Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.a savaş bittiyse sığınaktan çıkacağım

Vaybe ... Tır ve Kamyon AŞ (Mariano ve FEG - Yuto ve Babel) yerine

4 Fast 4 Furiouuuusssssss

Linnes____________Saracchi
Sekidika___________Onyekuru
valla açıkçası ben bu linnese güvenmiyorum yaz kampındaki sıçışları aklıma geliyor.Arkaya adam kaçırmalar falan.İnşallah iyi oynar

Vaybe ... Tır ve Kamyon AŞ (Mariano ve FEG - Yuto ve Babel) yerine

4 Fast 4 Furiouuuusssssss

Linnes____________Saracchi
Sekidika___________Onyekuru

Ekli dosyayı görüntüle 69394
Iq düsüsü de yasayabiliriz ama. en önemlisi Saracchi ve Linnesin verecegi defansif katki. Nagatomo bunu baya iyi yapiyordu. Mariano les ötesiydi. saracchi de defansif anlamda parlak degil

sülodan okudum simdi heis

mustafa cengiz bu isleri ögrendi gibi

mıstık başganım bitanedir ardayı almayıp bide onu oynatmayacak hoca buldummu adeta cağ atlarız
son 10 yılın en basarılı basganı yanına yaklasabılen yok resmen

valla açıkçası ben bu linnese güvenmiyorum yaz kampındaki sıçışları aklıma geliyor.Arkaya adam kaçırmalar falan.İnşallah iyi oynar
Bende aslında Linnes den daha iyi bir Bek istiyorum...ama en azından hızlı ve hareketli çocuk.

Bu kadar transfer yapilacak... Belki bütje veya başka bir nedenden dolayı olmadı. Yinede bu kadar değişiklik olacaksa Linnes'e OK derim.

Iq düsüsü de yasayabiliriz ama. en önemlisi Saracchi ve Linnesin verecegi defansif katki. Nagatomo bunu baya iyi yapiyordu. Mariano les ötesiydi. saracchi de defansif anlamda parlak degil
Şimdi hızlı Kanatlarımız var, ama Teknik / oyun zekası farklı, dedin gibi.

Bundan dolayı orta saha ha daha çok ve farklı iş düşecek. Terim bosuna Seri yı takımda tutmak istemiyor. Bu kanatları Oynatmak lazım.

Aspor ve TRT Spor gibi kanalların belli başlı taraftar forumlarını takip ettiklerini ve taraftarın tartıştığı isimleri gündeme getirip rayting kastıklarını düşünüyorum.
Biri forumda adı sanı duyulmayan bir oyuncunun adını yazıyor, bir bakıyorum x takım y oyuncusunu radarına aldı gibi muallak bir haber yayınlanıyor.

Şimdi hızlı Kanatlarımız var, ama Teknik / oyun zekası farklı, dedin gibi.

Bundan dolayı orta saha ha daha çok ve farklı iş düşecek. Terim bosuna Seri yı takımda tutmak istemiyor. Bu kanatları Oynatmak lazım.
Aynen öyle olacak. Umarim Taylan iyi ayak uydurur bir 8/10no daha gelmicekse

Yav şu Kemerburgaz tesislerine adam gibi tesis yapılsın. Liverpool'un yaptığı gibi spor bilimi merkezi olsun. Her türlü teknolojik imkandan faydanılsın. Dortmund'un Footbonaut vardı onun gibi teknolojik aletler getirilsin.
tam bi liboş işi

mıstık başganım bitanedir ardayı almayıp bide onu oynatmayacak hoca buldummu adeta cağ atlarız
son 10 yılın en basarılı basganı yanına yaklasabılen yok resmen
fenerlilerin hali harap

üstüne yalandan bile olsa transfer dahi yapamadilar

frankfurttan aldiklari falette cöp oglu cöptür bu arada zankanin 1 tik iyisi sadece.

comolli soyuyor feneri

baskan da iyi vurdu ZORLU fenerlileri simdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt