Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.737
- 55.857
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakışıklı olmasında sorun yokta sakat olmasınkjaer gelsin çok yakışıklı
Tinercilerin kaleye Karius'u istemesi gibi.kjaer gelsin çok yakışıklı
ewt o da çok doğru 1 transfer hamlesiydiTinercilerin kaleye Karius'u istemesi gibi.
ewt o da çok doğru 1 transfer hamlesiydi
Kova mova ama son maçlarda iş yaptı. Süper ligde orta düzeyde kaleci iş yapar zaten. Uzaktan şut yok bişey yok. Yan toplar kornerlerde de görüyoruz zaten ligimiz kalecilerini.Tinercilerin kaleye Karius'u istemesi gibi.
Yazın gelenlerden sonra 27-28e de genç derdim valla yalan yokRodop'a göre 2 yabancı 1 yerli alacağız. 3 de genç oyuncu olacakmış. Stoper yabancı dendi, hatta yayında GSYİAD yönetim kurulundan biri de yabancı stoperi biliyormuş. Yakın zamanda yabancı genç stoper haberi olarak kim çıktı?
AbramRodop'a göre 2 yabancı 1 yerli alacağız. 3 de genç oyuncu olacakmış. Stoper yabancı dendi, hatta yayında GSYİAD yönetim kurulundan biri de yabancı stoperi biliyormuş. Yakın zamanda yabancı genç stoper haberi olarak kim çıktı?
Bu adam Arsenal'e gitmeden böyle değildi gerçekten beğendiğim bir stoperdi ama ne olduysa Arsenal'de oldu adama bayağı tuhaf bir futbolcuya dönüştü salak saçma hatalar yapmayı başladı sonra bunları devamlı hale getirdi dediğin gibi çöp performansı verdi resmenMustafi çöpü geleceğine Donk oynasın stoperde daha iyi.
Evet abi, 1 gecede karabacak olduk...Esmer misin sen
sent via GSC
Adam 8 değil. O zaman gönderirsin Lemina'yı yerine 6 alırsın bir tane. Lemina'nın 6 numarada oynayacak mentalitede olmaması senin onu beğenmediğin anlamına geliyor zaten. O zaman direkt alınmamalı kadroya. 8 olarak oynarken hiç görmedim Galatasaray'da. İyi oyun kurabileceğini sanmıyorum. Ömer Bayram gibi sola açılıp asist yapacağını da sanmıyorum. Sakatlığı olmazsa ciğerinin son damlasına kadar geriyi toparlayacak ve topu takımın oyun kurucusuna verme işi en iyi yaptığı iş olur.Lemina' yı 6 oynayacak mentalitede görmedim. Sakatlığı olmazsa özverisiyle 8 olarak idare eder. Yani sağlam bir 6 numara yine şart...
Sonra Ozan Tufan diye biri çıkıyor belana atlıyor Kadıköy'de. Veya Hasan Ali Vodafone'da. Ben neden iki örnekte de Fener'den verdim acaba?Kova mova ama son maçlarda iş yaptı. Süper ligde orta düzeyde kaleci iş yapar zaten. Uzaktan şut yok bişey yok. Yan toplar kornerlerde de görüyoruz zaten ligimiz kalecilerini.
En son sneijder ayıyı avlamıştı başkada hatırlamıyorum
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi