Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O lafın gelişi ama musleranında çıkardığı bir sürü pozizyon var.Yan top zaafımızın olmadığını söylüyorsun yani.Cl de korku flimi gibiydi rakiplerin kornerleri.
Doğru lakin en büyük problemde muslera reisin neredeyse hiç nir yan topa çıkmaması.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.34 ne kardeş.Demek istediğim bu işte.Savunmanın duruşuna bak son derece hatalı.Evet luyindama kafa toplarında çok etkili fakat bu savunma duruşunun gelişmeşi şart.

Böyle bir anlık pozisyon ile stoper eleştiri yapmak ne kadar doğru ?

Sergio Ramos da savunma duruşunda son derece hatalı burda birde üzerine kendi kalesine gol attı, senin dediğine göre Ramos'un savunma duruşunun gelişmesi şart ...

Hiçbir stoperi böyle bir anlık olaylar ile değerlendiremezsin Puyol'un bile öyle çaresiz kaldığı anlar var ki sana göre o videoları da izleyip Puyol'un da savunma duruşu son derece hatalı dersin ?

Doğru lakin en büyük problemde muslera reisin neredeyse hiç nir yan topa çıkmaması.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya herkes gol yeme anlamında bakıyorda orada aslında tan toplara vurdurduğumuz bir çok pozizyon var her maçta.Muslera hatta alanya maçında 3 korner üst üste çıkarmıştı çizgiden.

götü yiyen bir muhabir sorun fatih hocaya yanıp tutuştugu mert çetini genclerbirligindeyken niye almadı acaba

Abi bu Veli Yiğit’in ağızını burnunu kırasım geliyor ya. Evlad olsa sevilmeyecek bir tip.

Bir ben mi böyle düşünüyorum.

Bilmiş bilmiş konuşması. Bir bok bildiği de yok. ‘hocam hatırlarsan şöyle demiştim..’

Grrrr 😤

Böyle bir anlık pozisyon ile stoper eleştiri yapmak ne kadar doğru ?

Sergio Ramos da savunma duruşunda son derece hatalı burda birde üzerine kendi kalesine gol attı, senin dediğine göre Ramos'un savunma duruşunun gelişmesi şart ...

Hiçbir stoperi böyle bir anlık olaylar ile değerlendiremezsin Puyol'un bile öyle çaresiz kaldığı anlar var ki sana göre o videoları da izleyip Puyol'un da savunma duruşu son derece hatalı dersin ?

La Luyindama yı bu forumda en çok sevenlerden biri benim.Biri kuyuya 1 taş atıyor arkası geliyor sürekli.Bak birde sana açıklayayım.Esas sorunumuz duran toplarda takım halinde.Luyindama sadece tek kişi.Kaç kişiyi tutacak bu adam.Barcelona mesela heriflerin boy ortalaması pigme gibi pique hariç.Ama hepsi duracağı yeri biliyor.Bizdeki eksik bu.

götü yiyen bir muhabir sorun fatih hocaya yanıp tutuştugu mert çetini genclerbirligindeyken niye almadı acaba

luyindama sakat olmasa istemeyecektik diyebilir. 2019 yazında yedek stoper için değil 3 milyon euro, verecek 3 euromuz bile yoktu diyebilir.

ENyWNCSWkAEhz2f

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt