Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuruya para verip alamazsak diye Emre Mor durabilir. O zaman Sekidika sağda iken şu Mor solda denenebilir ya da tam tersi. Pek bi maliyeti yokken şu adamı devre arası göndermeden bir iki maç daha deneyrlim derim. Sonuçta takım hızlandı ve yeni oyun planında bir bakalım diyorum Belhanda hariç tüm oyuncular için geçerli bu isteyim.
şu yoruma bildiğin üzüldüm yav. ne yaptı bu belhanda size 2 sampiyonluk 1 kupa 1 superkupa getirmekten başka ne yaptı :'( hepsinde de bu adamın imzası var emeği demiyorum o olmadan alamazdık hiçbirini net etkiliydi...

izmitteyim eve geldim annem diyo depremi hissettin mi diye korktum faslı satıldı sandım. geçmiş olsun arkadaşlar ama hissetmedim ben abartmayalım

Geçmiş olsun herkese ben hissetmedim bu sefer sismik g.tlüyüm normalde ama iyi ses çıkardı diyorlar

Bu saxma olur .tek artisi sol bek de oynayabilir. Ulan insan iki sag ayakli stoperler oynuyor diye bikip bi solak aliyor. Biz tam tersi iki solak oynayacagiz xd

Mariano gitti diyebiliriz.

EOAHU44X0AEP4Ng

Juan jesus ne yaw turşusu çıkmış adamın.. Donk-Ahmet-Emin-marcao 4lüsü idare eder.. Stoper alacaksak fark yaratması lazım.. Murillo formsuz olsa da vaktiyle kendini ispatlamış bir adam

Şu Onyekuru’nun numarasına kadar bilen eleman Murillo ile anlaştığımızı kulübü ile de anlaştığımızı söylüyor. Yarın oynamaması için de rica filan etmişiz öyle diyor. Rica kısmı abartı olabilir.

Şu Onyekuru’nun numarasına kadar bilen eleman Murillo ile anlaştığımızı kulübü ile de anlaştığımızı söylüyor. Yarın oynamaması için de rica filan etmişiz öyle diyor. Rica kısmı abartı olabilir.
Adam Birisini daha cikarmisti böyle kimi unuttum. Yazdi ama hafif sakatligindan dolayi

Gecen de dedigim gibi Murillo iyi stoper ama Marcao ile iyi bir ikili olacaklarini dusunmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt