- 1 Ocak 2011
- 15.332
- 10.403
- 1.838
Belhanda konusunda toz pempe amaGerçekleri yazınca morallerimiz bozuluyor malesef rtas, her şey toz pembe değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda konusunda toz pempe amaGerçekleri yazınca morallerimiz bozuluyor malesef rtas, her şey toz pembe değil
Belhanda konusunda toz pempe ama
Elimizdeki en iyi ortasaha halen belhanda, kötü oynadığında yazıyorum zaten. Yapacak bir şey yok
![]()
Talisca+Jerome ha
Daha az giriyorum fark etmedin mi? Hem o esmer idi artık karabacak oldukYa askerden geldin yine aynısın olmadı bu şimdi
Ben de açıyorum bi fake. Tel netinden girer yakalanmayız beyin bedava
ne manada arkadas?Tamam fake hesap degilmis yanlis anlasilma olmus, Yusuf ile Hakan arkadaslarmis. Haberiniz ola.
Çocuklar haklı şu kağnı gibi takımda 5 ay süre bulamamışlar niye sözleşme uzatsınlar u19 liginde oynamak için mi? Kendilerine güveniyorlarsa 1.lige gider oynarlar 2 sene sonra yine iyi yerlere gelirler GS'de çürümeyi beklememeleri sevindiriciGalatasaray'da Antalya kamp kadrosuna Emin Bayram ve Kaleci Berk dışında alt yapıdan oyuncu alınmamış... Yakup Cinarin haberi demek diger gencler sozlesmelerini uzatmamakta diretiyorlar kendileri bilir hepsine yol verilir sezon sonu..