Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bu yüzden Barcelona.

fenerli ali naci gene taraftarı kandırdı

Murillo 16 milyon opsiyonla gitmiş Celta'ya. Gerek yoktu. İleride alamayacağımız adamların gelmesini hiç istemiyorum nedense

Seko Fofona'yi izledim.
Guclu ve buldozer gibi topu aldiginda ileri akiyor ama klasik futbol akli olmayanlardan. Bizi hem costurur hem de bize sac bas yoldurur.
Lemina ve Fofana ile cok direncli olacagimiz kesin. Fakat on tarafta mutlaka gercek 10 numara ile oynamali veya Saglam Emre Akbaba ile.

FutbolArena haberine göre Akbaba ve Linnes Rize maçında 11 oynayacakmış. Ek olarak yabancı sayımızdan ötürü Saracchi ve Sekidika'nın lisansları çıkarılamamış. Yani Rize maçında yoklar. Sol bekte Nagatomo oynar gibi eğer fesh edilmezse o zamana kadar...

Ben bu yakınlarda transfer yapabileceğimizi hiç zannetmiyorum, şu anda olur da Feghouli'ye Belhanda'ya filan alıcı bulabilir miyiz diye düşünüyorlar Babel gibi para kazanmak için

Yok olmazsa Andone&Mariano&Nagatomo&N'Zonzi gibi oyuncuların meseleleri çözülüp yollarımızı ayırmayı deneriz tabi bu arada transfer döneminin sonu gelir Saracchi ve Sekidika'ya lisans çıkarılır olur da sıkıştırabilirsek bir stoper transferi yapılır

Stoper şu anda fazla lüks. Ayrıca geçen isimlere bakınca (Mustafi-Murillo) fark yaratacak oyuncular değiller. Emin oynasın daha iyi.

h. sinekuru sıtmayı atlatmış diyorlar h.o 1 aya döner aramıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt