Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demek şansa bala şampiyon olduk bu tespitin kaynağı avrupada alınan tek galibiyet haklısın zaten başak şl çeyrek finalin kapısından döndü tese uedafa yarıfinal oynarken bejeke finalde kıl payı kaybetti demi
Basak bu sene gruptan birinci cikti. Bjk sampiyon olunan yilin ertesinde gruptan lider cikti. Oyle ya da boyle rakiplerin ikramiyla sampiyon olduk. Bjk Cenk'i satmasaydi en buyuk favoriydi. Gecen yil basak'in son haftalarda yasadigi panik ortada.
2012 2013 eze eze sampiyon olduk ve son 8 son 16 yaptik. 2015 herkesten 4 yerken mucize eseri sampiyon olduk ama ertesi yil yine husran.
Kabul etmeliyizki kadro da kotu, kadroyu yapanlar da kotu, oynanan oyun daha da kotu. Alinmaca yok, son iki yil rakipler ve 35 milyon taraftarlar bizi ssmpiyon yapti

Basak bu sene gruptan birinci cikti. Bjk sampiyon olunan yilin ertesinde gruptan lider cikti. Oyle ya da boyle rakiplerin ikramiyla sampiyon olduk. Bjk Cenk'i satmasaydi en buyuk favoriydi. Gecen yil basak'in son haftalarda yasadigi panik ortada.
2012 2013 eze eze sampiyon olduk ve son 8 son 16 yaptik. 2015 herkesten 4 yerken mucize eseri sampiyon olduk ama ertesi yil yine husran.
Kabul etmeliyizki kadro da kotu, kadroyu yapanlar da kotu, oynanan oyun daha da kotu. Alinmaca yok, son iki yil rakipler ve 35 milyon taraftarlar bizi ssmpiyon yapti
yani biz bala olduk başşakla bejeke çok şansızdı mı

valla sevip satgı duyduğun şeyler eğer çok sevdiğin Galatasarayın tarihinin en önemli kişileriyse saygı duyacaksın
Bu gorusune saygi duyarim lakin 60larda yasamis bi herif dusun metin oktayla kavgali kucukken metin bunu sokagin ortasinda cok fena benzetmis. Bu heriften metin oktayi sevmesini bekleyebilir misin? E bu herife sen Galatasarayli degilsin diyebilir misin?

Mesela forumumuzda malum sahis selcuktan dayak yemis, simdi selcuk kjlup efsanesi olsaydi bu sahis sevebilecek miydi?

Birakin bunlari... Galatasaray tek ortak paydamiz ve her zaman oyle olmali, kimseyi sevmek veya saygi duymak galatasarayli olmak icin bir sart olamaz. Lakin Galatasaray'in degerlerini, tarihini kucuk dusurmekten kacinmak gerekir ve her zaman en guzel yonleriyle tanitmak gerekir bunda hemfikir olabilirim.

Bu gorusune saygi duyarim lakin 60larda yasamis bi herif dusun metin oktayla kavgali kucukken metin bunu sokagin ortasinda cok fena benzetmis. Bu heriften metin oktayi sevmesini bekleyebilir misin? E bu herife sen Galatasarayli degilsin diyebilir misin?

Mesela forumumuzda malum sahis selcuktan dayak yemis, simdi selcuk kjlup efsanesi olsaydi bu sahis sevebilecek miydi?

Birakin bunlari... Galatasaray tek ortak paydamiz ve her zaman oyle olmali, kimseyi sevmek veya saygi duymak galatasarayli olmak icin bir sart olamaz. Lakin Galatasaray'in degerlerini, tarihini kucuk dusurmekten kacinmak gerekir ve her zaman en guzel yonleriyle tanitmak gerekir bunda hemfikir olabilirim.
Galatasaraylı olmak için kimseye saygı duymak zorunda değilsin bencede ama Galatasaraylıysan sana bu kadar katkı yapan kişilere saygı duymak zorundasın dedim ben

Bu sezon şampiyon olmamızı o kadar çok istiyorum ki. Eski kız arkadaşım koyu fenerliydi. Futbol konusunda malın önde gideniydi. Ali koç başkanımm, ersun hocamm falan böyle bir de futbolu biliyormuş gibi konuşuyordu. Ben de kırmamak için haklısın falan diyordum. Bugün bakayım dedim neler yapıyormuş diye. Aynı mallığa devam. Yok biz şampiyon olacağız, yok 29. şampiyonluk falan. İnşallah şampiyon oluruz da g*t olur.

Bu sezon şampiyon olmamızı o kadar çok istiyorum ki. Eski kız arkadaşım koyu fenerliydi. Futbol konusunda malın önde gideniydi. Ali koç başkanımm, ersun hocamm falan böyle bir de futbolu biliyormuş gibi konuşuyordu. Ben de kırmamak için haklısın falan diyordum. Bugün bakayım dedim neler yapıyormuş diye. Aynı mallığa devam. Yok biz şampiyon olacağız, yok 29. şampiyonluk falan. İnşallah şampiyon oluruz da g*t olur.

:asd::asd::uiyy::uiyy::uiyy::uiyy:

haklısın deseydin yine mesaj atarak üstat

Bırakın transferi Real atletico maçı var trtspor da açın bakın gerçek futbol nasıl oynanır demek isterdim ama f. mendy hariç bizim adana demir maçı gibi bir maç oluyor bunlar da bitmiş

Şimdi YouTube da antrenman tekrarına baktım. Arkadaş adamlar antrenmanda bile orta açamıyor şaka gibi tek bir tane isabetli yan top atamadılar.

Bu transfer nöbeti ne kadar sönük ya! Neden acaba? Eskiden okumayla yetişemezdim. Müthiş bir heyecan olurdu.

39 ve beni Tüm sülalem bursasporlu yada febeliyken Galatasaraylı yapan prekazinin Monacoya attığı golden sonra spikerin ilker yasindi sanırım Gol goll diye bağırmasaydı 16 şampiyonluk gördüm ben 8 inde Fatih Hoca vardı
Benim de ailemde kimse futbolla ilgilenmiyor, babam da takim tutmazdi. Ilkokuldaki (yas 8-9) platonik askim galatasarayli diye galatasarayli oldum, sonra babami galatasarayli yaptim. Babam Fatih terimi sevmezdi, ben de sevmezdim ama ona karsi belli donemlerde fatih terimi basarilari yuzunden savunurdum cunku her ne kadar sevmesem de, saygi da duymasam Galatasarayin menfaatlerinin bunu gerektirdigi zamanlar olmustur.

Isin asli Fatih Terim umrumda degil, olamazda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt