Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
plaket takdim edelimComolli istifa etti
Ustun hizmetlerin icin tesekkurler Comolli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
plaket takdim edelimComolli istifa etti
Ustun hizmetlerin icin tesekkurler Comolli
Yahu ndiayede osmanlida 10 numaraydi mensah ne gol asist katkisi vermiste 10 numara oynucakmis mis gibi 8 oynar kossun mucadele etsin teknigide fena degil anadolu takiminin 10 numarasi bizde en cok 8 oynarMensah 10 numara değil mi ya niye 8 mis gibi davranılıyor mensah bize gelirse ilerde "mensah 8 değil ki 10 numara" söylemlerini duyar gibiyim
Arda son dk bombasi olur müjde çilek ne derseniz işte! Kaptan Arda Turan!Gidecekler bu hafta içinde yollanır da gelenler yine son 2-3 güne sıkışacaktır. Taraftar tepkisi azalsın diye Arda'yı da son saatlerde araya sıkıştırıcaklar diye tahmin ediyorum.
P. seklinde bir odul hazirlatalim hemenplaket takdim edelim
Adamların yarısı 30'unu geçmiş oğlum sen sağ beksin şurda oynamalısın mı diyeceklerdiBiz zaten pres ve baskı yemiyoruz ki.
Oyuncularımız vurdunduymaz olduğu için adam takibi yapmıyorlar
(bknz: feg-selcuk-belhanda-falcao)
Ayrıca teknik heyet oyuncuların nerde duracağını göstermediği için sürekli pozisyon hatası yapıp top kaybedip kontra yiyoruz.
Bulun gelin Batistuta gibi bir golcü de maçların zevki gelsin.
Pas atamayan calim atamayan kosmayan mucadele etmeyen bom bos bi adam birakin su Seri sevdasini onun yerine kim gelirse gelsin fark yaratirSeri ile Mensah'ı kıyaslamak atla deveyi karşılaştırmak gibi bir şey oluyor. Seri 8 numara, Mensah 10 numara. Seri ile Wanyama da kıyaslanmaz çünkü wanyama da 6 numara ön libero. Seri ile kıyaslanacak asıl oyuncu merkez orta saha olan ve bizimle adı geçen Seko Fofana'dır.
Seriler Nzonziler Babeller hepsi kafasini kullaniyordu tekmeye kafa atmiyordu agzimiza sictilar ilk yari tam tersi bize tekmeye kafa sokan adamlar lazim bir tek 10 numaran akliyla oynasin yeter .tek forvet oynayarak ya da kafası çalışan 10 numara olmadan oynayarak Falcao'yu bitiriyoruz.En azından zeka seviyesi olarak kaliteli bir oyuncu alsak İq testi ile alsak başarılı oluruz 10 numara pozisyonunda.Eskiden Felipe vardı net zekiydi.
Bize "tekmeye kafa atan oyuncu" değil "kafasını kullanan oyuncu" lazım.
Seriler Nzonziler Babeller hepsi kafasini kullaniyordu tekmeye kafa atmiyordu agzimiza sictilar ilk yari tam tersi bize tekmeye kafa sokan adamlar lazim bir tek 10 numaran akliyla oynasin yeter .
_______Lemina_____MensahNormalde begenmem ama ceza sahasina giren 8 nolari ozledik be arkadas
taylinho yerine e.babainho yu yaz_______Lemina_____Mensah
Sekidika____Taylinho____Onyekuru
_____________Falcao
Hem sağlam merkez, hem hızlı Kanatlar..bu kadro deplasmanda da iş yapar.
AMİN.