Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sekidika daha antrenmanlara katılmadı,ha bugun veya yarın katılırsa belki yedeklerde olur macta

Sıdıka hemen oynamaz diye düşünüyorum. Onyekuru'nun ilk geldiği dönemlerdeki gibi sonradan takıma dahil edilir aldığı süre günden güne artarak.

Açıkçası bu forumda kim Galatasaraylı bazen anlamakta güçlük çektiğim icin engeli basıyorum.Galatasaray ve fatih hoca hakkında sürekli olumsuz konuşan,saygısız herkesi engelledim.aslinda fenerli olan,Galatasaraylı görünümluler yillardir engelli listemde zaten.arada biz maç kaybedince gelip yazıyolar,bende dalga geçiyorum onlarla şampiyon olduğumuzda

Bu forum Fenerbahçeli holigan dolu hocam. Hemde yıllanmış üyelikler ile...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sekidika adlı kardeşimizin defansa yardım konusu nasıl acaba, videolarda sadece hücum atraksiyonları var, rakip kanatlarını takip ediyor mu? Bilen renkdaslar yorumlasa rica etsem.

Rıza Çalımbay: "14 yabancı almak zorunda değilsiniz. O kadar para harcayacağınıza 4-5 tane alın, iyi alın. Yabancı sayısı düşürülürse yerli oyuncu çok pahalı oluyor. 14 yabancıya ya kriter konulmalı, ya da tamamen serbest bırakılmalı."

Hayret rıza efendi mantıklı konuşmaya baslamis şimdiye kadar aklınız nerdeydi

Luyindama için KAP gerekmez Andone kalıyor Nzonzi kulüp bulsun anlaşsın ondan sonra KAP gelir yoksa hal bizim aktif oyuncumuz Brugge Diagne'yi yollayamadı bize öyle kolay değil o işler Sekidika bugün öğlen bildirilir
Andone neden kalıyor? Rehabilitasyon merkezi miyiz biz? Bonservisi mi bizde?

Balık hafızalı Renktaşim benim
Derdi GALATASARAY değilde terime biat etmek olan Renktaşim benim

""Sarı-kırmızılı kulüp, teknik direktör Fatih Terim ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. KAP'a yapılan ilk bildirimde Terim'in yarım sezon için 1 milyon euro, gelecek sezon ise yıllık 2 milyon euro alacağı ifade edilmişti. Fakat daha sonra geçilen düzeltmede yarım sezon için aylık 1905 TL""

Ne çabuk unuttun terim ile anlaştığımiz zaman ki KAP bildirimini?

Yarım sezonluk 1 milyon euro sonraki sene ise 2 milyon Euro olarak anlaştığımizi KAP'a bildirildik.
Sonra ise Milli takımdaki tazminatı düşünüldü ve hemen düzeltme geldi maaşı 1905 lira olarak düzeltildi.

Velhasıl normalde senelik 2 milyon Euro alacak iken bir sonraki sene ve bu sezon maaşını 20 milyon liraya yani 3 milyon Euro'ya sabitledi.

Üstelik 1905 liraya anlaştığımiz sezon kur çok yüksek değildi sonraki sezon fazladan aldığı 1 milyon Euro'ya güncel kur ile fazlası ile bizden tahsil etmiş oldu.

Bir dahaki sefere delikanlılık dersi vereceksen eğer önce o tartıya kendini koy bı ağırlığın olmadığını gör sonra karşı tarafa artistlik yap.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!
Biliyorum anlamamak yada inkar etmek için her yolu deneyeceksin ama;

"Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Terim'in, boş mukaveleye imza attığı öğrenildi."Hocanın sözleşmesi de tl üzerinden.

Bu arada sözleşmesinde iyileştirme yapılmak istenebilir başarıya endeksli.

Senin gibi bir boş adama laf anlatmaya çalıştığım için kendime kızıyorum ama tutamıyorum işte

Maicon, Murillo, Luis Abraham... Bu stoperlerin hiçbiri Donk'tan fazlasını yapamaz. Eğer tecrübeli ve ayakları yere sağlam bir stoper olmayacaksa hiç gerek yok.

Biliyorum anlamamak yada inkar etmek için her yolu deneyeceksin ama;

"Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Terim'in, boş mukaveleye imza attığı öğrenildi."Hocanın sözleşmesi de tl üzerinden.

Bu arada sözleşmesinde iyileştirme yapılmak istenebilir başarıya endeksli.

Senin gibi bir boş adama laf anlatmaya çalıştığım için kendime kızıyorum ama tutamıyorum işte
yıllık 3 milyon euroluk boş sözleşme he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt