Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferler kalite olarak ust duzey isimlerdi. Bugun Nzonziye seriye falcaoya yok diyecek kimseyi ben tanimiyorum. Fakat eksik bir yapılanma oldu. Biz Osmanla nobette konusuyoduk bu konuyu yaz transfer doneminde. Bu takima dinamik sag sol bek ve dinamik kanatlar lzm. Hala eksikler var diyorduk. Bugun geldigimiz noktada bek ve kanat sorununu cozmeye calisiyoruz iste.

Ben falcao yerine samattanin daha dogru olacagini soylemistim. Falcaonun kalitesiyle alakali dgl. Satip para kazanabilecegimiz bir adamdi samatta.
Bir Diagne transferi yapılan bütün doğruları götürdü işte. Samatta'yı alacaktık zaten büyük ihtimalle para olsaydı. Ama Çatne'ye gömdüğümüz ve adamı da satamadığımız için kaldı o transfer.

Babel birkac sezon once daha genc olarak geldigi besiktasta suan kazandigindan daha az para kazaniyordu. Nsl bi s.kis oldu cozemedim ben. Niye daha yaslanmis adama birkac yil.once aldigindan daha fazla para verdik biz
Harbiden keriz işi. Falcaoya verilen paralarda aynen oyle.

Bizim bu adamlara ihtiyacimiz yoktu.

Umut ilk iki sezon 25 gol 10 asist falan yaptı ki ş.l.de bile attı hatırlarsan. Maliyeti de hesaba katarsan muazzam transfer bana göre. Son yılarda bitikti tabii. Necati'ye nasıl eksi dedin yaw 250 bin euroya geldi müthiş iş yaptı gitti. Selçuk mesela bildiğim kadarıyla Adnan Polat'ın gitmeden önce bitirdiği bir işti. Terim ya da Aysal'la bir alakası yoktu. Ona da kötü transfer şimdi diyebilirsin belki de o dönemde öyle bir orta saha alma imkanımız yoktu. 14 gol 15 asist yaptı cm oynarken bu adam. Engin de 1 milyona gelmişti gayet iyiydi ilk sene ikincisinde cezadan oynayamadı zaten. F/p olarak bakarsak istediğimizi almışız bu adamların hepsinden diye düşünüyorum. Sana itiraz olarak değil de harbi Selçuk-Umut-Necati'ye falan o dönemlerde laf ettiğini hiç ama hiç sanmıyorum özellikle gösterdikleri performans sonrası.

Hamit konusunda haklısın da o dönem fenerle çekişmiştik o transfer için ve taraftar-başkan falan herkes çok istemişti hatırlarsan. Ben de alınmasın vs dediğimi hatırlamıyorum ama evet fena bir kazık oldu. Geri kalanı boş adam katılıyorum. Gerçi ben Dany'i de severdim :D

Önceki dönemleri de yazalım tabii de onlara ait düzgün kayıt yok. Miktarlar vs yanlış baya araştırmak lazım 96'dan başlayacaksak. Ki o fiyatları da anlamlandırmakta zorlanırız o senelerdeki muadil transferlerin bedellerine falan bakmak lazım referans almak için, baya iş o.

Tamam kardeş, sorun yok o halde.
Necoyu transferden saymıyorum. Bizden biriydi ztn. Ekleyelim ama haklisin. Necoya ++++ ekleyelim hatta. Tam hatirlamiyorum ama sanirim parlatanda hocaydı gencliginde. (Yaniliyor olabilirim) Emektar oyuncu diye gelip sampiyonlukta kilit rol oynadi. Umutu yerine gore ovup yermisimdir. Ama yetersizdi. Forvet hattı burak drogbali sezon yeterliydi ebnim gozumde. Selcuk ilk sezon ve biraz ikinci sezon. Sonra bok oldugunu soylemisimdir. Ayhan akman gibi olcak bu elden cikarmak lzm dedigimde linc yemistim :asd: ayhandan beter düştü. Aysal ne akla hizmet yeni sozlesme imzaladi bilmiyorum. Hoca da imzalanmasini istedi bu sezon. Bunlar yanlis seyler. Simdi de arda isteniyor.

Babelin kiralık gitmesinin tek olumlu yanı sezonu ajaxda iyi geçirir ve iyi bir şampiyona çıkartırsa, katar veya arabistandan iyi bir maaş teklifi alabilir bize de 3 4 bonservis katkısı belki..

