- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Faslı ve Cezayirlinin sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belh 1Faslı ve Cezayirlinin sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
Belh 1
Fegh 2
sene...
diagneye ne olacak satin şu adamı 5-6 gönderin Arabistan'a kurtulalım belhanda ve Feghouli de aynı ne getirse kardır seneye bunların tamamı yük olucak bize daha beter
Tir gibi. Uyumaz bize. Mustafi> rannnochia bileTrabzon Ranocchia'yı alıyormuş biz alalım Mustafi'yi alacağımıza.
mustafi icin onur adıbellinin yorumunu bekliyordum kendisi gayet güzel acıklamıs tesekkur ediyorum
gömenler çogu youtuber bebeler muhtemelen.
Arsenal yollamak istiyor. Kulüp problem cikarmiyor yani. Maasi da max 3 mio olur.Benim anlamadığım Mustafi maliyeti düşük bir oyuncu da değil ki Godin olmuyor Murillo olmuyor da Mustafi neden oluyor ki ?
Forumun geneline katılıyorum yaptığı sakarlıklar ile meşhur bir adam Valencia'da oynarken çok sağlamdı ama Arsenal ve Alman Milli Takım kariyeri hatalar sakarlıklar ile dolu bir oyuncu
Adem fena degil ya. 2-3 hafta sonra Andoneda dönüyor. Kanatlar gole yakin. Bir tek cmden birisi ofansif katki saglasa güzel olacakFalcao haric takimda golcu yok, Diagne geri gelsin isterim baska biri gelmeyecekse tabi.
Valla çok maçını izledim burda Luyindamayı bile tartışan taraftar sene sonuna kadar ıslık manyağı yapar.
Saatli bomba ne yapacağı belli olmaz
Allah korusun Falcao bir sakatlansin Adem le mi oynayacagiz? Diagne on basar golculuk olarak Adem'e. Andone de nasil geri doner kimsenin haberi yok, ona guvenemeyiz zaten daha 1 ay varmis geri donmesine.Adem fena degil ya. 2-3 hafta sonra Andoneda dönüyor. Kanatlar gole yakin. Bir tek cmden birisi ofansif katki saglasa güzel olacak
Adem fena degil ya. 2-3 hafta sonra Andoneda dönüyor. Kanatlar gole yakin. Bir tek cmden birisi ofansif katki saglasa güzel olacak