Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
geçmis olsun bayler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu yoruma bildiğin üzüldüm yav. ne yaptı bu belhanda size 2 sampiyonluk 1 kupa 1 superkupa getirmekten başka ne yaptı :'( hepsinde de bu adamın imzası var emeği demiyorum o olmadan alamazdık hiçbirini net etkiliydi...Onyekuruya para verip alamazsak diye Emre Mor durabilir. O zaman Sekidika sağda iken şu Mor solda denenebilir ya da tam tersi. Pek bi maliyeti yokken şu adamı devre arası göndermeden bir iki maç daha deneyrlim derim. Sonuçta takım hızlandı ve yeni oyun planında bir bakalım diyorum Belhanda hariç tüm oyuncular için geçerli bu isteyim.
Faslı satıldı amaizmitteyim eve geldim annem diyo depremi hissettin mi diye korktum faslı satıldı sandım. geçmiş olsun arkadaşlar ama hissetmedim ben abartmayalım
Adam Birisini daha cikarmisti böyle kimi unuttum. Yazdi ama hafif sakatligindan dolayiŞu Onyekuru’nun numarasına kadar bilen eleman Murillo ile anlaştığımızı kulübü ile de anlaştığımızı söylüyor. Yarın oynamaması için de rica filan etmişiz öyle diyor. Rica kısmı abartı olabilir.
Yoo biz öyle bir talimat vermedikFaslı satıldı ama

Satıldı, satıldııYoo biz öyle bir talimat vermedik![]()
Belli olmaz. Murillonun sicramasina bakmak gerek. Ramos felanda 1.83 boyunda ama herif malumMurillo-Marcao iyi olmaz özelikle duran toplarda çok sıkıntı yaşarız
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi