Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehiri'n bu sezon attığı gollerin hepsini izledim Jesse'nin en büyük artısı sürekli gol aksiyonlarının içinde adam sürekli ceza sahasında bu çok olumlu. birde topsuz oyunda bakmak lazım savunmaya yardım, oyun görüşü ve şu anki fiziksel durumu da önemli

Jesse Sekidika'nin toplam maliyeti 1.125.000 €. Bize böyle adamlarla gelin iste. Ucuz oyuncu. Tutmazsa yollamasi cok kolay olur. Hem maasi düsük olunca daha kolay satiliyor. Norvec Ligi'nden aldigimiz Linnes'e bile 1M€ garanti para veriyorduk. Adam orada futbolcuya göre asgari ücret falan aliyordu.

Açıkcası Cengiz yönetimi bu işi iyi beceriyor.Dursun-Cenk a.ş öyle yağlı kontratlar yaptılar ki.Mesela onyekuru rahat 1.5 falan alırdı.Sarachi 2.5 falan sekidika da rahat 1 alırdı.

Gs yi kısaltıp paşa gibi bir takımın adını tam yazmak nasıl bir duygu yav:) biz deyin bari.
çok doğru bir tespit burda Galatasaraya gs Fatih Terime ft diyen kişilere belki size saçma gelir ama uyuz oluyorum buarada febeye fenerbahçe bejekeye de beşiktaş diyenlerde uyuz oluyorum

Açıkcası Cengiz yönetimi bu işi iyi beceriyor.Dursun-Cenk a.ş öyle yağlı kontratlar yaptılar ki.Mesela onyekuru rahat 1.5 falan alırdı.Sarachi 2.5 falan sekidika da rahat 1 alırdı.

aynı çapta aldıkları adamlara bakmak lazım

andone babel nzonzi seri falcao nagatomo

maicon belhanda feghouli mariano gomis fernando

hemen hemen hiçbir fark yok

luyi onye marcao biraz alt klasmandan gelip yükseliyorlar bizde onların dönemindeki garry gibi

üstelik alttaki ekip 2 şampiyonluk aldı üstteki çuvalladı

emine mor cöpü icin ödenen kira bedelinin 600 bin euro oldugu yerde sekidika transferi begenilmiyorsa yuh derim. tabi emine mor cöpü ile jimmy durmazi kanat diye alan kulübün 6 ay sonra iki genc ve hizli kanat transfer etmesi bizim teknik ekibin beyninin nihayet calistigini düsündürüyor.

aynı çapta aldıkları adamlara bakmak lazım

andone babel nzonzi seri falcao nagatomo

maicon belhanda feghouli mariano gomis fernando

hemen hemen hiçbir fark yok

luyi onye marcao biraz alt klasmandan gelip yükseliyorlar bizde onların dönemindeki garry gibi

üstelik alttaki ekip 2 şampiyonluk aldı üstteki çuvalladı

Belhandanın gomisin çapı ne imiş ki falcao veya nzonzinin yanında ? Zaten mesele onlara verilen para da değil.Marcao luyindama onyekuru jesse saracchi falan bunlar dursun döneminde korkunç para alırlardı.Tolga denilen herif maaşını 5 kat arttırmıştı.

Belhandanın gomisin çapı ne imiş ki falcao veya nzonzinin yanında ? Zaten mesele onlara verilen para da değil.Marcao luyindama onyekuru jesse saracchi falan bunlar dursun döneminde korkunç para alırlardı.Tolga denilen herif maaşını 5 kat arttırmıştı.

falcao dışında öyle bir fark yok çaplarda bence

ayrıca dediğim gibi tudor-cenkin kurduğu kadro = 2 şampiyonluk

terim-albayrak kadrosu = ocaklar temmuzlar arası git gel yapan dolmuş

Bende ona ilgi cekeyim dedim.Ya Gs ya Galatasaray yazıyorum genelde.buyuk harfle baslayacagim illaki.gs yazmak kötü hissettiryo
hocam her şey bitti
çok doğru bir tespit burda Galatasaraya gs Fatih Terime ft diyen kişilere belki size saçma gelir ama uyuz oluyorum buarada febeye fenerbahçe bejekeye de beşiktaş diyenlerde uyuz oluyorum
Birader Galatasaray'ın kısaltılması Gs, Fenerbahçe'nin kısaltılması fb, Beşiktaş'ın kısaltılması bjk, Trabzonspor'un kısaltılması ts'dir. bunu foruma öğretecek halimde yok maç izlerken bile GS vs FB yazar ben gs yazdım diye galatasaray düşmanı veya galatasarayı tutmuyor olmuyorum eminim çoğunuzdan daha büyük Galatasaraylıyımdır. ve sizin gibi yangın yapan tayfalardanda değilim insanların nasıl yazdıgına nasıl takım tuttuguna karışmaya da hakkınız yok

isim olarak bakmak yerine takim kurgusu ve oyun planina yogunlasmak gerekir. tudor oynatmak istedigi futbola uygun bir ekip olusturabildi ama terimin transfer plani bir nebze ffpden dolayi tamamen transfermarkt piyasa degerlerine göre en yüksek degere sahip yabancilari kiralamak ve bonservissiz türkleri takima bir an önce doldurup oyuncu adetini yakalamak idi.

Şampiyon kim yaptı abi :). O Kadro öyle sandığın kadar iyi değildi ya. Ucuza da kurulmadı.Şampiyon olmasaydık zaten batardık. Ben verilen kontratlara bakıyorum şampiyonluktan bağımsız. Çok para verdiler bence ve cengiz daha iyi yapıyor bu işi.

emine mor cöpü icin ödenen kira bedelinin 600 bin euro oldugu yerde sekidika transferi begenilmiyorsa yuh derim. tabi emine mor cöpü ile jimmy durmazi kanat diye alan kulübün 6 ay sonra iki genc ve hizli kanat transfer etmesi bizim teknik ekibin beyninin nihayet calistigini düsündürüyor.

Aslında araştırdıktan sonra bu Jesse tarzı kanat oyuncuları fransa 1.liginde sürüyle var.Alacaksın 3 4 tane hiç parasına illaki tutan çıkar.Onlarıda sonra iyi paraya okutup güzel kazanç sağlarsın.Bu jessede bizde tutacak bence.Artık içi geçmiş oyuncu alacaklarına böyle aç oyunculara yönelmek en mantıklısı.

Aslında araştırdıktan sonra bu Jesse tarzı kanat oyuncuları fransa 1.liginde sürüyle var.Alacaksın 3 4 tane hiç parasına illaki tutan çıkar.Onlarıda sonra iyi paraya okutup güzel kazanç sağlarsın.Bu jessede bizde tutacak bence.Artık içi geçmiş oyuncu alacaklarına böyle aç oyunculara yönelmek en mantıklısı.
4 milyon euro yillik ücret alip 4 kurusluk top oynamayan adamlar almaktansa 400 bin euro yillik ücretle bir oyuncu alip oynatmak daha mantiklidir. bir adam parasina 10 adam alirsin, 2-3ü tutsa bile maddi külfet olmaz. bizim aldigimiz yabancilar zaten hep yetenekli. bir de ücreti düsük olunca illaki tutmasa bile yeteneginden ve maliyetinden dolayi hep transfer yapabilecek oyuncular.

rerere rarara gs gs şampiyon
:cimbom::cimbom::cimbom:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt