Umut ilk iki sezon 25 gol 10 asist falan yaptı ki ş.l.de bile attı hatırlarsan. Maliyeti de hesaba katarsan muazzam transfer bana göre. Son yılarda bitikti tabii. Necati'ye nasıl eksi dedin yaw 250 bin euroya geldi müthiş iş yaptı gitti. Selçuk mesela bildiğim kadarıyla Adnan Polat'ın gitmeden önce bitirdiği bir işti. Terim ya da Aysal'la bir alakası yoktu. Ona da kötü transfer şimdi diyebilirsin belki de o dönemde öyle bir orta saha alma imkanımız yoktu. 14 gol 15 asist yaptı cm oynarken bu adam. Engin de 1 milyona gelmişti gayet iyiydi ilk sene ikincisinde cezadan oynayamadı zaten. F/p olarak bakarsak istediğimizi almışız bu adamların hepsinden diye düşünüyorum. Sana itiraz olarak değil de harbi Selçuk-Umut-Necati'ye falan o dönemlerde laf ettiğini hiç ama hiç sanmıyorum özellikle gösterdikleri performans sonrası.
Hamit konusunda haklısın da o dönem fenerle çekişmiştik o transfer için ve taraftar-başkan falan herkes çok istemişti hatırlarsan. Ben de alınmasın vs dediğimi hatırlamıyorum ama evet fena bir kazık oldu. Geri kalanı boş adam katılıyorum. Gerçi ben Dany'i de severdim
Önceki dönemleri de yazalım tabii de onlara ait düzgün kayıt yok. Miktarlar vs yanlış baya araştırmak lazım 96'dan başlayacaksak. Ki o fiyatları da anlamlandırmakta zorlanırız o senelerdeki muadil transferlerin bedellerine falan bakmak lazım referans almak için, baya iş o.
Tamam kardeş, sorun yok o halde.