Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en az 4 transfer lazım yaprak kımıldamıyor bari şu cazaresi alın bi ara ismi geçmişti başarıya aç bir adam

İlk önce takımdaki çöpleri gönderin maaş yükü kaç milyon euro oldu yazık günah Fatih Terim deneme tahtası gibi topçulara para dağıtıyor.

Belhandayi zorunlu satın alma opsiyonlu 2+5 gibi birseye satabilsek gayet güzel olur ama o işi becerebilecek yönetici maalesef yok ...
Beyler bu Murillo'yu çok büyütüyorsunuz gözünüzde benden söylemesi. Bu adam Inter'de baya iyi bir çıkış yakaladı ama sonra kariyeri sürekli inişe geçti ve 27 yaşında Sampdoria'ya kadar düştü. Adam sürekli takım değiştirdi. Bizimle birlikte 6. takımı olacak sanırım gelirse. Konsantrasyon problemleri olan, hava toplarında zayıf ayağı düzgün bir adam. Marcao ile ne derece uyumlu bir ikili olurlar hiç bilmiyorum. Gelirse ekime gelmezse ... kadar hesabı. Arkasından ağlanacak bir adam kesinlikle değil. Burda itin bi taraflarına sokulan Mustafi kendine gelse bu herifi donunda sallar...

Rize maçı kamp kadrosu açıklandı mı? Normalde uçağa binmeden önce açıklanırdı uçak indi ses seda yok

Sekidika'yı niye kiralık yolluyoz lan takımda kanat kalmadı.

bu ve transfermerkez sayfası doğru haberler yapar hep

yalandır diye umuyorum. erzurumspor başkanını geçen sene küme düştükten sonra bizim şampiyonlugumuza yönelik "şaibeli şampiyonluk" yakıştırmasını unutmadık. ama yöneticiler unuttu. çünkü yöneticile galatsaraylı degil.

Belhanda konusunda ümidim yok gitmeyecek çünkü yıllık 6 m euro istiyormuş takımlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt