Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ana hedefimiz fenerin üstünde ligi bitirmek ve feneri şampuan yaptırmamak olmalı cünkü bu şikeciler bu sene sampiyon olamazlarsa teknik anlamda da iflas ediyorlar

ne tff ne uefa hicbiri kurtaramıyor ayrıca ortada ne karı profesörü kalacak ne alilerin koçu

nolursa olsun bu şikecilerin oyunlarını zorda olsa bozmalıyız

Senin ana hedefin sampiyon olmaktir. Boyle bir hedef mi olur Allah askina? Sampiyon olursan otomatikmen digerlerinden fazla gelir elde ediyorsun zaten.

Muslera
Linnes Stoper Marcao Saracchi
Feghouli Lemina Seri
Sekidika Falcao Onyekuru

Okan
Sener Donk Ahmet Tasdemir
Taylan Transfer Ömer
Akbaba(Jimmy) Diagne Adem​

Son planlama böyle olabilir gibi görünüyor. Sener'in müzmin sakat ve Tasdemir'in cöp oldugunu düsünürsek 2 bekimizin herhangi bir alternatifi görünmüyor. 2.devrenin tamamini cikarmalari lazim. Stoperde ise Ahmet ve Donk götürür. Orta sahaya Donk'u da katarsak epey alternatifli bir bölgemiz var. Yedek forvetimiz ve kalecimiz ise gayet iyi (Adem'i de forvet olarak düsünebiliriz). Kanat oyuncularimizin alternatifi görünmüyor, orada yama olarak Ömer, Taylan ve zaman zaman Feghouli'yi görebiliriz. Böyle bir dönemde Emin Bayram, Yunus Akgün veya herhangi bir alt yapi oyuncusunun kadroya girmesi mümkün görünmüyor. Emine Mor'dan bir halt olmayacagi icin onu yollariz. Selcuk Inan futbol emeklisi oldugu icin yazmadim. Jimmy Durmaz ise ne yapip edip kazanilmasi gereken bir oyuncu ama nasil bilmiyorum. Jimmy Durmaz ve Sener Özbayrakli mutlaka is yapmali. Emre Tasdemir rezaleti ve sakatliktan cikmis Emre Akbaba'dan bir sey beklememek lazim. Velhasil kelam ilk 11'de söyle milli takim seviyesinde bir ilk 11 oyuncusu bulunmadigi icin biraz zorlaniyoruz.

Ayrıca geleceği olan Türk oyuncuları da kaçırmamalıyız. Ravil Tagir gibi. Ben beğendim elemanı tam sol stoper olacak oyuncu. Alt yapımızda ki Bartuğ Elmaz’ı da kadroda tutmalıyız. İyi bir ön libero olacağını tahmin ediyorum.

ahhhh augusto leverkusende tutmadi sonra breziylada sonradan acildi. Gecen sene baya dedikodu vardi bizinle ilgili
Taman o zaman bi Tane da benden;

GANSO
FIFA da Santos'u seçerdim... Çünkü orda o zamanlar iki muazzam oyuncu vardı ;)

Malesef Ganso bir türlü patlatmaya yapıp, büyük bir takıma gidemedi.

Bu Kjær'in sakatlık meselesi doğru olmasaydı Sevilla'da devam ederdi büyük ihtimalle çıkan haberler doğrudur ama gerçekten takımda görmek isteyeceğim tipte bir defans oyuncusu Kjær

hele sükür bugün de Belhanda haberlerini yalanladi

Ahhhh su PATO bir türlü gelemedi buraya
Gecen sene hic olmadigmiz kadar yakindik. Herif Türk düsmani cikti. Bi getiremedik adami. :(

Murillo'yu gerçekten severim çevikliği bir stoper için kıyas kabul etmeyecek kadar iyi hamleli bir oyuncu ceza sahasını da savunabiliyor ileri çıkıp rakiplerin ayağından topu söküp de alabiliyor

Ama Marcao&Murillo ikilisi doğru ikili mi ? bence değil şöyle Luyindama gibi "kule" diyebileceğimiz bir oyuncu olması gerekiyor Türkiye liginde rakibi fiziğiyle dövecek her hava topunu süpürecek gerektiğinde forvetlerin üzerine çıkacak "korkunç" bir stoper gerekiyor

Sakatlanan oyuncu Luyindama değil de Marcao'nun yerine oyuncu arıyor olsaydık gerçekten isterdim Murillo'yu veya üçlü stoperde Marcao&Luyindama&Murillo olabilir ama Marcao&Murillo bence soru işareti
Marcao-Murillo daha soft bir tandem gibi görünüyor ama Fatih Terim aslinda böyle agir olmayan stoperleri daha cok seviyor. Semih-Dany falan oynadi bizde. Gelir gelmez bu Maicon'a takmisti. Luyindama agir bir oyuncu olsa da oldukca zeki. Tabi gecen sene Kayserispor macinda falan mal mal islere kalkisip cok pozisyon ve gol yedirmisligi var ama o calima kacmayi bu sene birakmisti ki sakatlandi. Profil olarak ya kazma bir stoper yahut Marcao gibi teknik ama nispeten büyük maclar görmüs biri alinir. Donk'un pozisyon bilgisi ve sezgi yetenekleri zayif. Luyindama gibi hizli olmayip aciklarini kapatabilecek bir stopere para yetmez.

Senin ana hedefin sampiyon olmaktir. Boyle bir hedef mi olur Allah askina? Sampiyon olursan otomatikmen digerlerinden fazla gelir elde ediyorsun zaten.
sampiyon olmamız bu sezon cok dusuk ihtimal hatta hayal gibi onun yerıne gercekci hedef ciziyorum şikecilerin önünde bitirmek onlara çelme takmak onlrı mahvedecek bitirecek bizi okadar olumsuz etkilemez

bu sene karşımızda cephe sayısı cok fazla ve o cephelerle hem saha ici hem saha dısında savasamıyoruz o yuzden sampyonluk hayal anca gercekci bakarsak tabi

Sekidika hayirli olsun iyi geceler herkese

feghouli sat 3-4 milyona Babel sat 1 milyona belhanda sat 7 ye diahne sat 5-6 ya en kotu ihtimalle 15-16 milyom euro toplarsin bu parayla godin ve quintero paket yap kalırsa birtanrde sikot forvet al kapat transferi
Bu kadar yeter diyorsun

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt