Seyit Ahmet Yılmaz
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 1.824
- 947
- 1.523
taylan transferine jest olarak alınmış karar olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne jesti aga ya. bu nedir böyle ya. hayır kurumu muyuz biz? ne zaman bayern münih kafasında acımasız, rakiplerini sömüren, kötü günlerinden faydalanan bir camia olacagız?taylan transferine jest olarak alınmış karar olabilir.
1-0 / 2-0 / 3-1 gibi yenilgilerin telafisi olur ancak 3 farklı yenilirsek telafiyi falan unut Rize, Tuzla'ya benzemez.Bu akşam Rizeyi desteklesek ve (telafisi olan) olası bir yenilgide bizimkiler uyanıp gönderme/lisans çıkarma/transfer konularında harekete geçer mi acaba ?
Silinmis neydi
Küçümsemedim LOL transferin zorluğuna vurgu yaptım adam yedek ve oynamak isteyen biri uruguaylı muhtemel muslera referansıyla geldi mesajın ana teması yönetimin transfer beceriksizliği ve yavaşlığı onyekuru kendi zorlaması saracchi yedek ve musleranin hemşehrisi olmasıyla geldi daha önemli eksikler hala duruyor ocağı yarıladık LOLLiepzig yedeği diye küçümsemek LOL adamlar efsane oynuyor saracchi nasıldır o konuda yorum yapamam yeterince izlemedim