Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadım... Niye Aşı olmadı ?
Sonuçta Danimarka ya değil, Nijerya ve Afrika kıtasına cokça gidiyorsun...

Haber doğruysa, bizim Doktorları tebrik etmek istiyorum.

Onyekuru bu işten sağlıklı çıkarsa, bizim için sadece Para için değil... Kurtarılan Hayatı içinde bütün kalbi ile oynayacatır.
Gol sonrası GS Sağlık ekibine koşmalar vs..
Vefa borcu..

Farklı bir konu olacak, ama Henry bu sezon çok farklı bir performans sergileyecektir.

Tekrardan Geçmiş Olsun Herny !

Süleyman Rodop: "Sıtma hastalığında kuluçka dönemi olduğu için sağlık kontrolünde ender çıkıyormuş. Onyekuru Fransa’dan Nijerya’ya giderken tedbir almaması ise büyük ihmal.Eğer 3-4 gün içinde hastalığı atlatırsa inşallah atlatır tam sağlığına kavuşması 3-4 haftayı bulabilirmiş."

Lan 2 haftaya biseyi kalmaz ne abarttınız ya,rodop gibileirine mi kaldı saglikcilik

Onyekuru konya maçında 70. dakikada oyuna girer. at fava bekle.

ne zaman yollicaklar lan bu faslıyı yeter artık
Yok teklif var gidecek haberlerine zerre inanmıyorum Belhanda bu sözleşmeyle 31 Mayıs 2021 yılına kadar kalır. Keza aynı şekilde Babel de öyle adam 35 yaşına geldiğinde bizden 2.5 milyon euro yıllık ücret alıcak. Ajax'a 6 ay kiralanması da aşırı saçma adam Euro 2020 ye gitmek için iyi performans sergileyecek sonra bize gelip 2.5 yıl sözleşmesinin keyfini sürecek oh ne güzel Dünya Galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz. Babel'e açık açık diyeceksin Euro 2020 de oynamak istiyorsan istediğin takımla anlaş bonservis istemiyoruz, bizde kalırsan da 6 ay top oynamayacaksın. Resmen Babel'in kariyerini ve parasını düşünerek hareket ediyoruz.

Malaria nın Afrika daki en yaygın yerler

Şaşırmamak lazım..
ECbUfcTWkAAc85Y.webp

Benim anlamadım... Niye Aşı olmadı ?
Sonuçta Danimarka ya değil, Nijerya ve Afrika kıtasına cokça gidiyorsun...

Haber doğruysa, bizim Doktorları tebrik etmek istiyorum.

Onyekuru bu işten sağlıklı çıkarsa, bizim için sadece Para için değil... Kurtarılan Hayatı içinde bütün kalbi ile oynayacatır.
Gol sonrası GS Sağlık ekibine koşmalar vs..
Vefa borcu..

Farklı bir konu olacak, ama Henry bu sezon çok farklı bir performans sergileyecektir.

Tekrardan Geçmiş Olsun Herny !
Bir tarafta hayat kurtaran TR doktorları diğer tarafta çapraz bağ koparan kongo doktorları

Hoca zaten Denizli maçında kesin solda ömerle başlayacaktı. 1-2 hafta solda Ömer-Jesse karışık oynar

Onyekuru 2 haftaya ölür herhalde medyaya bakacak olursak,ne 3-4 haftası yahu.iyce sacmaladilar

Sözleşmeyi feshetsinler de kurtulalım birazdan onyekurunun terligiyle konuşanlar da olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt