Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda kariyerinin en üst seviyesindeyken bile 9 milyona transfer yapmıştı biz sağa sola kiralanan düşüşteki haline 10 verdik. Keza Maicon'da adam avrupa kariyerini bitirmiş ülkesine dönmüş muhtemelen emeklilik planlarını yapmış biz onu da yüksek bonservisle aldık.
Dursun ve Cenk'in Allah belasını versin.

O dönem beni daha çok üzen şey sırf çok transfer yaptı diye utanmadan Dursun'u yalayabilecek kadar düşen taraftarlarımızdı. Allah kimseyi o hain herife "ohhhh büyük başkan" çekecek kadar düşürmesin.

sent via GSC

Takim yabanci doldu ama giden yok nedense.

Dursun ve Cenk'in Allah belasını versin.

O dönem beni daha çok üzen şey sırf çok transfer yaptı diye utanmadan Dursun'u yalayabilecek kadar düşen taraftarlarımızdı. Allah kimseyi o hain herife "ohhhh büyük başkan" çekecek kadar düşürmesin.

sent via GSC
Boynumuz ağrıdi uçak seyretmekten hakkini yemeyelim

Belhandayi zorunlu satın alma opsiyonlu 2+5 gibi birseye satabilsek gayet güzel olur ama o işi becerebilecek yönetici maalesef yok ...

Boynumuz ağrıdi uçak seyretmekten hakkini yemeyelim
Hakkını verdiğim transfer vardı - Fernando. Fernando yu alabileceklerine hiç inanmıyordum, bir de Feghouli nin buraya geleceğine inanmıyordum ama o paralara transferin gerçekleşmesi pek de anormal değil yani.

Diğerleri ise tamamen paraya bakan transferlerdi, emin ol sen ben bile yapabilirdik o transferleri (buna Feghouli yi de dahil edebiliriz aslında). Hatta Belhanda öküzünü falan çok daha az paraya transfer ederdik, tabi bana kalsa ben hiç bir şekilde transfer etmezdim kendisini ama o ayrı bir konu.

sent via GSC

S.A.

iyi nöbetler :-)

Murillo ve o gizemli Brezilyalı geldi mi ?

Önce gönderip sonra almak en idael olan ama transferlerin kampa yetişmeside önemli .Bu durum dezavantaj oluşturuyor,göndermek istediğimiz oyuncuların elini güçlendiriyor sanki.

Onyekuru 2-3 haftaya iyileşecekse 4 maç kesin kaçırıyor. Konya deplasmanında olmaması kötü oldu. 2 Şubatta evimizde oynayacağımız Kayseri maçına yetişir ancak.

15.01.2020 Rize - Galatasaray
19.01.2020 Galatasaray- Denizli
23.01.2020 Galatasaray- Rize
26.01.2020 Konya - Galatasaray
02.02.2020 Galatasaray - Kayseri
09.02.2020 Kasımpaşa - Galatasaray

Murilloda gelirse tam 20 yabanci oyuncumuz olacak, terime sorsan bi 10 tane daha ister.

Is gondermeye gelince, Terim yonetimin beceriksizliginden sikayet eder. Iyide 34 yasini basmis adami kim alsin?

Lan FMde bile bukadar transfer yapamazsin, ama bizimkiler birseyler deniyor hayirlisi bakalim ne olacak.

O nagatomo ve Mariano yerine alt yapidan birini oynatma sansin varken hazirlik macinda neden oynatmadin.

Sonra diyorlarki alt yapidaki oyuncular hain, sen hazirlik maclarinda gidecek oyunculara sans verirsen tabiki kalmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt