Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takım kaçta uçuyor Rize'ye kafilede kimler var bir oyuncu İstanbul'a dönecek dediler kimmiş

h. sinekuru sıtmayı atlatmış diyorlar h.o 1 aya döner aramıza

IMG_5314.webp

Yalniz o macta efso oynadi diye hatirliyorum
Herahalde bi daha böyle bi firsat gelmez. Les fener + 60a kadar 1-0 öndesin...

Belhandaya teklif falan yok yav. Yönetim akli sira suleyman rodop araciligi ile algi yaptı ama teklif yok.

Yalniz o macta efso oynadi diye hatirliyorum
Herahalde bi daha böyle bi firsat gelmez. Les fener + 60a kadar 1-0 öndesin...
Semih mi? Yok yav. Gelen topu hata yapacam diye direkt bam güm vuruyordu. Zaten çok iş de düşmemişti defansa FB çok kötü oynamiştı ama sonuç yine de malum...

Liderin 10 puan gerisindeyiz lig başlıyor ve takım çöp dolu.Ocak ayını bekleyin diyordu hoca bakalım takım yarın ne oynayacak.Pardon daha yeni başlıyor 2. yarı biraz zaman tanımak lazım mart ayını bekleyin oyuncular birbirine alışsın :D

Ha bu arada 6 ay önce aldırdığı 34 yaşındaki dedeye milyon eurolar verdiren 6 ayda postalayan Terim şu çöpleri başımıza bela etmeyi bırak artık düzgün transferler yaptır.

Hoca emre akbabayi oynatmak.gibi.bir manyaklik yapmasa bari o lanet rize takımınin stadı baskani takımı herşeyi.ugursuz

Gençlerbirliği, İsveçli kaleci Kristoffer Nordfeldt ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. (beIN Sports)

Elimizdeki yabancılar malum bu şartlarda bende yabancı hakkını stoperden yana kullanmazdım. Donk marcao şeklinde bitiririz bu seneyi. Semih'in kontratı bitmek üzere bedavaya alınabilir hem bedava hem de yerli olmasi bu sartlarda uygun bir maaşla en iyi secenek gibi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo İtalya'da ne yapıyor Murilloyu da alamadı geri dönsün bari boş yere Seko Fofanayi almaya ugrasmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt