Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faslı ve Cezayirlinin sözleşmeleri ne zaman bitiyor?

1578601462374.webp

bu hirboyu geri getirmezler umarim

Feghouli'den sezon sonu mutlaka kurtulmamiz lazim.

Benim anlamadığım Mustafi maliyeti düşük bir oyuncu da değil ki Godin olmuyor Murillo olmuyor da Mustafi neden oluyor ki ?

Forumun geneline katılıyorum yaptığı sakarlıklar ile meşhur bir adam Valencia'da oynarken çok sağlamdı ama Arsenal ve Alman Milli Takım kariyeri hatalar sakarlıklar ile dolu bir oyuncu

Falcao haric takimda golcu yok, Diagne geri gelsin isterim baska biri gelmeyecekse tabi.

diagneye ne olacak satin şu adamı 5-6 gönderin Arabistan'a kurtulalım belhanda ve Feghouli de aynı ne getirse kardır seneye bunların tamamı yük olucak bize daha beter

Almaz kimse. 2 farklı takımda resmi maçlarda oynadığı için bu sene başka takımda oynayamıyor. Bu seneyi çöpe attı yani

mustafi icin onur adıbellinin yorumunu bekliyordum kendisi gayet güzel acıklamıs tesekkur ediyorum

gömenler çogu youtuber bebeler muhtemelen.

Barcelona süper goller atiyor

Benim anlamadığım Mustafi maliyeti düşük bir oyuncu da değil ki Godin olmuyor Murillo olmuyor da Mustafi neden oluyor ki ?

Forumun geneline katılıyorum yaptığı sakarlıklar ile meşhur bir adam Valencia'da oynarken çok sağlamdı ama Arsenal ve Alman Milli Takım kariyeri hatalar sakarlıklar ile dolu bir oyuncu
Arsenal yollamak istiyor. Kulüp problem cikarmiyor yani. Maasi da max 3 mio olur.
murillo da su zorunlu opsiyon problem i var

Valla çok maçını izledim burda Luyindamayı bile tartışan taraftar sene sonuna kadar ıslık manyağı yapar.

Saatli bomba ne yapacağı belli olmaz

murillo denen cocugun üşenmedım 90 dk bir macını izledim begendim denayer tarzı ve hırslı ama marcao gibi konsantre acısından cok zayıf o yuzden bence tutunamıyor gittigi takımlarda

özetle bize mental acıdan guclu lider mümkünse tecrübeli stoper lazım coluk cocuk degil

Adem fena degil ya. 2-3 hafta sonra Andoneda dönüyor. Kanatlar gole yakin. Bir tek cmden birisi ofansif katki saglasa güzel olacak
Allah korusun Falcao bir sakatlansin Adem le mi oynayacagiz? Diagne on basar golculuk olarak Adem'e. Andone de nasil geri doner kimsenin haberi yok, ona guvenemeyiz zaten daha 1 ay varmis geri donmesine.

Muhtemelen 1 forvet,1 stoper ve serinin durumuna göre de bi ortasaha alıp transferi kapatacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt