Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun olmasını isterdim. Lakin Hocayı biliyoruz; olur olmaz her şeye burnunu sokacaktır; istese de duramaz!..

TD liğinde bir başkan ve yönetim kurulu olarak çalışmak ne denli zor ise başkanlığında TD olarak çalışmak da o denli zor olacaktır...

(Eklemem gerekiyor; getireceği TD muhtemelen Şaş falan olur, çatışma olmaz belki ama takımın burnu da boktan çıkmaz hani!..Dolayısıyla uzun sürmez o hikaye)...

Ben de başkan olabilir diyordum ama son senelerdeki tavırları falan beni bu düşüncemden vazgeçirdi. Kabul etmek lazım ki hoca çok geçimsiz birisi, başkan olursa kulüp içinde normalinden daha fazla kaos olabilir kuvvetle muhtemel her yere el atmaya çabalayacağı için.

Hasan Şaş yorumuna da katılıyorum, birini tuttu mu tam tutuyor hiç bırakmıyor.

sent via GSC

ENwvAfLWoAA6snF

ENwvAfHWkAIXFgp

Jesse korner kullanabiliyor ve Eskişehir maclarinda kornerlerde paslasarak kullanıyorlar tehlike yaratıyorlar inşallah hoca izlerde videoları bu şekilde kullaniriz

Jesse korner kullanabiliyor ve Eskişehir maclarinda kornerlerde paslasarak kullanıyorlar tehlike yaratıyorlar inşallah hoca izlerde videoları bu şekilde kullaniriz
Kahkaha attım rtas, ben de kornerden gol falan atiyo diyeceksin sandım korner kullanabiliyor, paslasarak kullanıyorlar 😃

Adam 8 değil. O zaman gönderirsin Lemina'yı yerine 6 alırsın bir tane. Lemina'nın 6 numarada oynayacak mentalitede olmaması senin onu beğenmediğin anlamına geliyor zaten. O zaman direkt alınmamalı kadroya. 8 olarak oynarken hiç görmedim Galatasaray'da. İyi oyun kurabileceğini sanmıyorum. Ömer Bayram gibi sola açılıp asist yapacağını da sanmıyorum. Sakatlığı olmazsa ciğerinin son damlasına kadar geriyi toparlayacak ve topu takımın oyun kurucusuna verme işi en iyi yaptığı iş olur.
''Ne 8, ne 6; biraz 8, biraz 6''...Kısaca böyle tariflemiştim Lemina'yı; Abdullah Avcı'nın da bu minvalde açıklaması olmuştu, BJK a teklif edilmiş, kendisi bu sebeple reddetmiş. Medyaya yansımıştı; yaptığı yoruma %100 katılıyorum...

Aidiyet duygusu ve özverisi takdire şayandır, ayrı konu. Keşke meziyetleri bu iki mevkiden birinde daha ağır bassaydı. 6 no olarak muazzam performans gösterdiği birkaç maçta yaptığı birkaç acemice hata ile net puan kayıplarına sebebiyet vermesini şanssızlık olarak göremiyorum, o mevkide oynadığı müddetçe bu tür hatalara açık olacak bir profili var kendisinin. Pas tercihleri konusunda Nzonzi' nin fersah fersah gerisindedir mesela...

''Ne 8, ne 6; biraz 8, biraz 6''...Kısaca böyle tariflemiştim Lemina'yı; Abdullah Avcı'nın da bu minvalde açıklaması olmuştu, BJK a teklif edilmiş, kendisi bu sebeple reddetmiş. Medyaya yansımıştı; yaptığı yoruma %100 katılıyorum...

Aidiyet duygusu ve özverisi takdire şayandır, ayrı konu. Keşke meziyetleri bu iki mevkiden birinde daha ağır bassaydı. 6 no olarak muazzam performans gösterdiği birkaç maçta yaptığı birkaç acemice hata ile net puan kayıplarına sebebiyet vermesini şanssızlık olarak göremiyorum, o mevkide oynadığı müddetçe bu tür hatalara açık olacak bir profili var kendisinin. Pas tercihleri konusunda Nzonzi' nin fersah fersah gerisindedir mesela...

Abdullah avcının ilk tercihinin lemina olduğunu beşiktaş muhabirleri çok kez söyledi.Alamadılar ve gittiler elnenyi aldılar.Bence de kolay pas hataları yapıyor ama bu daha ust seviye için sorun bizim gibi tempo ozurlusu bir takım için bulunmaz bir nimet tabi sakat değilken.Ama avcının leminayı reddettiği haberleri kuyruklu yalan.Beşiktaş leminayi reddedecek çapta bir kulup değil avcı da o hoca değil.Leminayı reddeden adamın aldırdığı topçuları da görduk.Diaby boyd rebecho sakat stoper aldılar adını unuttum.

Merhaba arkadaşlar .
Galatasaray, Eskişehirspor forması giyen 🇳🇬 Jesse Sekidika'yı 3.5 yıllığına renklerine bağladı. ✍️✅Transfermarkt.com.tr facebook hesabında gördüm. Resmi açıklama gelmesi gerekiyor artık. 19:05 i mi bekliyorlar artık acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt