- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
kasım 2019...teklifte guzelmiş vay be berk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumcu Mehmet Özcan ya çok fail bir duyumcu, da Costa'yı getirmişti 2 hafta önce Andone sezonu kapattı dedi keza adam dönüyor. Ben 1 stoper takviyesine fitim iyi bir takım olmamız herşeyden önemli sadece transferle olacak iş değil, Kadro ufak tefek sıkıntılar hariç gayet yeterli lig için. Sayısal tek eksiğimiz stoper orayı tamamlasak kafidir bence.Maçı izlerken daha önce yazdım spiker değil yanındaki yorumcu yeni yapılacak transferLER ile gibi bir cümle kullandı.Benim beklentim açıkçası tek bir transferdi stoper yada ön libero şeklinde.Hatta biradere sordum evet öyle dedi yorumcu Dedi.Bu demek oluyor ki birden fazla transfer olacak
bunu GalatasarayTv dedi.Başka yerde dese burda paylaşmazdım bence birden fazla transfer olacak gibiYorumcu Mehmet Özcan ya çok fail bir duyumcu, da Costa'yı getirmişti 2 hafta önce Andone sezonu kapattı dedi keza adam dönüyor. Ben 1 stoper takviyesine fitim iyi bir takım olmamız herşeyden önemli sadece transferle olacak iş değil, Kadro ufak tefek sıkıntılar hariç gayet yeterli lig için. Sayısal tek eksiğimiz stoper orayı tamamlasak kafidir bence.
Luyindama’yı aldığımız yöntemle en azından 1 adam almamız lazım.Hep kiralık nereye kadar.
Sol bekte Süleyman luş var hoca bi şans vermedi Emre'yi cebinden çıkartırYabancı sınırı gelse bile sıkıntı olmaz artık beklere ortalama katkı verecek yerli bulsak yeterli Şener ve Taşdemirden olmaz
Diagne Belhanda ve Maicondan 16-18 m euro civarı bonservis çıkaramıyorlarsa bıraksınlar harbiden şu adamları satsan çok iyi kadro kurulur
Denemek lazım adını çok duyuyoruz ama sahada görmedik. ön taraf ve orta sahada yerli kalitesi fena değil Mert Hakan ve Emre Kılınçı da sayıyorum çünkü. İyi kötü iş yapan Adem de var. Stoperde Marcao Luyindama Emin ve yerli bi stoper lazım bu 3 oyuncu da genç oraya yaş farketmez oynadığında güven verecek birisi gerek zamanın Egemeni iyi olurdu açıkçası o tarz bi isim olabilir. Bekler sıkıntı Linnes Şener Taşdemir hiç güven vermiyor Saracchi kapalı kutuSol bekte Süleyman luş var hoca bi şans vermedi Emre'yi cebinden çıkartır
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kim o?Bizim izleme ekibi yine 10m euroluk oyuncu bulmusadamlar 3.5 alirken neredeydiniz?
Ya Belhanda sana para mı veriyor böyle konuşman için?belhanda oynarsa şaşırmayın diyosunuz da 2.5 senedir banko oynayan adam oynarsa niye şaşıralım? takımın en iyisi utanmayın itiraf edin iç dünyanızda çatışmalar yaşamayın rahatlarsınız
25m euron var mı?seri > mensah
belh > banega
andone > kadewere
Hala engelliyim.evet son gelismeleri alalim
maaşları yüksek çünkü.belhanda feghouli diagne babel bu adamları nasıl satamıyoruz harbi anlamıyorum illa çıkar alıcısı