- 1 Mayıs 2018
- 57.205
- 47.998
- 3.873
Twitter da baya gömmüşler adamı nası birisi rengim kötümü okadar yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter da baya gömmüşler adamı nası birisi rengim kötümü okadar yaw
Kendisinin yerine Murillo, Kjaer'i falan tercih ederdim. Hiç sıcak değilim bu transfere.Abartma. Bu ligde net fark yaratir o adam. Su haliyle bile...
Kjaer bize cuk otururdu ama hayvani maas istemis sene basinda FB'den. Hem Milan da istiyor diye haber cikmisti gecen ne kadar dogru bilemem ama. Tabii bir de beli kirik diyorlar.Kendisinin yerine Murillo, Kjaer'i falan tercih ederdim. Hiç sıcak değilim bu transfere.
Yazın alınanlar ile burada uefa kadrosunu kıyaslayanlar hatta daha iyisi diyenler vardı ilk 7 ye zor girdik. Şimdi alınanlar oyuncular çöp ilan ediliyor muhtemelen 5 de 5 yapabilirsek şampiyon oluruz.
Benim cok begendigim bir oyuncu degil zaten ve dususte oldugu da dogru ama arada ucurum gibi lig seviyesi farki oldugunu unutuyor insanlar. Orada vasat gorunen adamlar bizim lige ust duzey kaliyor genelde.Mustafi kötü durumda stoper kritik bir mevki hata kaldırmaz daha sağlam isimlere yönelmek doğru olur gibi
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi