Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca ikinci yarı en iyi bildiği işi yapmalı. Kaos ve doğaçlama futbol.

gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

sistem, taktik, şablon vs gibi şeyler bizim işimiz değil. bana inanmıyorsanız @Emrah Duvar'a sorun.

Sıdıktan messi çıkarır mı hocamız kmk :asd:
Sıddık tan Galatasaray topçusu olmaz.

Tr 2. ligde 6 puanla son sırada bulunan takımın kanat oyuncusunu alıyoruz kurtarıcı olarak şaka maka. Ft’nin leş topçular için çöpe attığı paraların son örneği.

Yaw bir tutturmuşsunuz 6 puan 6 puan sağdan soldan gördüğünüzü yazmayın. Es Es - 9 puanla başladı lige 15 puan topladılar gerçekte.. Bok atacaksanız bu şekilde atın da güldürmeyin kendinize

Yaw bir tutturmuşsunuz 6 puan 6 puan sağdan soldan gördüğünüzü yazmayın. Es Es - 9 puanla başladı lige 15 puan topladılar gerçekte.. Bok atacaksanız bu şekilde atın da güldürmeyin kendinize
bu şekilde transfer yapmazsın yav niye scout transferi yapmıyoruz maaliyetleri niye yüksek alırsın yav boşa para harcadık

Var.

Feghouli ile devam. Cunku satamiyoruz.

Ama Falcao ya guvenip 2. yari ya basliyoruz. Adam sakat. Mutlaka bir santrafor ve stoper almaliyiz. Bunlar da yabanci olabilir ancak.

Yabanci hakkini 2.ligden yabanci icin kullanmak aptallik.
Falcao yokken andone var zaten feghouli ile devam edeceğime "çöp" jesseyi izlerim stoper dediğin gibi şart

Günaydın Galatasaray Sevdalıları.

Noldu transfer sezonu başlar başlamaz 2 transfer yaptık. Taraftarın gazı alındı. Sonrasında ses seda yok. Jesse Sekidika'yı bile açıklamıyorlar. Tabi önce oyuncu göndermeliler ki oyuncu alsınlar. Hadi Mariano, Nagatomo ve Babel gitmek için gün sayıyor. Nzonzi'nin kiralık sözleşmesinin feshedildiği KAP'ı için neyi bekliyorlar. Luyindama'nın sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulduğu KAP'ı için neyi bekliyorlar. Keza Andone için de öyle yok adam sakatlığını atlatacak ve 2. yarı oynayacaksa ona göre açıklama yapsınlar. Ne kadar iş bilmez bir yönetim bunlar ya.

Noldu transfer sezonu başlar başlamaz 2 transfer yaptık. Taraftarın gazı alındı. Sonrasında ses seda yok. Jesse Sekidika'yı bile açıklamıyorlar. Tabi önce oyuncu göndermeliler ki oyuncu alsınlar. Hadi Mariano, Nagatomo ve Babel gitmek için gün sayıyor. Nzonzi'nin kiralık sözleşmesinin feshedildiği KAP'ı için neyi bekliyorlar. Luyindama'nın sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulduğu KAP'ı için neyi bekliyorlar. Keza Andone için de öyle yok adam sakatlığını atlatacak ve 2. yarı oynayacaksa ona göre açıklama yapsınlar. Ne kadar iş bilmez bir yönetim bunlar ya.
Luyindama için KAP gerekmez Andone kalıyor Nzonzi kulüp bulsun anlaşsın ondan sonra KAP gelir yoksa hal bizim aktif oyuncumuz Brugge Diagne'yi yollayamadı bize öyle kolay değil o işler Sekidika bugün öğlen bildirilir

Transferler çözülür yönetim daha sıkı tutuyor işi Sekidika bugün açıklanır diye düşünüyorum. Babel'de sorun olacağını düşünmüyorum Benim için Belhandanın bir takıma gitmesi imkansız onun haricinde transfer sezonu iyi geçecek diye düşünüyorum.

Seri kalacak. Andone kalacak. Belhanda bir yere gitmez. Takımda Mariano, Nagatomo, Babel ve Nzonzi'i dışında yolcu görünmüyor. Bu 4'ü ne kadar erken giderse bizim için o kadar iyi. 1'e 2'ye bakmadan ne kazanırsak kardır olmadı maaşlarından kurtuluruz misali bu 4 oyuncu derhal postalanmalı. Böylece, şayet Diagne geri dönmezse takımda 13 yabancı oluyor. Muslera Linnes Marcao Donk Saracchi Lemina Seri Sekidika Feghouli Belhanda Onyekuru Andone Falcao. Bunların 5'i kiralık. Son yabancı hakkımızı defanstan yana kullansak orta saha eksiğimizi yine gideremeyeceğiz anlaşılan. 10 numara ve 6 numara ön libero transferleri sezon sonuna kalır.

Seri kalacak. Andone kalacak. Belhanda bir yere gitmez. Takımda Mariano, Nagatomo, Babel ve Nzonzi'i dışında yolcu görünmüyor. Bu 4'ü ne kadar erken giderse bizim için o kadar iyi. 1'e 2'ye bakmadan ne kazanırsak kardır olmadı maaşlarından kurtuluruz misali bu 4 oyuncu derhal postalanmalı. Böylece, şayet Diagne geri dönmezse takımda 13 yabancı oluyor. Muslera Linnes Marcao Donk Saracchi Lemina Seri Sekidika Feghouli Belhanda Onyekuru Andone Falcao. Bunların 5'i kiralık. Son yabancı hakkımızı defanstan yana kullansak orta saha eksiğimizi yine gideremeyeceğiz anlaşılan. 10 numara ve 6 numara ön libero transferleri sezon sonuna kalır.
Stoper yerli olmazsa ki yabancı olacak gibi 6 numarada zaman zaman donk oynar idare edeceğiz artık

4.5 yil icin heralde toplam 2.5 milyon euro alacakmis diye okudum. Bizim verdimiz maaslara göre cok iyi ama adam kesin eskisehirde kesin yüzbin eurobile kazanamiyordu ama böyle transferlere karsi degilim. Milyonluk esekler tribünde oturacagina, genc ve maliyeti cok olmayan oyuncular tercih ederim ama kadroya gireceginden eminim. Cünkü feghouli artik bir kanat icin fazla yavas kaliyor

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad bismillah de hele transferin ilk günü 2 tane çok önemli eksiği giderdik.. Bence çok iyi bir giriş yapıldı bu dönem şu an paniklik bir durum yok

Hocam az Fm oyna rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt