Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aurelio-buta-of-antwerp-in-action-during-the-uefa-europa-league-third-picture-id1167001262

şu adamı almalıyız. ama bizim scout'ın böyle bir oyucundan haberi var mı? hiç sanmam.

Buta...

8m euro

ENxYHKeWwAMxLm8

ENxYHKfWkAAQjoZ

ENxYHKaXsAEKEIn

gencler de gelmis 👍

Atalay uzatti herhalde

''Ne 8, ne 6; biraz 8, biraz 6''...Kısaca böyle tariflemiştim Lemina'yı; Abdullah Avcı'nın da bu minvalde açıklaması olmuştu, BJK a teklif edilmiş, kendisi bu sebeple reddetmiş. Medyaya yansımıştı; yaptığı yoruma %100 katılıyorum...

Aidiyet duygusu ve özverisi takdire şayandır, ayrı konu. Keşke meziyetleri bu iki mevkiden birinde daha ağır bassaydı. 6 no olarak muazzam performans gösterdiği birkaç maçta yaptığı birkaç acemice hata ile net puan kayıplarına sebebiyet vermesini şanssızlık olarak göremiyorum, o mevkide oynadığı müddetçe bu tür hatalara açık olacak bir profili var kendisinin. Pas tercihleri konusunda Nzonzi' nin fersah fersah gerisindedir mesela...
Zaten oyun kurmaya pas işine girince saçmalıyor. O yüzden hayatta 8 olmaz ama topu aldığı gibi etrafında bir iki tane pas opsiyonu görürse Türkiye Ligi ve UEFA Avrupa Ligi seviyesi için bulunmaz hint kumaşı. UCL seviyesi farklı tabii ama orada da her maç en az 10 üzerinden 6-7'lik oynar, sırıtmaz bence. Ama 8 hiç değil bu adam. 6'da beğenmiyorsan da saygı duyarım tabii ama 6 yerine 8'e koyarsak taraftar hücum eder Lemina'ya. Çünkü ileri çıkışları iyi güzel ama ileri çıktıktan sonra yaptığı pas tercihleri pek olumlu değil.

Abdullah avcının ilk tercihinin lemina olduğunu beşiktaş muhabirleri çok kez söyledi.Alamadılar ve gittiler elnenyi aldılar.Bence de kolay pas hataları yapıyor ama bu daha ust seviye için sorun bizim gibi tempo ozurlusu bir takım için bulunmaz bir nimet tabi sakat değilken.Ama avcının leminayı reddettiği haberleri kuyruklu yalan.Beşiktaş leminayi reddedecek çapta bir kulup değil avcı da o hoca değil.Leminayı reddeden adamın aldırdığı topçuları da görduk.Diaby boyd rebecho sakat stoper aldılar adını unuttum.

Sanmam...BJK de para yok da bizde bol sanki?! İlk tercih olsa, ElNeny yi alabilen Lemina' yı da alırdı...Hem öyle olsa niye böyle bir açıklama yaparak kendisini zora soksun Abdullah Hoca?..

Taraftarlık güdüsüne esir olmaya gerek yok; menajerler, takımında istenmeyen oyuncuları önüne gelene yamamaya çalışıyorlar, kime tutturabilirlerse. Durum bundan ibaret...

sadece antrenman maci yapilmis u19 ile

lemina gibi ayagindan top vermeyen teknik kapasitede oyuncunun bu kadar sert kesiciligi olmasi muhtesem bence. orta sahayi ikili oynadigimiz, tek basina 6 oyna demedigimiz surece yanina gelecek adamin cok net pas vizyonu ve oyun kuruculuk ozelligi varsa ben en iyi orta sahaya sahip oldugumuzu dusunurum.

@Murat Saylak Mustafi gelirse gidene kadar maç izlemem ekibimizi de takip etmem çünkü sonuç belli!! admirliğim olsa onu da bırakırım derdim senin gibi şimdilik bunlarla idare et :asd:

Aspor yorumcusu Güvenc Kurtar: "Arda kendine bakarsa 38 yaşına kadar oynar. Pırlanta gibi çocuk"

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Murat Saylak Mustafi gelirse gidene kadar maç izlemem ekibimizi de takip etmem çünkü sonuç belli!! admirliğim olsa onu da bırakırım derdim senin gibi şimdilik bunlarla idare et :asd:
mustafi bizim ligde basarili olur bence. karamsar olacak bir durum yok. donk ve ahmetli maclar izdirap olur.

Aspor yorumcusu Güvenc Kurtar: "Arda kendine bakarsa 38 yaşına kadar oynar. Pırlanta gibi çocuk"

Pırlanta gibi çocukların ağzından küfür, belinden tabanca eksik olmuyor. Şerefsizliğin bu kadar prim yaptığı başka bir zaman olmamıştır bu topraklarda.

Bok oynar.

Pırlantalığı mı kalmış, kömür herif kömür.

sent via GSC

Lemina bence de 6'da daha iyi. Adam top caliyor, kesiyor ve gayet hizli. Fakat ince isi yapamiyor. Bence 8 ve 10 icin ince isciligi yok. Hem oyunu hizli oynayalim demiyor muyuz? Iste Lemina gayet hizli birisi ama yanina daha dominant 8 numara lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt