Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yanım çocuk ya diğerleri gibi Anadoludan gelip salanlardansa diyor. Diğer yanım bu çocuk 23 yaşında, Nijeryalı, hızlı ve zeki diyor. Soldada vatandaşı Onyekuru var diyor. Ve heyecan basıyor..

Jesse Sekidika

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1-2 saat icinde KAP

- volkan kilic

Şu tarz işleri yapabilecek 9-10 no karışımı birisinin takımımıza kazandırılması yerinde olacaktır.

Örnek verdiğin adam sakatlıkları yaşamasaydı dünyanın en iyisiydi, bu dönemde onun 3’te 1’i yeteneğe sahip adamlar bile 60-70 milyon değerinde.
Yani biraz fazla uçmuşsun hocam :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

IMG_20200109_160712.webp

Örnek verdiğin adam sakatlıkları yaşamasaydı dünyanın en iyisiydi, bu dönemde onun 3’te 1’i yeteneğe sahip adamlar bile 60-70 milyon değerinde.
Yani biraz fazla uçmuşsun hocam :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne 3 te 1 i 10 da 1 i olur ancak o ronaldo cok başkaydı çok messi bile yanına zor yaklaşır prime halindeki fenomenin

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize onliberoda lazım doğru ama biz gol atamiyoruz bize skorer 10 numara lazım onliberoda vidal olsun ama gol atamadiktan sonra anlamı yok

Bize onliberoda lazım doğru ama biz gol atamiyoruz bize skorer 10 numara lazım onliberoda vidal olsun ama gol atamadiktan sonra anlamı yok
sende haklısın ama hareketli sağlam bir orta sahamız olursa defansif özellikleri güçlü bu adam hem leminayı hemde oynarsa seri veya taylanıda rahatlatır ve bu oyuncularımızın atacağı paslarla ilerideki adamlarımız çok daha skorer olurlar düşünüyorum o yüzden ben sağlam bir dmc alınması taraftarıyım

Mariano takımda kalmalı. Linnes ve Şener yetmez..

Uyuyun uyuyun kapi coktasan actim

Babel kapi da gelir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt