir 6 numara olmazsa olmaz şart transferler olarak gözüküyor.

Muslera
Linnes ------------- Donk --------------- Marcao -------------- Saracchi
Lemina --------Seri
Sekidika/Feghouli ---- Belhanda/Emre Akbaba/Taylan ---Onyekuru/Ömer
Falcao/Andone

Galiba bir tek Musap var burada ciddi ciddi Talisca'nin Trabzon'a gidecegini dusunen.

Arda Galatasaray'a ne verebilir ne getirebilir ben hala anlamaya çalışıyorum.

Bu adamın aidiyet ruhu yok. En ihtiyaç duyduğumuz zamanda sezon ortasında bıraktı gitti takımı. Mental olarak çok daha öncesin de oynamıyordu gitmek istediği için. Galatasaray Ruhuna sahip bir oyuncu olduğuna asla inanmıyorum. Galatasaray, Arda'nın "hiçbir şey olmasa topu Galatasaray'a atarım." diye baktığı bir son liman sadece. 2-3 sene öncesine kadar gerçekten durum böyleydi ama artık kredisi tükendi.

Taraftarın sevdiği bir oyuncu değil. En odaklanmamız tek yürek olmamız gereken zamanlarda tribün arasında da bölünmelere yol açacak. İhtiyaç duyacağımız en son şey bu olur herhalde.

Futbol olarak bakarsak, artık sol açık veya kanat oynaması mümkün değil. 10 numara pozisyonunda hiç koşmadan sadece kilit pas atabileceğini varsayarak belki olur ama 3 senedir futbol oynamamış bir oyuncunun bunu bile yapabileceğinden şüpheliyim. Fatih Terim'in istediği o takım halinde savunma ve alan kapatma mentalitesini veremeyeceği aşikar.

Takımı kenetleme konusunda da ben bunu başarabileceğini inanmıyorum. Genç oyunculara abilik yapabilecek karakterde bir adam değil. Daha çok askerdeki devrecilik kafasında onları ezip, peşinden sürüklemeye çalışır. Yabancı oyuncuların da Arda'yı umursayacaklarını sanmıyorum.

Bunu daha önce de yazdım. İstanbul'a dönebilmek için devlet parası ve sponsorluklarına ihtiyaç duyan, bu paraları kazanmaktan rahatsız olmayan bir oyuncunun bizden 1 tl bile almasına gönlüm razı olmaz. Gelirse de bundan sonra formadır, atkıdır alırken mutlaka iki kere düşünürüm.

Son düzenleme:
En az Luyindama kadar katkı verecek iyi bir stoper almamız şu aşamada çok elzem. Bu aynı zamanda Donk'un da boşa çıkacağı ve asıl mevkisi olan orta sahada değerlendirilebileceği anlamına gelir ki gerçekten çok kritik bir hamle satrançta şah çekmek gibi bir şey olur.

Son iki sezondur son düzlükte bilmem kaç puan geriden gelip de şampiyon olduğumuz sezonun son 10 maçındaki kadromuza bir bakın göreceksiniz ki bu maçların çoğunda Donk 6 numara olarak oynamış Fernando ile birlikte çift ön liberoda. Kazanmamızın sebebi bu.

Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda 😛

Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda 😛
Bana o yüzden cevap yazmıyormuş demek kiii

Maaş skalasını sen mi belirliyorsun? Bırakın yeter artık şu antu ağızlarını.İftira üstüne iftira. Galatasaray'ın yaşayan en büyük değerini sevmezsenizde nefret etsenizde bu forumda saygılı olun.İspat etsene delikanlıysan iddaalarını.

Balık hafızalı Renktaşim benim
Derdi GALATASARAY değilde terime biat etmek olan Renktaşim benim

""Sarı-kırmızılı kulüp, teknik direktör Fatih Terim ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. KAP'a yapılan ilk bildirimde Terim'in yarım sezon için 1 milyon euro, gelecek sezon ise yıllık 2 milyon euro alacağı ifade edilmişti. Fakat daha sonra geçilen düzeltmede yarım sezon için aylık 1905 TL""

Ne çabuk unuttun terim ile anlaştığımiz zaman ki KAP bildirimini?

Yarım sezonluk 1 milyon euro sonraki sene ise 2 milyon Euro olarak anlaştığımizi KAP'a bildirildik.
Sonra ise Milli takımdaki tazminatı düşünüldü ve hemen düzeltme geldi maaşı 1905 lira olarak düzeltildi.

Velhasıl normalde senelik 2 milyon Euro alacak iken bir sonraki sene ve bu sezon maaşını 20 milyon liraya yani 3 milyon Euro'ya sabitledi.

Üstelik 1905 liraya anlaştığımiz sezon kur çok yüksek değildi sonraki sezon fazladan aldığı 1 milyon Euro'ya güncel kur ile fazlası ile bizden tahsil etmiş oldu.

Bir dahaki sefere delikanlılık dersi vereceksen eğer önce o tartıya kendini koy bı ağırlığın olmadığını gör sonra karşı tarafa artistlik yap.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt