Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yine maaşını biz öderiz karşılığında kiralama ücreti alırız cagnedeki gibi.

Babele zorunlu opsiyon falan koymuşlardır umarım,bu vurdumduymaz paragöz herifle 3 yıl imzaladılar bide şaka gibi.

Babele zorunlu opsiyon falan koymuşlardır umarım,bu vurdumduymaz paragöz herifle 3 yıl imzaladılar bide şaka gibi.
Yurtdışında X şirkette geciken maaşa rağmen çalışır mısın ben çalışmam en çok para nerde ise oraya giderim vurdumduymaz derken herkes melo gibi olamaz o imkansız

Böyle bir iddia var twitter da Galatasaray sözlük de tartışılıyor, eğer bu haber doğruysa biz de doğru yoldayız demektir gerçekten geleceği çok parlak bu çocuğun ...

Babelin gittigi iyi oldu gamsız heriften kurtulduk umarım zorunlu satın alma opsiyonu vardır yoksa bide gelecek yaz yine bir yerlere itelemeye çalışacaz

Yurtdışında X şirkette geciken maaşa rağmen çalışır mısın ben çalışmam en çok para nerde ise oraya giderim vurdumduymaz derken herkes melo gibi olamaz o imkansız
Dünyada hangi futbolcunun sözleşmesinde yazan parayı elinde sonunda alamadığı görülmüş? Böyle bir olay varsa bile ki hiç sanmıyorum,fifaya başvurup istediği zaman parasını alırdı. Banka hesabında milyon euro paralar bulunan adam 1-2 aylık parasını geç aldı diye triplere giriyorsa defolsun gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt