Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murillo gelsin kağnı gibi stoper istemiyorum Luyindama gibisini bulamayız, Murillo-Marcao ile önde baskıdan geçen topları savunuruz.

Suan tam olarak ne kadar yabanci oyuncumuz var? Lisansi cikmis tabi.
Lisansı bilmem ama şuan sözleşmeli olarak 18 yabancı oyuncumuz var. İlk defa bu kadar yabancı ile sözleşme imzaladık rekor galiba

Muslera
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Mariano
Saracci
Linnes
Donk
Nzonzi
Seri
Lemina
Belhanda
Feghouli
Babel
Onyekuru
Sekidika
Andone
Falcao

Muslera - Linnes - Murillo - Marcao - Saracchi - Donk - Lemina - Seri - Belhanda - Feghouli - Sekidika - Onyekuru - Andone - Falcao

Nzonzi-Babel-Luyindama-Mariano-Nagatomo gitti varsayarsak 13. Yani yabancı stoper gelirse yabancı oyuncu hakkımız kalmıyor
şunlara birde Belhandayı ekleyebilirsek işte o zaman skorer bir on no ve önlibero alabiliriz tabi dediğin gibi romadaki Mert şart

valla düğüm o çocukta çözülüyor yada emini kullanacak hoca ki bence bugün gayet diri ve güçlüydü ben beğendim
ısık kaanı kazansaydık dert etmeyecektik ama eminın yası küçük olsa bile emin duran toplarda bile büyük + takım için.gol atar,asist yapar

Belhanda gidecek gibi durmuyor Banega da gelecek gibi durmuyor, bence bu şekilde olacak.
1578671819416.png

Belhanda gidecek gibi durmuyor Banega da gelecek gibi durmuyor, bence bu şekilde olacak.
Maçı izlerken daha önce yazdım spiker değil yanındaki yorumcu yeni yapılacak transferLER ile gibi bir cümle kullandı.Benim beklentim açıkçası tek bir transferdi stoper yada ön libero şeklinde.Hatta biradere sordum evet öyle dedi yorumcu Dedi.Bu demek oluyor ki birden fazla transfer olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt