Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
iyi nöbetler :-)
Az evvel bir mesaj aldım.
Sekidika H.O.
1 saat içinde KAP aciklamasi gelecek.
sagol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi nöbetler :-)
Az evvel bir mesaj aldım.
Sekidika H.O.
1 saat içinde KAP aciklamasi gelecek.
kadir çetirçalının kanalda içinden maden çıkan yeni tesis yerinde artık bi sorun kalmadı vs diyorlar.
@Murat Saylak
valla açıkçası ben bu linnese güvenmiyorum yaz kampındaki sıçışları aklıma geliyor.Arkaya adam kaçırmalar falan.İnşallah iyi oynarVaybe ... Tır ve Kamyon AŞ (Mariano ve FEG - Yuto ve Babel) yerine
4 Fast 4 Furiouuuusssssss
Linnes____________Saracchi
Sekidika___________Onyekuru
Maksadımız ve Aslolan Galatasaray.
sülodan okudum simdi heis
mustafa cengiz bu isleri ögrendi gibi
non vivi in italia?s.a savaş bittiyse sığınaktan çıkacağım
Iq düsüsü de yasayabiliriz ama. en önemlisi Saracchi ve Linnesin verecegi defansif katki. Nagatomo bunu baya iyi yapiyordu. Mariano les ötesiydi. saracchi de defansif anlamda parlak degilVaybe ... Tır ve Kamyon AŞ (Mariano ve FEG - Yuto ve Babel) yerine
4 Fast 4 Furiouuuusssssss
Linnes____________Saracchi
Sekidika___________Onyekuru
Ekli dosyayı görüntüle 69394
sülodan okudum simdi heis
mustafa cengiz bu isleri ögrendi gibi
Bende aslında Linnes den daha iyi bir Bek istiyorum...ama en azından hızlı ve hareketli çocuk.valla açıkçası ben bu linnese güvenmiyorum yaz kampındaki sıçışları aklıma geliyor.Arkaya adam kaçırmalar falan.İnşallah iyi oynar
Şimdi hızlı Kanatlarımız var, ama Teknik / oyun zekası farklı, dedin gibi.Iq düsüsü de yasayabiliriz ama. en önemlisi Saracchi ve Linnesin verecegi defansif katki. Nagatomo bunu baya iyi yapiyordu. Mariano les ötesiydi. saracchi de defansif anlamda parlak degil
Maksadımız ve Aslolan Galatasaray.
valla açıkçası ben bu linnese güvenmiyorum yaz kampındaki sıçışları aklıma geliyor.Arkaya adam kaçırmalar falan.İnşallah iyi oynar
Aynen öyle olacak. Umarim Taylan iyi ayak uydurur bir 8/10no daha gelmicekseŞimdi hızlı Kanatlarımız var, ama Teknik / oyun zekası farklı, dedin gibi.
Bundan dolayı orta saha ha daha çok ve farklı iş düşecek. Terim bosuna Seri yı takımda tutmak istemiyor. Bu kanatları Oynatmak lazım.
tam bi liboş işiYav şu Kemerburgaz tesislerine adam gibi tesis yapılsın. Liverpool'un yaptığı gibi spor bilimi merkezi olsun. Her türlü teknolojik imkandan faydanılsın. Dortmund'un Footbonaut vardı onun gibi teknolojik aletler getirilsin.
fenerlilerin hali harapmıstık başganım bitanedir ardayı almayıp bide onu oynatmayacak hoca buldummu adeta cağ atlarız
son 10 yılın en basarılı basganı yanına yaklasabılen yok resmen
Zaten amaç süratli adamlarla rakibin başını döndürüp orta sahayı geçmemelerini sağlamak.valla açıkçası ben bu linnese güvenmiyorum yaz kampındaki sıçışları aklıma geliyor.Arkaya adam kaçırmalar falan.İnşallah iyi oynar
A takım için değil zaten altyapı takımları içintam bi liboş işi