Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ne zaman yollicaklar lan bu faslıyı yeter artıkAdam yollayın artık yav 18 tane sözleşmeli yabancı futbolcumuz var. Daha stoper ve ortasaha almamız lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne zaman yollicaklar lan bu faslıyı yeter artıkAdam yollayın artık yav 18 tane sözleşmeli yabancı futbolcumuz var. Daha stoper ve ortasaha almamız lazım
Benim anlamadım... Niye Aşı olmadı ?
Kulüp kese forma ve başka şeyleri hediye etse... Hem yardım olur, hemde PR hamlesi olur sosyal medya da.
Yok teklif var gidecek haberlerine zerre inanmıyorum Belhanda bu sözleşmeyle 31 Mayıs 2021 yılına kadar kalır. Keza aynı şekilde Babel de öyle adam 35 yaşına geldiğinde bizden 2.5 milyon euro yıllık ücret alıcak. Ajax'a 6 ay kiralanması da aşırı saçma adam Euro 2020 ye gitmek için iyi performans sergileyecek sonra bize gelip 2.5 yıl sözleşmesinin keyfini sürecek oh ne güzel Dünya Galatasaray'ın parası deniz yemeyen keriz. Babel'e açık açık diyeceksin Euro 2020 de oynamak istiyorsan istediğin takımla anlaş bonservis istemiyoruz, bizde kalırsan da 6 ay top oynamayacaksın. Resmen Babel'in kariyerini ve parasını düşünerek hareket ediyoruz.ne zaman yollicaklar lan bu faslıyı yeter artık
Bir tarafta hayat kurtaran TR doktorları diğer tarafta çapraz bağ koparan kongo doktorlarıBenim anlamadım... Niye Aşı olmadı ?
Sonuçta Danimarka ya değil, Nijerya ve Afrika kıtasına cokça gidiyorsun...
Haber doğruysa, bizim Doktorları tebrik etmek istiyorum.
Onyekuru bu işten sağlıklı çıkarsa, bizim için sadece Para için değil... Kurtarılan Hayatı içinde bütün kalbi ile oynayacatır.
Gol sonrası GS Sağlık ekibine koşmalar vs..
Vefa borcu..
Farklı bir konu olacak, ama Henry bu sezon çok farklı bir performans sergileyecektir.
Tekrardan Geçmiş Olsun Herny !