Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babeli çok küçümsediniz adamın şu yaşında bile talibi çıkıyor en kötü bedava yollarsın zaten.. .. Çok istedim gelmesini ama sözleşmesi tam bir fiyaskoydu hele imza parası tam saçmalık. .. Forvet oynasa daha çok verim alabilirdik kendisinden zaten şu kadar hareketsiz bir takımda bir babele takılmak da saçma.. Bekler çalışmıyor orta sahada tek lemina var o da epey sakatlık geçirdi.. Feghouli berbattı belhanda keza öyle babel de ayak uydurdu takıma..
Neyse yolu açık olsun umarım opsiyonlu gider de kurtuluruz bu ağır sözleşmeden

Dünyada hangi futbolcunun sözleşmesinde yazan parayı elinde sonunda alamadığı görülmüş? Böyle bir olay varsa bile ki hiç sanmıyorum,fifaya başvurup istediği zaman parasını alırdı. Banka hesabında milyon euro paralar bulunan adam 1-2 aylık parasını geç aldı diye triplere giriyorsa defolsun gitsin.
Aşırı duygusalsın açıkçası paramı alamadığım yerde durmam gerekli yerlere de başvuru yaparım gayet doğal bir hak ister 10 tl ister 10 milyon tl

Hoca oğlunu satmayacaksa eğer ozaman kalan yıllar maaşını cebinden ödesin pislik herif kene gibi yapıştı

Harbi bir soru sorayım sana, gerçek görüşünü merak ediyorum. Cevabına göre bir daha bu konularda salça olmayacağım sana.
O dönem yapılan transferlerin hepsini yazıyorum alt alta. Pozitif bulduklarına "+" negatiflere de "-" yapıştırabilirsin. Çok beğendiklerine +++ rezil bulduklarına --- basalım ki vurgu belli olsun. Üşenirsen 21 transfer var diyelim 3 tanesi iyi gerisi çöp. 3/21 yazarak daha basit bir şekilde de bağlayabiliriz süreci.

2011/12

Muslera
Eboue
Ujfalusi
Riera
Elmander(Bonservissiz)
Necati
Melo
Engin Baytar
Selçuk İnan(Bonservissiz)
Ceyhun Gülselam(Bonservissiz)
Yiğit Gökoğlan
Sercan Yıldırım

12/13

Amrabat
Sneijder
Drogba(Bonservissiz)
Umut
Burak
Hamit
Furkan Özçal (Bonservissiz)
Dany
Cris(Bonservissiz)

Saygılar.
Muslera
eboue
melo
ELMANDER
geri kalanlar eksi ustat.

Chris hocaya iteleme transferdi. Aysal sag olsun. Hocanin bi gunahi yok onda.

Wesley (istemiyordu son secenegiydi. Hasan istemedik dedi ztn. Hazir adam lzmmis)
Drogba
Burak

Gerisi eksi.

Hamite evlat gibi baktik. Tariktan kazik girdi diyenler hamitte girenin ne oldugunu soylemiyorlar mesela.

Onceki donemleri de bir ara yazalım. Salça ol sorun yok yaw. Fenerli iması yapma yeterli. Ben terimsporlu veya x sporlu dglim. Galatasaraylıyım. Herkes her firsatta ovuyor. Bizde yeri geldiginde ovelim diyoruz rts. Fakat gecen gun konustugumuz gibi malum sahis ve destekcileriyle olan bir benzerligini daha soyleyeyim; bir yerden sonra övmek zorundasın. Ikinci bir secenegin yok.

Edt: Brumayi da artılara ekleyelim. Unutmussun yazmayi galiba goremedim.

Son düzenleme:
Lan Galatasarayin parasini boyle cope atan bir kisi var o kiside Terimdir, sanki kendi parasi gibi catir catir cope atiyor. Bu sezon sampiyon olmazsak isimiz cok zor. Babele imza parasi ver, sonra bedava kirala ve ustune maasini ode. Nzonzi, seri, Emre mor gibi adamlari kiralama parasi ode, yuksek maas ode sonra istemiyorum de. Sanki bu adamlar bedavaya oynuyor, ve sezon sonu ayni bok olacak. Diagne gibi adama 13m euro ver, 1 m euroya bile satamiyorsun, sonra ne bilim maasinida ode.

Onyekuru sarachi gibi transferler gozunuzu bozmasin, ilk once Terim takima birseyler versin. 3,4 hafta sonra yine donk forvet ve omer play måker olursa sasirmam...

Lan Galatasarayin parasini boyle cope atan bir kisi var o kiside Terimdir, sanki kendi parasi gibi catir catir cope atiyor. Bu sezon sampiyon olmazsak isimiz cok zor. Babele imza parasi ver, sonra bedava kirala ve ustune maasini ode. Nzonzi, seri, Emre mor gibi adamlari kiralama parasi ode, yuksek maas ode sonra istemiyorum de. Sanki bu adamlar bedavaya oynuyor, ve sezon sonu ayni bok olacak. Diagne gibi adama 13m euro ver, 1 m euroya bile satamiyorsun, sonra ne bilim maasinida ode.

Onyekuru sarachi gibi transferler gozunuzu bozmasin, ilk once Terim takima birseyler versin. 3,4 hafta sonra yine donk forvet ve omer play måker olursa sasirmam...

Bırakın şu boş işleri yazın herkesin ağzının suyu akıyordu bu transferler yapılırken..

Bırakın şu boş işleri yazın herkesin ağzının suyu akıyordu bu transferler yapılırken..

Transferler kalite olarak ust duzey isimlerdi. Bugun Nzonziye seriye falcaoya yok diyecek kimseyi ben tanimiyorum. Fakat eksik bir yapılanma oldu. Biz Osmanla nobette konusuyoduk bu konuyu yaz transfer doneminde. Bu takima dinamik sag sol bek ve dinamik kanatlar lzm. Hala eksikler var diyorduk. Bugun geldigimiz noktada bek ve kanat sorununu cozmeye calisiyoruz iste.

Ben falcao yerine samattanin daha dogru olacagini soylemistim. Falcaonun kalitesiyle alakali dgl. Satip para kazanabilecegimiz bir adamdi samatta.

kaldı mı 35 yaş üstü dul bekar emekliliğini bizde yapacak futbolcu alalım olmadı sezon sonu maaşının yarısını biz vererek kiralarız başka bir takıma

Muslera
eboue
melo
ELMANDER
geri kalanlar eksi ustat.

Chris hocaya iteleme transferdi. Aysal sag olsun. Hocanin bi gunahi yok onda.

Wesley (istemiyordu son secenegiydi. Hasan istemedik dedi ztn. Hazir adam lzmmis)
Drogba
Burak

Gerisi eksi.

Hamite evlat gibi baktik. Tariktan kazik girdi diyenler hamitte girenin ne oldugunu soylemiyorlar mesela.

Onceki donemleri de bir ara yazalım. Salça ol sorun yok yaw. Fenerli iması yapma yeterli. Ben terimsporlu veya x sporlu dglim. Galatasaraylıyım. Herkes her firsatta ovuyor. Bizde yeri geldiginde ovelim diyoruz rts. Fakat gecen gun konustugumuz gibi malum sahis ve destekcileriyle olan bir benzerligini daha soyleyeyim; bir yerden sonra övmek zorundasın. Ikinci bir secenegin yok.
Umut ilk iki sezon 25 gol 10 asist falan yaptı ki ş.l.de bile attı hatırlarsan. Maliyeti de hesaba katarsan muazzam transfer bana göre. Son yılarda bitikti tabii. Necati'ye nasıl eksi dedin yaw 250 bin euroya geldi müthiş iş yaptı gitti. Selçuk mesela bildiğim kadarıyla Adnan Polat'ın gitmeden önce bitirdiği bir işti. Terim ya da Aysal'la bir alakası yoktu. Ona da kötü transfer şimdi diyebilirsin belki de o dönemde öyle bir orta saha alma imkanımız yoktu. 14 gol 15 asist yaptı cm oynarken bu adam. Engin de 1 milyona gelmişti gayet iyiydi ilk sene ikincisinde cezadan oynayamadı zaten. F/p olarak bakarsak istediğimizi almışız bu adamların hepsinden diye düşünüyorum. Sana itiraz olarak değil de harbi Selçuk-Umut-Necati'ye falan o dönemlerde laf ettiğini hiç ama hiç sanmıyorum özellikle gösterdikleri performans sonrası.

Hamit konusunda haklısın da o dönem fenerle çekişmiştik o transfer için ve taraftar-başkan falan herkes çok istemişti hatırlarsan. Ben de alınmasın vs dediğimi hatırlamıyorum ama evet fena bir kazık oldu. Geri kalanı boş adam katılıyorum. Gerçi ben Dany'i de severdim :D

Önceki dönemleri de yazalım tabii de onlara ait düzgün kayıt yok. Miktarlar vs yanlış baya araştırmak lazım 96'dan başlayacaksak. Ki o fiyatları da anlamlandırmakta zorlanırız o senelerdeki muadil transferlerin bedellerine falan bakmak lazım referans almak için, baya iş o.

Tamam kardeş, sorun yok o halde.

Babel gibi C list eski yildiz için ağzı sulanan varsa tuttuğu takımı değiştirsin.
Babel birkac sezon once daha genc olarak geldigi besiktasta suan kazandigindan daha az para kazaniyordu. Nsl bi s.kis oldu cozemedim ben. Niye daha yaslanmis adama birkac yil.once aldigindan daha fazla para verdik biz

Transferler kalite olarak ust duzey isimlerdi. Bugun Nzonziye seriye falcaoya yok diyecek kimseyi ben tanimiyorum. Fakat eksik bir yapılanma oldu. Biz Osmanla nobette konusuyoduk bu konuyu yaz transfer doneminde. Bu takima dinamik sag sol bek ve dinamik kanatlar lzm. Hala eksikler var diyorduk. Bugun geldigimiz noktada bek ve kanat sorununu cozmeye calisiyoruz iste.

Ben falcao yerine samattanin daha dogru olacagini soylemistim. Falcaonun kalitesiyle alakali dgl. Satip para kazanabilecegimiz bir adamdi samatta.
Samattayı almamız imkansizdi transfer bütçesi açamadik malesef yaz boyunca kirala opsiyon koydur diye düşünebiliriz ama bunu kabul edecekler miydi? Bence biz samattayi istedik ama olmadı.zaten bizim yapmamız gereken 10milyon verip samatta almak değil genk gibi 1 milyona samatta almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt