Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 milyon euro yillik ücret alip 4 kurusluk top oynamayan adamlar almaktansa 400 bin euro yillik ücretle bir oyuncu alip oynatmak daha mantiklidir. bir adam parasina 10 adam alirsin, 2-3ü tutsa bile maddi külfet olmaz. bizim aldigimiz yabancilar zaten hep yetenekli. bir de ücreti düsük olunca illaki tutmasa bile yeteneginden ve maliyetinden dolayi hep transfer yapabilecek oyuncular.

Mesela eskişehirdeki mehmet özcan da alınmalı.O cocuktada büyük takım profili görüyorum.Kesin yalı cocugu sulanır yazın ona.Kaptırmamak lazım.

yedek kulübesinde yerli yok diye alınan isimler şu anlık fiyasko. şener jimmy ve emre mor transferlerinden sıfır katkı. adem biraz katkı verdi o da forvette çok sakatlık sıkıntısı olmasa forma şansı bulamazdı diye düşünüyorum

falcao dışında öyle bir fark yok çaplarda bence

ayrıca dediğim gibi tudor-cenkin kurduğu kadro = 2 şampiyonluk

terim-albayrak kadrosu = ocaklar temmuzlar arası git gel yapan dolmuş
Maicon'a 8 milyon bonservis 2.250 maaş, belhandaya 10 milyon bonservis 3.5-4 milyon para, feghoulinin kontrat süresi ve aldığı para falan normalin çok çok üstünde. Adamları alabilecekleri en üst limitten almışlar yani hiç bir yöneticilik becerisi yok. Tudor'un kurmak istediği takıma itiraz edilmiyor burada zaten yönetim tavrı eleştiriliyor. Teknik bir mevzu değil yani.

Mesele şu ki Mustafi hangi muslumanlara dahil acaba? Salah grubundan mı yoksa Belhanda mezhebinden mi?
111381.jpg

ama hazır bir yabancı almaktansa müslüman almayı tercih ederim

Mustafi inşallah ciddi değildir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Slm gelismeleri alalim lutfen

ub.mesaji

yedek kulübesinde yerli yok diye alınan isimler şu anlık fiyasko. şener jimmy ve emre mor transferlerinden sıfır katkı. adem biraz katkı verdi o da forvette çok sakatlık sıkıntısı olmasa forma şansı bulamazdı diye düşünüyorum
x yerine z yedek otursun diye aldigimiz abidik gubidik adamlar iste. senerden falan ne bekliyorduk anlamiyorum. fenerin oynatmadigi adamdi ve sakatlanmaya meyilli 1 oyuncu idi. jimmy durmaz 3 senelik kontrat tam bir fiyasko. alacaksan bunlari 1 senelik alacaksin fazlasi zarar.

çok doğru bir tespit burda Galatasaraya gs Fatih Terime ft diyen kişilere belki size saçma gelir ama uyuz oluyorum buarada febeye fenerbahçe bejekeye de beşiktaş diyenlerde uyuz oluyorum
haklısın renktas ben de uyuz oluyorum galatasaraya gs diyenlere. armamızda bile yapmıslar aynı terbiyesizligi.
unnamed.webp

x yerine z yedek otursun diye aldigimiz abidik gubidik adamlar iste. senerden falan ne bekliyorduk anlamiyorum. fenerin oynatmadigi adamdi ve sakatlanmaya meyilli 1 oyuncu idi. jimmy durmaz 3 senelik kontrat tam bir fiyasko. alacaksan bunlari 1 senelik alacaksin fazlasi zarar.
maalesef teknik ekip adam avrupa görmüş diye hemen 2 3 yıllık kontrat basıyor

hadi bunlar süre bulamıyor alt yapıdan birileri oynasa neyse o da yok cidden bu kadar sakatlık, oyun sıkıntısı yaşadığımız dönemde bunlardan katkı alamayacaksak teknik ekibi sorgularım

Godin, Murillo, Kjaer gibi isimlerden Mustafi çöpüne düştük. Biliydim bele olacağını

Yanlız bu Mustafi avanak gibi her pozizyonu izliyor.Bu herif eskiden böyle değildi.Premier lig burası farklı dıyen cıkabilirde fakat bu herifde ciddi konsantrasyon eksikliği mevcut.

Kına yakın Mustafiyle ilgimiz yokmuş.

Geçtiğimiz senelerde gözümüzün önünde Gençlerbirliğinde oynayan, Mert Çetini kiralamak için 29 ocak gecesine kadar bekleriz artık.

Kaç kiralık oldu takımda? 13 felan galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt