- 26 Kasım 2008
- 18.192
- 17.035
- 2.273
H.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lol, bilmeyen yoktu zaten kardeş fazla coşma.Ertan geç kaldı![]()
lol, bilmeyen yoktu zaten kardeş fazla coşma.
Yurtdışında X şirkette geciken maaşa rağmen çalışır mısın ben çalışmam en çok para nerde ise oraya giderim vurdumduymaz derken herkes melo gibi olamaz o imkansızBabele zorunlu opsiyon falan koymuşlardır umarım,bu vurdumduymaz paragöz herifle 3 yıl imzaladılar bide şaka gibi.
İşin iç yüzü şu. Hollanda milli takımı için yardıracak sonra seçilince bize bela olmaya devam edecekBabele zorunlu opsiyon falan koymuşlardır umarım,bu vurdumduymaz paragöz herifle 3 yıl imzaladılar bide şaka gibi.
Böyle bir iddia var twitter da Galatasaray sözlük de tartışılıyor, eğer bu haber doğruysa biz de doğru yoldayız demektir gerçekten geleceği çok parlak bu çocuğun ...
Dünyada hangi futbolcunun sözleşmesinde yazan parayı elinde sonunda alamadığı görülmüş? Böyle bir olay varsa bile ki hiç sanmıyorum,fifaya başvurup istediği zaman parasını alırdı. Banka hesabında milyon euro paralar bulunan adam 1-2 aylık parasını geç aldı diye triplere giriyorsa defolsun gitsin.Yurtdışında X şirkette geciken maaşa rağmen çalışır mısın ben çalışmam en çok para nerde ise oraya giderim vurdumduymaz derken herkes melo gibi olamaz o imkansız