Anıl Takır
Kırmızı Üye
- 4 Eylül 2019
- 2.321
- 1.275
- 648
Oh be Murillo çöpünden kurtulduk 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ne şut çekmiş yine Can senin maestro 19. saniyede, harbi bu adamı elimizde tutmakta zorlanacağız gibi
Bu seni modern 10 numara yapmaz, koşabilecek misin?2 aylık idmana çıksam belhanda'dan iyi şut çekerim.
2 aylık idman mı? sadece sağ kramponu giysem yeter2 aylık idmana çıksam belhanda'dan iyi şut çekerim.

2 günlük idmana çıksam ben daha iyi şut çekerim. Kondisyonum olsa Belhanda'yı top diye oynarım.2 aylık idmana çıksam belhanda'dan iyi şut çekerim.
Belhandayi zorunlu satın alma opsiyonlu 2+5 gibi birseye satabilsek gayet güzel olur ama o işi becerebilecek yönetici maalesef yok ...
Beyler bu Murillo'yu çok büyütüyorsunuz gözünüzde benden söylemesi. Bu adam Inter'de baya iyi bir çıkış yakaladı ama sonra kariyeri sürekli inişe geçti ve 27 yaşında Sampdoria'ya kadar düştü. Adam sürekli takım değiştirdi. Bizimle birlikte 6. takımı olacak sanırım gelirse. Konsantrasyon problemleri olan, hava toplarında zayıf ayağı düzgün bir adam. Marcao ile ne derece uyumlu bir ikili olurlar hiç bilmiyorum. Gelirse ekime gelmezse ... kadar hesabı. Arkasından ağlanacak bir adam kesinlikle değil. Burda itin bi taraflarına sokulan Mustafi kendine gelse bu herifi donunda sallar...
@Keramettin TANRIVERDİ ilk ben diyince bunu linç ettiydinizŞeref aydın şahane pazardaki balonu geçti
Hala mı ya ne garip adamsınız.@Keramettin TANRIVERDİ ilk ben diyince bunu linç ettiydiniz
bu ve transfermerkez sayfası doğru haberler yapar hep