Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal, 50 milyon Euro karşılığında Ajax’tan Hakem Ziyech’i kadrosuna katmayı düşünüyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Ajax, Younes Belhanda’yı satın alma opsiyonuyla kiralayacak. (TURKSVOETBAL)
Olmaz opsyonla falan, zorunlu satınalma olmazsa iki maç sonra ne mal olduğunu anlayıp iade ederler.

Yanlışsam cahilliğime verin.. Bu mariano - nagatomo-nzonzi kesin gidici saracchi ve sekidika ihtiyacımız olduğu için alındı.. bunları tff listesinden çıkarıp saracchi ve sekidikayı ekleyemiyor muyuz? Linneste öyle yapıldı işte..
Nzonzi neyse de diğer ikisi için yapılmaz şimdi 300 bin istiyorlarsa gitmek için o zaman 700 bin isterler muhtemelen

Yanlışsam cahilliğime verin.. Bu mariano - nagatomo-nzonzi kesin gidici saracchi ve sekidika ihtiyacımız olduğu için alındı.. bunları tff listesinden çıkarıp saracchi ve sekidikayı ekleyemiyor muyuz? Linneste öyle yapıldı işte..
Herhalde bu oyunculardan az da olsa bir kazanç sağlayacağız belki o yüzden direkt lisanslarını iptal etmiyorlardır.

Stoper icin Marcao'nun yanina cuk oturacak bir isim var ama alabilir miyiz soru isareti.

gil-e1557772616811-1024x768.jpeg

Murillo için üzüldüm desem yalan olur, bizim ligimizde şöyle korkunç stoper lazım en kısa tabir ile fiziksel üstünlüğü olan rakip forvetleri ceza sahasına girmekten korkutacak agresif ve tartışmasız hava üstünlüğü olan bir stoper lazım özellikle de diğer stoperimiz Marcao'nun bol bol üzerinden kafa topu vurdurduğunu düşünürsek stoperimiz için en önemli özellik tartışmasız tüm hava toplarını temizlemesi olabilir

Jardel-Coates-Fazio gillerden bir stoper bulmamız gerekiyor yapabileceğimiz en iyi iş en ufak bir ihtimali varsa bile Godin ve Boateng'in peşinden gitmek olur olmuyorsa da dediğim profilde bir stoper bulmaya çalışalım artık

Yeni transferleri Denizli maçında oynatamazsak tam komedi olur hoca Ocak Ocak dedi

Murillo için üzüldüm desem yalan olur, bizim ligimizde şöyle korkunç stoper lazım en kısa tabir ile fiziksel üstünlüğü olan rakip forvetleri ceza sahasına girmekten korkutacak agresif ve tartışmasız hava üstünlüğü olan bir stoper lazım özellikle de diğer stoperimiz Marcao'nun bol bol üzerinden kafa topu vurdurduğunu düşünürsek stoperimiz için en önemli özellik tartışmasız tüm hava toplarını temizlemesi olabilir

Jardel-Coates-Fazio gillerden bir stoper bulmamız gerekiyor yapabileceğimiz en iyi iş en ufak bir ihtimali varsa bile Godin ve Boateng'in peşinden gitmek olur olmuyorsa da dediğim profilde bir stoper bulmaya çalışalım artık
Jardel'in adım atacak hali yok rtaş coates neyse de

Marcelo Guedes'i biz neden almıyoruz acaba? Yaşı uygun bir stoper için, "ligi tanıyor" fiyat olarak zorlanmayız hem de kalıcı bir oyuncumuz olur sonunda illa stoper lazımsa? Hava toplarında da etkili hatta gol bile atabiliriz kornerden inanması güç ama.

23 yaşındaki herifi kiralamak nedir ya saçmalamayın bu adam 18 yaşında değil yunus falan varken sekidikayı kiralarlarsa büyük yanlış olur tepki toplarlar .

ben artık serdar ali çeliklere güveniyorum abi. inancım tam adama.
bu rodop, ıvır zıvır gazeteciler transfer sezonu öncesi belhanda'ya arap klüblerinden çok ciddi teklifler var diye üfürüyordu.

serdar ali vole'de yok abi unutun o işi arap klüpleri arap federasyonu artık para harcayamıyor. bitti o iş. belhanda'yı satamazsınız ,kimse almaz diyordu uğura. adam haklı çıktı.
serdar ali kral adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt