Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene de şampiyon yapsın sonra emekliye ayrılsın. Artık bir sistem takımı kurmamız lazım. Önümüzü göremiyoruz. Ne zamana kadar günü kurtaracak hamleler yapacağız? Fatih hocanın geleceğe dair bir planı var mı? Hayallerim var diyor da bizim de hayallerimiz var. Uygulamaya koyamadıktan sonra hayaller lafta kalır.
bu konuda sana katılıyorum renktaşım ama Fatih Hoca emekli olmaz bence esas amacı kulüp Başkanı olmak onuda olacaktır ve bu sene şampiyon olursak olay kapanır ve 10 yılda 8 kere biz 2 kere diğerleri şampiyon olur eminim

sergio-quintero-of-ecuador-looks-on-prior-to-the-2019-fifa-u20-world-picture-id1148694570

Gelecek sezon Lemina yerine kral'i takimda gormek isterim. Wanyama ve Jefferson Lerma'nin bir tik alti.

Sergio QUINTERO

Beyler bu '' Kara Merhem'' denen kremi önceden kullanan varsa bi özel mesaj atıversin yahu

Mourinho sonrası değişim var mı toth'da
Valla renktas ben Tottemham'i pek takip eden birisi degilim ama bu kadro ile cok fazla bi beyanda bulunmak dogru degil gibi. Liverpool 70 dk oyunu supurmesine ragmen Tottemham cogu zaman iyi kapandi. Forvetleri olmayinca mecbur aldiklari topu Moura'ya uzun sisirerek pozisyon bulmaya calistilar. Forvetleri olsa olsaydi bence kesinlikle bu kadar baski yemezlerdi. Zaten Lo Celso ve Lamela girdikten sonra ozellikle 70'den sonra oyun baya ortadaydi. Son ve Lo Celso'nun kacirdiklari 1'er pozsiyon var ki bizimkiler yapsa dinden imandan cikariz. 😂
Adamlarin forveti yalama olmus paso sakatlaniyor. Ndombele bi var bi yok. Eriksen'in dunya umurunda degil. Bekler yetersiz. O yuzden Mou hocamizin devri kapanmis mi kapanmamis mi net karar veremiyorum. :)

Ali Koç: "Trabzonspor sırtını siyasete vermiş. 1 senede iflastan bu duruma gelmiş. Kalkmışlar bize adil oyun, doğru rekabet anlatıyorlar."
Ali Koç: “Berat Albayrak, Trabzonspor’a nasıl yardımcı oldu ki Şubat ayında iflas eden kulüp Mayıs ayında düze çıktı? Ahmet Ağaoğlu’na soruyorum kaç tane devlet kurumu stadınızda LOCA aldı?”

Eriksen’i ekibimizd davet edip yeni bir macera ile buluşturalım

Valla renktas ben Tottemham'i pek takip eden birisi degilim ama bu kadro ile cok fazla bi beyanda bulunmak dogru degil gibi. Liverpool 70 dk oyunu supurmesine ragmen Tottemham cogu zaman iyi kapandi. Forvetleri olmayinca mecbur aldiklari topu Moura'ya uzun sisirerek pozisyon bulmaya calistilar. Forvetleri olsa olsaydi bence kesinlikle bu kadar baski yemezlerdi. Zaten Lo Celso ve Lamela girdikten sonra ozellikle 70'den sonra oyun baya ortadaydi. Son ve Lo Celso'nun kacirdiklari 1'er pozsiyon var ki bizimkiler yapsa dinden imandan cikariz. 😂
Adamlarin forveti yalama olmus paso sakatlaniyor. Ndombele bi var bi yok. Eriksen'in dunya umurunda degil. Bekler yetersiz. O yuzden Mou hocamizin devri kapanmis mi kapanmamis mi net karar veremiyorum. :)
milanın forveti piateki alacaklarmış kane nisana kadar olmadığından

murillo+8no+10no+forvet ek yedek önlibero ve bek de bakılacaktır nasıl alıcaz bu adamları

Saka bi yana Inter diyorlar ustad onun icin. Eriksen'in ara pasinda Lukaku - Martinez isbirligiyle Inter'in 1-0 one gectigini gorur gibiyim.
interde tese psikolojesi var dün 1 0 öne geçince yaslandılar geriye atalantada attı.Erikcen eğer dünkü gibi oynayacaksa ki sezonun genelinde real ilgilendiğinden beri böyle kötü bize bile katkı sağlayamaz

Zilliyet ısmarlama haber girmiş:

Paçavraya göre, Onyekuru'nun ilk dört maçta oynayamayacağı kesinleşmiş biz de bunun üzerine tüy dikmek adına sözleşmesini fesh edip gönderme kararı almışız.

"He CAN cross, he is very quick and great defensively. Not as good going forward but still really really good.
He is actually quite strong given his body type and height. Think of him as a Ferland Mendy type player."

Marcelo hkknda River Plate taraftari; bizim muhabirler de tam tersini söylüyor

en son 2017de izlemis ama belki farkli gelismistir

Zilliyet ısmarlama haber girmiş:

Paçavraya göre, Onyekuru'nun ilk dört maçta oynayamayacağı kesinleşmiş biz de bunun üzerine tüy dikmek adına sözleşmesini fesh edip gönderme kararı almışız.

2 haftadan 2 aya kdr sürebilir geri dönüşü. bu adam sağlık kontrolünden geçmemiş mi yaw

Valla olsa kim şaşırır Onyekuru 4 maç kaçırırsa zaten lig biter bizim için hali hazırda da var denemez de işte tescillenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt