Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linnes tam hazır değil fena oynamadı gene

onye jesse saracchi hızıyla fark yaratacaktır

stoper ve 2 orta saha şart bu takıma seri ve belhandayla asla yola çıkılmamalı

Hoca seriye güveniyorum sana demiş ayvayı yedik, bizdeki en büyük problem 10 numara bugün ligin en kotu takımına karşı bile pozisyon üretemedik,halis Özkahya bu gece sen ve o var hakemi aldığınız paralar haram zıkkım olsun inşallah bogazinizdan geçmesin.

Haksız mıyım rengim 1 maç oynattıktan sonra göndermedi mi herifleri
ermanı 1 maç oynattımı bılmıyorum fakat bedavaya gelen herifden azda ola para kaldırdık
oğulcanda da yaşından dolayı yetiştiği kulüple alakalı bi sorun varmıs gitmiş bunuda baktımşimdi öğrendim.
bu şekilde devam edeceksenbidaha bende bndan sonra sana karsı her fırsatta böyle davranırım. az aklını basını al

Surpriseeeeeeeee

EOV81kMX4AMEvlR
Vigo da bir Aslan var!

umarim Hafta sonu artik söyle oynariz

Nando
Linnes ?? Marcao Saracchi
Lemia Seri
Sekidika Emre Adem
Falcao

ama gider belhanda ömer felan oynatir yine

ermanı 1 maç oynattımı bılmıyorum fakat bedavaya gelen herifden azda ola para kaldırdık
oğulcanda da yaşından dolayı yetiştiği kulüple alakalı bi sorun varmıs gitmiş bunuda baktımşimdi öğrendim.
bu şekilde devam edeceksenbidaha bende bndan sonra sana karsı her fırsatta böyle davranırım. az aklını basını al
Oğulcan'ı Müfit Erkasap istememiş bizim takımda oynayamazsın diye o da Antep'e gitmiş. Erman'ı para kazanmak için mi transfer ettik? :D

Oğulcan'ı Müfit Erkasap istememiş bizim takımda oynayamazsın diye o da Antep'e gitmiş. Erman'ı para kazanmak için mi transfer ettik? :D
sabriyle uçakta erik dalı oynasın diye alındı heralde bilmiyorum bedavaya geldi para kazandırdı gitti.
dediğim gibi oğulcan mevzusuna hakim değilim terim taffarel hagiyi istemedi dediğin kaynakları kullandın heralde gene. ben milliyetten yetiştirme bedeli kaynaklı bi sebepten gitti diye okudum az önce. bildiğim bu senden daha güvenilirdir büyük ihtimal

sabriyle uçakta erik dalı oynasın diye alındı heralde bilmiyorum bedavaya geldi para kazandırdı gitti.
dediğim gibi oğulcan mevzusuna hakim değilim terim taffarel hagiyi istemedi dediğin kaynakları kullandın heralde gene. ben milliyetten yetiştirme bedeli kaynaklı bi sebepten gitti diye okudum az önce. bildiğim bu senden daha güvenilirdir büyük ihtimal
Sen Milliyet'in kaynaklarını güvenilir diye veriyorsun ama ben Hürriyet'ten verince kolpa mı oluyor vay be :D
Ayrıca adam Radyospor'a konuşmuş buna da kolpa diyorsan yani

Oğulcan Çağlayan'dan Galatasaray sözleri: Fatih Terim ayrılınca...

Fatih Terim: İstediğimiz oyun yavaş yavaş geliyor. Tüm maç boyunca oyunun kontrolünü, pas grafiğini iyi ayarlayan, pas trafiğinde bazı hatalar yapan ama oyunu domine eden bir Galatasaray önemliydi. Oyunun hiçbir bölümünde deplasmanda oynayan bir takım görüntüsü vermedik." Sporx on Twitter

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Sen Milliyet'in kaynaklarını güvenilir diye veriyorsun ama ben Hürriyet'ten verince kolpa mı oluyor vay be :D
seni mi kırıcam yasincim al sözcü kaynaklı olsun işte bunu da beğenmezsen git kendin ara bul yok baska
kulubu ve yasıyla alakalı bı sorun varmıs ıste

2013'te Fatih hocanın aldırdığı 1 ay sonra yolladığı Oğulcan mıydı bu? Erman Kılıç'ı da 1 maç oynatıp sonra yollamıştı diye hatırlıyorum.
Fatih hoca aldirdi ama sözlesme falan imzalanmamisti daha, ama altyapiyla antrenmanlara çikiyordu galiba.
Sonraki süreçte hoca kovuldu ve ardindan Ogulcanla da sözlesme imzalanmadi ve ayrildi.

seni mi kırıcam yasincim al sözcü kaynaklı olsun işte bunu da beğenmezsen git kendin ara bul yok baska
kulubu ve yasıyla alakalı bı sorun varmıs ıste
Yav ben sana adamın Radyospor'da canlı konuştuğu kaynağı atıyorum sen sözcüyü falan atıyon reis

Oğulcan Çağlayan'dan Galatasaray sözleri: Fatih Terim ayrılınca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt