Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal baskanın zamanında alınmamıs üstad işte hoca oğulcan ayrılana kadar çoktan kovulmuş.
oğulcanı çok istiyordun madem sucu onda ararsın artık
Fatih hoca kalsaydı bence Oğulcan'ın yetenekleri körelirdi. Furkan Özçal, Yiğit Gökoğlan gibi oyuncuların kaderini paylaşırdı. Gitmesi daha iyi olmuş kendisi adına.

emre > bütün OS . He gider
Lemina Taylan
Emre
yapar o da ok. Ama dedigim gibi belhanda felan oynatir
emreyle seri aynı anda olmaz zaten elek olur . ayrıca lemina >bütün takım emre çok üretken tam ihtiyacımız gibi ama keşke oyun kurma konusundada iyileşse pas kalitesi düşük bi tane kilit pası yok zamanla düzelir umarım

Fatih hoca kalsaydı bence Oğulcan'ın yetenekleri körelirdi. Furkan Özçal, Yiğit Gökoğlan gibi oyuncuların kaderini paylaşırdı. Gitmesi daha iyi olmuş kendisi adına.
yiğitinde fizği iyiydi hızlıydı ama olmayacağı cok belliydi bu oğulcan acayip bi tip ya. şimdiye kadar neden sıçrama yapamadı bilmiyorum geçen yıl okan ile bişiler yapabilirmiş halbuki. bi bjk macında da izlemiştim baya fark yaratmıştı ilk dedim ya şenor burakta olduğu gibi bunada bi dokunabilse çok başka halde olabilirdi

EOWDPhWWAAEokp8

Jean-Clair Todibo, 1,5 milyon Euro bedelle sezon sonuna kadar Schalke 04’e kiralandı. Alman ekibinin 25 milyon Euro + 5 milyon Euro bonuslar ile satın alma opsiyonu bulunuyor. Barça'nın ise 50 milyon € + 10 milyon € bonuslarla geri satın alma opsiyonu mevcut.

Bir temizlik yapacaksak feghouliyide gönderin lütfen en çok para kazanan adam o koca gotunu kaldırıp kosmuyor ya ,maçı terlemeden bitiren bir sürü oyuncu grubu var, ter akmaz yere yatmaz isen hiç bir şey olmaz hozam,sen seriye de sakın güvenme umurunda değil Galatasaray adamın

Jesse'nin durumunu bilmiyorum ama bize adam gibi bir sağ kanat lazım. Götünü kaldıramayan kanat oyuncularından bıktım artık.

Rodrigues F.Bahçe’de.

Di Marzio yazdı.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

rodriguez zu fb, 5 milyon satin alma zorunlugu

falcao ya bizim lig ağır geldi tek olmaz Falcao bence Diagne geri gelmeli çift forvet oynamak bizim için en hayırlısı

fener nasıl transfer yapıyor ya

bjk gibi değil mi durumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt