Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapamıyor ki malBelhanda: "Futbol dünyasında benim gibi pasör bir çok 10 numara oyuncuları var. Futbol dünyası değişti artık, 10 numara dediğin oyun kurucudur, pas alıp pas verendir. Şut çekip, gol atmak forvetin görevidir."
Belhanda: "Taraftar 10 numara giydiğim için rahatsız oluyorsa başka numara alabilirim. Ben ilk transfer olduğumda İgor Tudor, Sneijder'i göndermek için bana 10 numarayı verdi."
yemin ederim gerizekali bu herif
bir de sut gol atamiyor diye kivirmaya bakYapamıyor ki mal
bu heriften bahsediyolarselam forwet duyumu var mı
Toptan ve topcudan anlamayan yönetim ve teknik ekip sagolsun.Bütün güvenilir kaynaklar eğer Onyekuru ve Babel'in durumları olmasaydı Sekidika başka bir takıma kiralanacaktı diyor. Vallahi şu olay aklıma geldikçe deliriyorum. Lan sanki 17-18 yaşındaki adamdan bahsediyoruz. Bu adam 23 yaşında aloooooo. 23 yaşındaki adamın neresine tecrübe kazandıracaksın? Bu nasıl bir şey ya. Akıl tutulması resmen... Tut kadroda mis gibi adam işte.
Taraftar sneijder dehlendigi icin senden nefret ediyor kral, o numara senin metin oktay gibi hagi gibi taşıyorsun o numarayı KUŞLARA İNAT SENCIYIZBelhanda: "Futbol dünyasında benim gibi pasör bir çok 10 numara oyuncuları var. Futbol dünyası değişti artık, 10 numara dediğin oyun kurucudur, pas alıp pas verendir. Şut çekip, gol atmak forvetin görevidir."
Belhanda: "Taraftar 10 numara giydiğim için rahatsız oluyorsa başka numara alabilirim. Ben ilk transfer olduğumda İgor Tudor, Sneijder'i göndermek için bana 10 numarayı verdi."
yemin ederim gerizekali bu herif
özele bakabilir misin vasfiFbjk bitmiş, beter olun.
bu enver göz falan birebir şahdim belhanda imaj hakları pazarlığı yaptı haftalarca 10 numara pazarlığı yaptı vs diyordu ısrarla. tamam istemiyorlarsa 10 numarayı cıkartırım demesi pek gerçekci gelmiyor
bilgilendirme için tşkEvren göz daha klupte ayrılalı bur hafta bile olmadan kulupte ki gizli olaylari çıktı canli yayinda anlatti. Az buçuk izledim belhanda konusunda iyi niyetli degil. Cok ciddiye alma derim
Gabigol zu BarcaFalcao barça haberleri varmış İspanyol basınında.
Beinsport