GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 1) Sayfa 93

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
691,9K
Sayfa
93/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatyaspor forması giyen Guilherme’nin sözleşmesinde 40 bin euroluk serbest kalma maddesi olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş, bu transferi bitirme peşinde. (via @AsistAnaliz)

Şaka herhalde.

- Ujfaluşi alındığında yazılan yorumları çok net hatırlıyorum. Yerin dibine sokuldu.

- Marcao hakkında aynı şekilde.

- Muriqi konusunda deha üyelerimiz yine değerli yorumlarını esirgemedi.

- Nagatomo: Inter kulübünün Sabri’sini almıştık.

- Fernando yollanmalı, yaşlı dede! (Sevilla’da her maç 11 çıkıyor)

Yaz yaz bitmez GSC transfer skandalları. :)

Abi kaliteden bağımsız konuşuyorum.Mustafi risktir.Ha diğerleri de risk ama en azından mental olarak iyi durumda olabilirler.

[/QUOTE]
Mustafi kafaca bitiktir şimdi.Rehabilitasyon merkezi mi olduk benim mi haberim yok ? Kariusun geldiği zaman beşiktaşı kaç maçta yaktığını herkes gördu.İsterse 41 değil 141 milyon ödensin kafaca bitmiş adamı toparlayana kadar az olan lig şansı da gider.
Futbolu kafasinda bitirdi denilen Andre Ayew Championship'te 9 gol 4 asistle oynuyor. Fener'de dökülen Slimani, Monaco'da tabiri caizse rakiplerin Monacoyuyor sahada. Bizim türk teknik direktörler 14 yabanci hakki tanininca mental anlamda takimlarindan cok uzaklasti diye düsünüyorum.

Stoper işini bu hafta çözmek lazım başka da acele edilecek mevki kalmıyor bir de Andone durumunu iyice araştırmak lazım Babel'de gitti tek Falcao kaldı eğer 1 ay daha sürecekse gerek yok direk Diagne geri gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt