Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Bari 6 ayligna DIEGO RIBAS kiralayin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ana hedefimiz fenerin üstünde ligi bitirmek ve feneri şampuan yaptırmamak olmalı cünkü bu şikeciler bu sene sampiyon olamazlarsa teknik anlamda da iflas ediyorlar
ne tff ne uefa hicbiri kurtaramıyor ayrıca ortada ne karı profesörü kalacak ne alilerin koçu
nolursa olsun bu şikecilerin oyunlarını zorda olsa bozmalıyız
Renato Augusto ya Leverkusen zamanlarında beri hayranım... bu da benim Brezilyaa fantazimBari 6 ayligna DIEGO RIBAS kiralayin ya
Renato Augusto ya Leverkusen zamanlarında beri hayranım... bu da benim Brezilyaa fantazim
FIFA da Santos'u seçerdim... Çünkü orda o zamanlar iki muazzam oyuncu vardıahhhh augusto leverkusende tutmadi sonra breziylada sonradan acildi. Gecen sene baya dedikodu vardi bizinle ilgili
Taman o zaman bi Tane da benden;
GANSO
Az kaldiLeandro Damiao geldi mi?
hele sükür bugün de Belhanda haberlerini yalanladi
Marcao-Murillo daha soft bir tandem gibi görünüyor ama Fatih Terim aslinda böyle agir olmayan stoperleri daha cok seviyor. Semih-Dany falan oynadi bizde. Gelir gelmez bu Maicon'a takmisti. Luyindama agir bir oyuncu olsa da oldukca zeki. Tabi gecen sene Kayserispor macinda falan mal mal islere kalkisip cok pozisyon ve gol yedirmisligi var ama o calima kacmayi bu sene birakmisti ki sakatlandi. Profil olarak ya kazma bir stoper yahut Marcao gibi teknik ama nispeten büyük maclar görmüs biri alinir. Donk'un pozisyon bilgisi ve sezgi yetenekleri zayif. Luyindama gibi hizli olmayip aciklarini kapatabilecek bir stopere para yetmez.Murillo'yu gerçekten severim çevikliği bir stoper için kıyas kabul etmeyecek kadar iyi hamleli bir oyuncu ceza sahasını da savunabiliyor ileri çıkıp rakiplerin ayağından topu söküp de alabiliyor
Ama Marcao&Murillo ikilisi doğru ikili mi ? bence değil şöyle Luyindama gibi "kule" diyebileceğimiz bir oyuncu olması gerekiyor Türkiye liginde rakibi fiziğiyle dövecek her hava topunu süpürecek gerektiğinde forvetlerin üzerine çıkacak "korkunç" bir stoper gerekiyor
Sakatlanan oyuncu Luyindama değil de Marcao'nun yerine oyuncu arıyor olsaydık gerçekten isterdim Murillo'yu veya üçlü stoperde Marcao&Luyindama&Murillo olabilir ama Marcao&Murillo bence soru işareti
sampiyon olmamız bu sezon cok dusuk ihtimal hatta hayal gibi onun yerıne gercekci hedef ciziyorum şikecilerin önünde bitirmek onlara çelme takmak onlrı mahvedecek bitirecek bizi okadar olumsuz etkilemezSenin ana hedefin sampiyon olmaktir. Boyle bir hedef mi olur Allah askina? Sampiyon olursan otomatikmen digerlerinden fazla gelir elde ediyorsun zaten.
hele sükür bugün de Belhanda haberlerini yalanladi
Bu kadar yeter diyorsunfeghouli sat 3-4 milyona Babel sat 1 milyona belhanda sat 7 ye diahne sat 5-6 ya en kotu ihtimalle 15-16 milyom euro toplarsin bu parayla godin ve quintero paket yap kalırsa birtanrde sikot forvet al kapat transferi