Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka 4 gün sonra lig başlıyor daha biz yeni transferlerin lisanslarını çıkarmadık. Onyekuru zaten yok. Stoper ve orta sahamız hala eksik. Ne olacak bilemiyorum. Yönetim 2 sezondur devre arası transferlerinde net kötü.

o jessiyi geçen sene sikecilerin önderliğinde hakemler ile ilgiyi kâğıda imza atan erzuruma veren şerefsizdir hatta jessiyi her hangibir yere kiralık verende şerefsizdir

Bu sene şampiyon olma ihtimalimiz bile yok herhangi bir degişiklik yok takimda ve zihniyette 2. Olursak şaşiririm.Her sene ayni şey oyuncu gönderememe oyuncu alamama beceriksizlik diz boyu.Kafam rahat artik nasil olsa bi umut yok bu kafayla seneyede sampiyon olmazsak gorucem ben bunlari.

Benim anlamadigim genc oyuncu alıp kiralamak nedir, bu oyuncudan faydalanacaksan gelecek seneye kendi takiminda hazirla en azindan uyum sorunu çekmez, misal Erzuruma kiraladin onlarin zemini buz sakatlik oldu bir çapraz baği koptu al sana elinde patlayan transfer, Fatih Terim gerçekten kendini geliştiremeyen hatta gerileyen nadir hoca..

Ulan Ocak'ın yarısı geçti halen Ocak Ocak deyip duruyorlar ya...

Bu akşam Rizeyi desteklesek ve (telafisi olan) olası bir yenilgide bizimkiler uyanıp gönderme/lisans çıkarma/transfer konularında harekete geçer mi acaba ?

Anasının nikahını da istemiş mı acaba ? Ya bunlar adamın canını sıkıyor jesseyi neden oynatmiyorsun hoca Taylan gibi beklet gene sonra iyi oynarsa koşarsın sarilirsin utanmadan ...

Daha gidicem diyen nzonzinin kiralık sözleşmesini fesh edemediler oynamayacak olan
lyundama duruyor siz mariano nagatomo bekliyorsunuz önce andone lyundama nzonzi gibi
kiralıkları göndersinler gerisine bakarız

Geçen yıl Maaşına karşılık bonservisini verelim dediğimde millet burda demediğini bırakmıyordu. Alın size Belhanda. Babel ve Diagne içinde aynısını yapmamız lazımdı.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Maas dusuk tutmak bukadar onemli iste.

Sen Belhandayi 3,3m euro senelik degil ama 2 yada en fazla 2.3 verseydin, zaten oyuncu arabistanda banko 3-4m euro kemik alirdi. Ama sen 3.3m verdigin zaman, dogal olarak Belhanda 4,5-5m euro ister.

Aynisi Diagne icinde oyle, Kasimpasada 800.000 oynayan, sen 2,2 veriyorsun. 1,5 verseydin, Diagne gecen sezon cok kolay satilmisti, cunku ozaman Arap kulupleri Diagne icin 3- 3,5m euro rahat verirlerdi.

Liepzig yedeği diye küçümsemek LOL adamlar efsane oynuyor saracchi nasıldır o konuda yorum yapamam yeterince izlemedim
Küçümsemedim LOL transferin zorluğuna vurgu yaptım adam yedek ve oynamak isteyen biri uruguaylı muhtemel muslera referansıyla geldi mesajın ana teması yönetimin transfer beceriksizliği ve yavaşlığı onyekuru kendi zorlaması saracchi yedek ve musleranin hemşehrisi olmasıyla geldi daha önemli eksikler hala duruyor ocağı yarıladık LOL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt