Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin garibi çok eski tarihli üye olan ve Galatasaraylı taklidi yapanlar var. Çok yazık bunlara, burada bukadar vakit harcayıp ömrünü bir hiç uğruna çürütmekteler. 5 yılın üstünde üye olup binlerce mesaj kasmış, yıllarca burada aka kara, karaya ak değip yalan dolan kasmış adamlar var.

Bu arkadaşlara hayatın kısa olduğunu ve dünyaya birdaha gelinmeyeceğini hatırlatayım. Ayrıca yalanın hertürlüsü günahtır. Ufak ya da büyük her yalanın bir hesabı olacak. Yani bu dünyanızı boşa geçirmekte olduğunuz yetmiyormuş gibi ahirete de sıkıntı taşıyorsunuz.

Loose, loose yani.
loose mu

EN1MnpnWoAIXwaA
insan bir bacaklarına ağda yapar.

Andone def edilmeli. Real macinda belhanda'nin 2 muthis pasını gole ceviremedi (%99) üstüne adam taraftarla kufurleserek oyundan alindi. 2 zarari var o macta sadece. Hırslı ise gitsin baska spora yonelsin futbol sadece hirsla oynanmiyo atmazsan o firsatlari harcalar seni...

macı bi daha izle sonra salla adama bence. belhandanın ikinci pasını gole çeviremeyen babel çünkü , andone seri'nin pasını kaçırmıştı ikincisinde duran topta.

Bu forum Fenerbahçeli holigan dolu hocam. Hemde yıllanmış üyelikler ile...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özellikle transfer dönemlerinde bunlar kabak gibi belli oluyor. Rütbelerine bakmayın işin sırrı şurda: iyiye kötü, kötüye iyi derler ve neden diye sorana da mantıksız alakasız cevaplar verirler. Takıma fayda sağlama ihtimali olan adamlara karşı hep önyargılıdırlar, negatif taraflarını ön plana çıkarıp algı kasarlar. Hiç heyecan emaresi de göremezsin bunlarda. Sözkonusu adam alınıpta iki maç kötü oynarsa onun kazanını kaynatmaya başlarlar, ama olurda iyi oynarsa kötü oynayacağı günü iple çekerler ben demiştim demek için düşman gibi pusuda beklerler. Bunların dediği çıksın adam kötü oynasın da takım şampiyon olamasın umursamazlar.

Aslında bunlar hakkında daha da yazmaya gerek yok hayat onların hayatı, ömürlerini bu kadar kıymetsizce tüketmek isteyen tüketir. Bize de bir zararları yok, ömürlerine yazık oluyor.

Bizim taraftarı anlamak mümkün değil takım yavaş diye şikayet edip Donku orta sahaya yazanlar gördüm bu adamın şu an GS'de oynamaması lazım yine önceki senelerin hatırına oynuyor ha kaldı max yedek stoper olur sene sonu şutlanır orta sahada ne işi var

Muslera
Martin Murillo Marcao Marcelo
Brezilyadan bir genç
Lemina Taylan (Emre)
Jesse Falcao Onyekuru

olası takım bu görünüyor. Hoca stoper ve ön libero istiyor on numara değil. Feghouli'yi yazmadım çünkü form durumu düşük yükselirse tabi ki formayı alır.

amrabat neydi öyle lan.

rüzgarın oğlu

şeyde vardı yiğit gökoğlan.

Harbi bir soru sorayım sana, gerçek görüşünü merak ediyorum. Cevabına göre bir daha bu konularda salça olmayacağım sana.
O dönem yapılan transferlerin hepsini yazıyorum alt alta. Pozitif bulduklarına "+" negatiflere de "-" yapıştırabilirsin. Çok beğendiklerine +++ rezil bulduklarına --- basalım ki vurgu belli olsun. Üşenirsen 21 transfer var diyelim 3 tanesi iyi gerisi çöp. 3/21 yazarak daha basit bir şekilde de bağlayabiliriz süreci.

2011/12

Muslera
Eboue
Ujfalusi
Riera
Elmander(Bonservissiz)
Necati
Melo
Engin Baytar
Selçuk İnan(Bonservissiz)
Ceyhun Gülselam(Bonservissiz)
Yiğit Gökoğlan
Sercan Yıldırım

12/13

Amrabat
Sneijder
Drogba(Bonservissiz)
Umut
Burak
Hamit
Furkan Özçal (Bonservissiz)
Dany
Cris(Bonservissiz)

Saygılar.

Harbi bir soru sorayım sana, gerçek görüşünü merak ediyorum. Cevabına göre bir daha bu konularda salça olmayacağım sana.
O dönem yapılan transferlerin hepsini yazıyorum alt alta. Pozitif bulduklarına "+" negatiflere de "-" yapıştırabilirsin. Çok beğendiklerine +++ rezil bulduklarına --- basalım ki vurgu belli olsun. Üşenirsen 21 transfer var diyelim 3 tanesi iyi gerisi çöp. 3/21 yazarak daha basit bir şekilde de bağlayabiliriz süreci.

2011/12

Muslera
Eboue
Ujfalusi
Riera
Elmander(Bonservissiz)
Necati
Melo
Engin Baytar
Selçuk İnan(Bonservissiz)
Ceyhun Gülselam(Bonservissiz)
Yiğit Gökoğlan
Sercan Yıldırım

12/13

Amrabat
Sneijder
Drogba(Bonservissiz)
Umut
Burak
Hamit
Furkan Özçal (Bonservissiz)
Dany
Cris(Bonservissiz)

Saygılar.
selam aög
galatasaray bir dinse
elçisi fatih terimdir diyebilir miyiz?

sanırım babel gidiyor yerine ikili kap gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt