Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın ki hazırlık maçında umarım Emre Akbaba'da oynar umarım sahalara da güçlü döner

Malatyaspor forması giyen Guilherme’nin sözleşmesinde 40 bin euroluk serbest kalma maddesi olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş, bu transferi bitirme peşinde. (via @AsistAnaliz)

Şaka herhalde.

- Ujfaluşi alındığında yazılan yorumları çok net hatırlıyorum. Yerin dibine sokuldu.

- Marcao hakkında aynı şekilde.

- Muriqi konusunda deha üyelerimiz yine değerli yorumlarını esirgemedi.

- Nagatomo: Inter kulübünün Sabri’sini almıştık.

- Fernando yollanmalı, yaşlı dede! (Sevilla’da her maç 11 çıkıyor)

Yaz yaz bitmez GSC transfer skandalları. :)

Abi kaliteden bağımsız konuşuyorum.Mustafi risktir.Ha diğerleri de risk ama en azından mental olarak iyi durumda olabilirler.

Lyundamada saatli bomba topu rakibe atmalar adam gecicem diye topu kaptirmalar elindeki topu rakibe vermeler sadece kuvvetli ve enerjik ama mustafi bildigin mal yani son chelse macinda oyuna girdi chelsea maci cevirdi abraham icinden gecti ahmet caligi tercih ederim

tsl de abraham kadar hızlı adam yok reyis

[/QUOTE]
Mustafi kafaca bitiktir şimdi.Rehabilitasyon merkezi mi olduk benim mi haberim yok ? Kariusun geldiği zaman beşiktaşı kaç maçta yaktığını herkes gördu.İsterse 41 değil 141 milyon ödensin kafaca bitmiş adamı toparlayana kadar az olan lig şansı da gider.
Futbolu kafasinda bitirdi denilen Andre Ayew Championship'te 9 gol 4 asistle oynuyor. Fener'de dökülen Slimani, Monaco'da tabiri caizse rakiplerin Monacoyuyor sahada. Bizim türk teknik direktörler 14 yabanci hakki tanininca mental anlamda takimlarindan cok uzaklasti diye düsünüyorum.

Bazen olmuyor ya.Ayewe şaşırdım ama slimaniye şaşırmadım.Slimanin gelmesini bile istedim.Adamın kalitesi vardı ama gerçekten şanssız bir dönem yaşadı. @Murat Saylak

Stoper işini bu hafta çözmek lazım başka da acele edilecek mevki kalmıyor bir de Andone durumunu iyice araştırmak lazım Babel'de gitti tek Falcao kaldı eğer 1 ay daha sürecekse gerek yok direk Diagne geri gelsin

Jesse Sekidika'nin toplam maliyeti 1.125.000 €. Bize böyle adamlarla gelin iste. Ucuz oyuncu. Tutmazsa yollamasi cok kolay olur. Hem maasi düsük olunca daha kolay satiliyor. Norvec Ligi'nden aldigimiz Linnes'e bile 1M€ garanti para veriyorduk. Adam orada futbolcuya göre asgari ücret falan aliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt