Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fb Comolli'nin yardımcısı Selinay Gürgenç'i göndermiş. Güzel hanfendiymiş ama harcamışlar... İnşallah Comolli beyi de göndermezler.

1578591964078.webp

ben de gidenlerle ne olduysak gelenlerle de ondan fazlası olmayız gibi geliyor

ha biraz enerji olur bazı maçlarda

Son sayfalar resmen mezarlik gibi,hanimis düğün alayi..getirin duyumlari🤡

fiko ibra edilmemiş yav

Stoper gelsin kafi Kinghanda'nın geçen sezonun 2. yarı performansına denk geldim adeta müthiş inş öyle oynar.

Sut cekemeyen 10 numaramiz hala gitmedi mi
Keşke sadece şut çekemese adam pas atamıyor, çalım atamıyor, gol atamıyor, asist yapamıyor, adam kovalamıyor, top kesemiyor, top kapamıyor yani bırak on numarayı bir futbolcunun yapması gereken hiçbir şeyi yapamıyor.

S.A. Renkdaşlar

Çok yoğundum bugün... yeni takip edebildim olanları.

Tamunobaraboye H.O.

Formaya yazdırıp hemen alacağım.
Çok bekledim/bekledik bu yönü...
İki tane hızlı Kanat ile oynamayı...

Uğur Karakullukçu: “Bu tarz hızlı oyuncular diğer ağır ama tecrübeli oyunculara alan açmış oluyor. Seri ilk yarıda bir şey vermedi takıma ama hala takımın en iyi pasörü.”

Ali Ece: “Seri, koşucu oyunculara daha iyi servis yapabilir, son maçta da bunu gördük”

JEAN-MİCHAEL SERİ DÖNEMI BAŞLIYOR Ekli dosyayı görüntüle 69462

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Serinin sorunu yavas oyunculardi simdi bahanede kis geldi hepimizde biliyoruzki Seri sogukta oynayamiyor ama olsun Bonservisi alalim gene Ne serisi Sutlasinnllar sunu Belhanda da giderse iyi bi 6 ve 10 alabiliriz .

belhandayı yermeye calısan fukara zihinler acın izleyin macları ondan 1 tane daha iyi top oynayan var mı takımda bakın. onun da kötü zamanları oldu tabi... kac transfer dönemi geçti gelenler gidenler oldu adam halen 1 numaralı oyuncu kadroya yazılan. siz gidin fm falan oynayın orda iyi paralara satılıyor :) :) :) :)

Hızı ve kıvrak bilekleriyle birebirde çok etkili olan Sekidika’yı muadili oyunculardan ayıran en önemli özelliği; bitiriciliği. OPTA verilerine göre, Nijeryalı, bu sezon yakaladığı net gol pozisyonlarının %86’sını gole çevirdi.
Bizde Babel %33,feghouli %25 miş gole çevirme oranı :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt