Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsimlere takılmanın manasız olduğunu sezonun ilk yarısı süpermen gibi kadro kurduğumuzu zannedip şamarları teker teker yiyince öğrenmiş olduk sanırım.
Gelsin oynasın notumuzu o vakit verelim
- Ujfaluşi alındığında yazılan yorumları çok net hatırlıyorum. Yerin dibine sokuldu.
- Marcao hakkında aynı şekilde.
- Muriqi konusunda deha üyelerimiz yine değerli yorumlarını esirgemedi.
- Nagatomo: Inter kulübünün Sabri’sini almıştık.
- Fernando yollanmalı, yaşlı dede! (Sevilla’da her maç 11 çıkıyor)
Yaz yaz bitmez GSC transfer skandalları.![]()
Lyundamada saatli bomba topu rakibe atmalar adam gecicem diye topu kaptirmalar elindeki topu rakibe vermeler sadece kuvvetli ve enerjik ama mustafi bildigin mal yani son chelse macinda oyuna girdi chelsea maci cevirdi abraham icinden gecti ahmet caligi tercih ederim
Futbolu kafasinda bitirdi denilen Andre Ayew Championship'te 9 gol 4 asistle oynuyor. Fener'de dökülen Slimani, Monaco'da tabiri caizse rakiplerin Monacoyuyor sahada. Bizim türk teknik direktörler 14 yabanci hakki tanininca mental anlamda takimlarindan cok uzaklasti diye düsünüyorum.Mustafi kafaca bitiktir şimdi.Rehabilitasyon merkezi mi olduk benim mi haberim yok ? Kariusun geldiği zaman beşiktaşı kaç maçta yaktığını herkes gördu.İsterse 41 değil 141 milyon ödensin kafaca bitmiş adamı toparlayana kadar az olan lig şansı da gider.
Malatyaspor forması giyen Guilherme’nin sözleşmesinde 40 bin euroluk serbest kalma maddesi olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş, bu transferi bitirme peşinde. (via @AsistAnaliz)
Şaka herhalde.
gs veya kasımpaşaMustafi geldi mi şimdi?
Bende ona ilgi cekeyim dedim.Ya Gs ya Galatasaray yazıyorum genelde.buyuk harfle baslayacagim illaki.gs yazmak kötü hissettiryoGs yi kısaltıp paşa gibi bir takımın adını tam yazmak nasıl bir duygu yavbiz deyin bari.
Olay hiz degilki ac izle yedirdigi golu alti pas icinde adam aldi tuttu dondu ayagini uzatsa kesicek mal gibi bakti herif cakti golu mustafi gelmesin lutfrntsl de abraham kadar hızlı adam yok reyis