Necoyu transferden saymıyorum. Bizden biriydi ztn. Ekleyelim ama haklisin. Necoya ++++ ekleyelim hatta. Tam hatirlamiyorum ama sanirim parlatanda hocaydı gencliginde. (Yaniliyor olabilirim) Emektar oyuncu diye gelip sampiyonlukta kilit rol oynadi. Umutu yerine gore ovup yermisimdir. Ama yetersizdi. Forvet hatta burak drogbali sezon yeterliydi ebnim gozumde. Selcuk ilk sezon ve biraz ikinci sezon. Sonra bok oldugunu soylemisimdir. Ayhan akman gibi olcak bu elden cikarmak lzm dedigimde linc yemistim :asd: ayhandan beter düştü. Aysal ne akla hizmet yeni sozlesme imzaladi bilmiyorum. Hoca da imzalanmasini istedi bu sezon. Bunlar yanlis seyler. Simdi de arda isteniyor.
Aysal dan nefret ederim ama selçuk ve burak la yeni sözleşme imzalamasaydı yabancı sayısını 5 e düşürürlerdi. Hamit Selçuk biz almasaydık fener alırdı bizden 2 şampiyonluğu onlara yazardın. Misal Tarık ta mecburi transferdi o zaman Türkiye de yerli sağ bek alınacak tek adamdı. Burada millet halay çekiyordu geldiğinde aynı şekilde hamit için naralar atılıyordu misal.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor da gitmis diyorlar.

Emre mor championship de oynayamaz. Championship bizim ligden zor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babelin kiralık gönderilmesi gereksiz Falcao sakatlansa kim forvet oynayacak Andonenin ne olacağı belli değil!!!

Bir Diagne transferi yapılan bütün doğruları götürdü işte. Samatta'yı alacaktık zaten büyük ihtimalle para olsaydı. Ama Çatne'ye gömdüğümüz ve adamı da satamadığımız için kaldı o transfer.
ulan sorma yav çagne denen lüzumsuza nasıl 15 milyon euro gömeriz anlamış değilim işte şu feyir piley sattığın kadar al dönemi kahrolsun

Var.

Feghouli ile devam. Cunku satamiyoruz.

Ama Falcao ya guvenip 2. yari ya basliyoruz. Adam sakat. Mutlaka bir santrafor ve stoper almaliyiz. Bunlar da yabanci olabilir ancak.

Yabanci hakkini 2.ligden yabanci icin kullanmak aptallik.
farklı şeylerden bahsediyoruz konu kontenjan değil sekidika sırf 1.ligden geldiği için kalitesiz oluyor bu mantık yanlış ligden oyuncu alınmasına karşı olan biri olarak bunu söylüyorum bide,bu düşüncede olmayan yabancı kulüpler zeki çelik ve çağları alıp gittiler şuan piyasaya değerleri toplam 60 milyon euro...

Emre Mor da gitmis diyorlar.

Tuzla maçından sonra hoca silmiş demekki.

kaldı mı 35 yaş üstü dul bekar emekliliğini bizde yapacak futbolcu alalım olmadı sezon sonu maaşının yarısını biz vererek kiralarız başka bir takıma
der demez gökhan gönül hortladı valla iyi 34 yaşındaki adama 2,5 yıllık sözleşme teklif etmişiz

Transferler kalite olarak ust duzey isimlerdi. Bugun Nzonziye seriye falcaoya yok diyecek kimseyi ben tanimiyorum. Fakat eksik bir yapılanma oldu. Biz Osmanla nobette konusuyoduk bu konuyu yaz transfer doneminde. Bu takima dinamik sag sol bek ve dinamik kanatlar lzm. Hala eksikler var diyorduk. Bugun geldigimiz noktada bek ve kanat sorununu cozmeye calisiyoruz iste.

Ben falcao yerine samattanin daha dogru olacagini soylemistim. Falcaonun kalitesiyle alakali dgl. Satip para kazanabilecegimiz bir adamdi samatta.

Son kurşunu cagne hıyarına attığımız için alamadık samattayı maalesef.. Bence hoca falcaoya son çare sarıldı önce Muriq dedi sonra Samatta hatta burada bazı arkadaşlar Samatta gelecek diye ciddi iddialarda bulundular..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt