Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her daim ft savunucusuyd lum hatta 1 hafta oncesine kadar bile savundum

Ama su hazirlik maclarinda 90 dakka selcugu oynatti ya

Bitti abi

Taraftarla inatlasanin sonu kovulmakla biter

Kimse Galatasaraydan buyuk degil

Sampiyonluk gidince gorecegim senin selcuk inadini belhanda inadini

Bak bakalim bu taraftar ne yapacak sana

Cok guveniyor taraftarla inatlasmaya kadar guveniyor

Devam ederse bu inada eger gorur taraftari

Ardayi almisiz diyorlar yine

FFP engeli.. Fatih Terim baştan beri söylüyor hem takıma uyarı vermek için hem de bazı değişimlerin Ocak ayında olması için. Bunu sezon başında da söyledi. Ama bunları söylerken almayı bildiğimiz gibi 'SATMAYI' 'YOLLAMAYI' bilmeliyiz dedi onlarca kez. Ocak ayında FFP nasıl olur o da var her yerden kıskaç altındayız dedi.. Algı 1... Ocak ayı değişim olacaktı ne oldu? bir kişi bunu yazıyor sürü psikolojisi herkes aynı şeyi yazıp duruyor ya da aynı kişi bunu defaaten yazıp duruyor. Şu dönemde hangi takım transfer yapabiliyor. ne isimler ne isimler atmasyon....Sezon başında olduğu gibi takımlarında istenmeyen, futbolları büyük düşüş içinde olan oyuncuları ancak ve 'ANCAK' kiralayabiliriz. Şu mantığın değişmesi lazım artık.. Seri-Lemina-Nzonzi=Piyasa değeri 60 milyon euro.. Avrupa'nın en güçlü orta sahalarından birine sahibiz falan filan gibi hayal dünyasından çıkmak gerekiyor. Galatasaray'da ne iş çıkardılar yarım sezonda şampiyonlar ligi dahil.. 3 adam 1 gol 3 asist. Emre Mor ayrı vaka. Adem Büyük ayrı vaka.. Babel, Jimmy, Şener hepsinin tek ortak noktası var. 'SERBEST TRANSFER' yani bonservis bedelleri yok...Bu kadar. Zaten bu adamlar üst düzeyi bırak orta düzeyde bile kalsalar neredeyse kulüplerinden kovulacak şekilde gönderilmezdi. Takımın gençleşmesi gerekiyor ama elindeki adamları çıkaramıyorsun bonservis alamıyorsun. Zararına gönderme durumundasın. Yazın Mert Hakan, Emre Kılınç, Nazım Sangare alınabilir ki o da zor. Emin kadroya monte edilebilirse. Gene bir yada iki istediğin adamı alabilmen için satış yapman lazım. Şu andaki durum kim ne öneriyorsa menejerlerden kötünün iyisini seçmek ve başarılı olması için umutla beklemek. Çünkü alma durumun yok.

FFP engeli.. Fatih Terim baştan beri söylüyor hem takıma uyarı vermek için hem de bazı değişimlerin Ocak ayında olması için. Bunu sezon başında da söyledi. Ama bunları söylerken almayı bildiğimiz gibi 'SATMAYI' 'YOLLAMAYI' bilmeliyiz dedi onlarca kez. Ocak ayında FFP nasıl olur o da var her yerden kıskaç altındayız dedi.. Algı 1... Ocak ayı değişim olacaktı ne oldu? bir kişi bunu yazıyor sürü psikolojisi herkes aynı şeyi yazıp duruyor ya da aynı kişi bunu defaaten yazıp duruyor. Şu dönemde hangi takım transfer yapabiliyor. ne isimler ne isimler atmasyon....Sezon başında olduğu gibi takımlarında istenmeyen, futbolları büyük düşüş içinde olan oyuncuları ancak ve 'ANCAK' kiralayabiliriz. Şu mantığın değişmesi lazım artık.. Seri-Lemina-Nzonzi=Piyasa değeri 60 milyon euro.. Avrupa'nın en güçlü orta sahalarından birine sahibiz falan filan gibi hayal dünyasından çıkmak gerekiyor. Galatasaray'da ne iş çıkardılar yarım sezonda şampiyonlar ligi dahil.. 3 adam 1 gol 3 asist. Emre Mor ayrı vaka. Adem Büyük ayrı vaka.. Babel, Jimmy, Şener hepsinin tek ortak noktası var. 'SERBEST TRANSFER' yani bonservis bedelleri yok...Bu kadar. Zaten bu adamlar üst düzeyi bırak orta düzeyde bile kalsalar neredeyse kulüplerinden kovulacak şekilde gönderilmezdi. Takımın gençleşmesi gerekiyor ama elindeki adamları çıkaramıyorsun bonservis alamıyorsun. Zararına gönderme durumundasın. Yazın Mert Hakan, Emre Kılınç, Nazım Sangare alınabilir ki o da zor. Emin kadroya monte edilebilirse. Gene bir yada iki istediğin adamı alabilmen için satış yapman lazım. Şu andaki durum kim ne öneriyorsa menejerlerden kötünün iyisini seçmek ve başarılı olması için umutla beklemek. Çünkü alma durumun yok.
Bırak bu işleri Renktaş.

Elimizde nakit varken bile gidip o parayla diagne'yi ve Emre akbaba'yi aldırdı terim.

iyi ki elimizde para yokta sadece 1 senelik kiralık tek kitleyebiliyor bize

Kiralık olmasa hepsinin tapusunu kulübe zarar olarak sokacaktı.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Seni zaten ikna etme gibi bir derdim yok. Senin fikirlerine de saygılıyım.

Bırak bu işleri Renktaş.

Elimizde nakit varken bile gidip o parayla diagne'yi ve Emre akbaba'yi aldırdı terim.

Diagne'nin para Ozan'dan çıktı ona bakarsan çocuk gidecem diye tutturmuştu tek taraflı bakmak ne güzel ben diagne için kazık derim ama sen satılan topçularla ilgili tek kelime etmezsin.

Diagne'nin para Ozan'dan çıktı ona bakarsan çocuk gidecem diye tutturmuştu tek taraflı bakmak ne güzel ben diagne için kazık derim ama sen satılan topçularla ilgili tek kelime etmezsin.
Maicon filan sakatlanmasaydi ben görürdüm ozan'i oynatıp oynamadığıni.

Kendi kendine burdan hocaya pay biçme.

Daha dünkü hazırlık maçında bile Selçuk'a şans veren kişinin, altyapıdan oyuncu çıkarıp parlattığına senden başkası inanmaz.

Bırak bu işleri Renktaş.

Zamaninda dedik FT gelecekse transfer islerine karismasin diye (Canaydin donemi) Linc ediyorlardi :D Tudora dua etsin yoksa o 2 sampiyonluguda alsmazdi

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

guilherme ve marianonun menajeri

Gecen sene pek tudorluk kalmamisti hatirlarsan
Nagatomo
Ozan
Marcao
Luyi
Onyekuru
Diagne

vs vs
Geçen sene avcı sayesinde aldı.
Avcı arda ve robinho ile tüm sistemin içine etti.

Maicon filan sakatlanmasaydi ben görürdüm ozan'i oynatıp oynamadığıni.

Kendi kendine burdan hocaya pay biçme.

Daha dünkü hazırlık maçında bile Selçuk'a şans veren kişinin, altyapıdan oyuncu çıkarıp parlattığına senden başkası inanmaz.

Kötü olan her şeyi hocaya pay içerken iyidi di mi , altyapıdan sanki her yıl 5 tane topçu çıkartıyorduk hocadan önce de görürdüm görmezdim falan geçelim onları bir kere transferde eksiye bile düşemiyoruz hoca leş oynatıyor de , oyuncular arasında adaletsizlik var de , antremanlar kötü de ne bilim bir sürü şey varken eleştirilecek en yanlış konudan vurmaya çalışıyorsun Tudor bile 40 milyon bonservis harcadı oyunlara verilen imza paraları , maaşlar , bonuslar vardı bir ton o zaman bile bu kadar eleştiri yapmıyordun sen.

Kötü olan her şeyi hocaya pay içerken iyidi di mi , altyapıdan sanki her yıl 5 tane topçu çıkartıyorduk hocadan önce de görürdüm görmezdim falan geçelim onları bir kere tranferde eksiye bile düşemiyoruz hoca leş oynatıyor de , oyuncular arasında adaletsizlik var de , antremanlar kötü de ne bilim bir sürü şey varken eleştirilecek en yanlış konudan vurmaya çalışıyorsun Tudor bile 40 milyon bonservis harcadı oyunlara verilen imza paraları , maaşlar , bonuslar vardı bir ton o zaman bile bu kadar eleştiri yapmıyordun sen.
Tudor ve dursun'u eşleştirdigim kadar terim'i eleştirmedim.

Kendi kendine atıp tutma.
Açıp maicon,belhanda,feghuli transfer haberleri başlıklarına bakabilirsin.
Herkes bunlar için yanıp tutusurken ben alınmasinlar istiyordum

Gomis'te dahil.

Geçen sene avcı sayesinde aldı.
Avcı arda ve robinho ile tüm sistemin içine etti.

O artik avcinin problemi . Terim ödevlerini yapip basardi(erzurum + konya deplasmanlari haric o sezon). Giderse gitsin kalirsa kalsin bana ne amaaaa o kadar da yedirmem yani. Ilk devrenin sonu+ komple ikinci devre yenilmemis bir takim yaratmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt