- 1 Mayıs 2018
- 53.163
- 43.557
- 3.298
![]()
şu adamı almalıyız. ama bizim scout'ın böyle bir oyucundan haberi var mı? hiç sanmam.
Buta...
8m euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
şu adamı almalıyız. ama bizim scout'ın böyle bir oyucundan haberi var mı? hiç sanmam.
Buta...
Belhanda o kadar düşürdü ki kaliteyi duran toptan golümüz yokKahkaha attım rtas, ben de kornerden gol falan atiyo diyeceksin sandım korner kullanabiliyor, paslasarak kullanıyorlar![]()
Bizim scoutların haberi var mı bilemem ama Leicester yetkilileri çoktan transfer görüşmelerine başlamış bile ...![]()
Buta...
Zaten oyun kurmaya pas işine girince saçmalıyor. O yüzden hayatta 8 olmaz ama topu aldığı gibi etrafında bir iki tane pas opsiyonu görürse Türkiye Ligi ve UEFA Avrupa Ligi seviyesi için bulunmaz hint kumaşı. UCL seviyesi farklı tabii ama orada da her maç en az 10 üzerinden 6-7'lik oynar, sırıtmaz bence. Ama 8 hiç değil bu adam. 6'da beğenmiyorsan da saygı duyarım tabii ama 6 yerine 8'e koyarsak taraftar hücum eder Lemina'ya. Çünkü ileri çıkışları iyi güzel ama ileri çıktıktan sonra yaptığı pas tercihleri pek olumlu değil.''Ne 8, ne 6; biraz 8, biraz 6''...Kısaca böyle tariflemiştim Lemina'yı; Abdullah Avcı'nın da bu minvalde açıklaması olmuştu, BJK a teklif edilmiş, kendisi bu sebeple reddetmiş. Medyaya yansımıştı; yaptığı yoruma %100 katılıyorum...
Aidiyet duygusu ve özverisi takdire şayandır, ayrı konu. Keşke meziyetleri bu iki mevkiden birinde daha ağır bassaydı. 6 no olarak muazzam performans gösterdiği birkaç maçta yaptığı birkaç acemice hata ile net puan kayıplarına sebebiyet vermesini şanssızlık olarak göremiyorum, o mevkide oynadığı müddetçe bu tür hatalara açık olacak bir profili var kendisinin. Pas tercihleri konusunda Nzonzi' nin fersah fersah gerisindedir mesela...
Abdullah avcının ilk tercihinin lemina olduğunu beşiktaş muhabirleri çok kez söyledi.Alamadılar ve gittiler elnenyi aldılar.Bence de kolay pas hataları yapıyor ama bu daha ust seviye için sorun bizim gibi tempo ozurlusu bir takım için bulunmaz bir nimet tabi sakat değilken.Ama avcının leminayı reddettiği haberleri kuyruklu yalan.Beşiktaş leminayi reddedecek çapta bir kulup değil avcı da o hoca değil.Leminayı reddeden adamın aldırdığı topçuları da görduk.Diaby boyd rebecho sakat stoper aldılar adını unuttum.
mustafi bizim ligde basarili olur bence. karamsar olacak bir durum yok. donk ve ahmetli maclar izdirap olur.@Murat Saylak Mustafi gelirse gidene kadar maç izlemem ekibimizi de takip etmem çünkü sonuç belli!! admirliğim olsa onu da bırakırım derdim senin gibi şimdilik bunlarla idare et![]()
Aspor yorumcusu Güvenc Kurtar: "Arda kendine bakarsa 38 yaşına kadar oynar. Pırlanta gibi çocuk"
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel troll yapıyo..Aspor yorumcusu Güvenc Kurtar: "Arda kendine bakarsa 38 yaşına kadar oynar. Pırlanta gibi çocuk"
Bok oynar.Aspor yorumcusu Güvenc Kurtar: "Arda kendine bakarsa 38 yaşına kadar oynar. Pırlanta gibi çocuk"
Güzel troll yapıyo..