Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor Adama Soumaoro diye bi futbolcuyu kiralayacak diye haberler çıkmıştı.İzleyenler var mı?İyiyse biz 6 aylığına kiralayalım..

Ben Taylana henüz güvenemiyorum Antalya maçında iyiydi evet ama kıstas değil bence. Fizik olarak baya gelişmesi lazım gibi.

Adem büyük harika oynuyor ama kimse övmüyor. İsimden kaynaklı muhtemelen. Falcao'nun isteyip de yapamadığı her şeyi yapıyor.

Oynadığı sürenin %90'nını yerde geçiriyor. En ufak müdahalede bacağı kopmuş gibi rol yapıyor. Bunların dışında Falcao'dan iyi yaptığı bir şey hatırlamıyorum ben.

Taylan'ı kadrolarına yazan arkadaşlar, Emre varken Taylan zor oynar. Keşke ikisi aynı anda sahada olabilse ceza sahasına tecavüz eden orta sahalar bunlar.

Anadolu takımı Falcao Henry haric

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hep sana Vizyonu öğrettik GSC de...simdi de vizyon üzeri eliştiri ile geldin. Aferin..gururlandım be!

Eldeki adamlara göre kadro yaptım. Yoksa bende FM fantazi kadrosunu yapmasını bilirim.

Mensah-Lemina orta sahası rahatlıkla taşır bizi. Burda tek soru işareti Jesse ve Taylan'ın nasıl çıkması...elbette bir Riskli bu durum.

valla mensaha karşılık,mariano , emre taşdemir ve jimmy i verelim güzel bi anlaşma olur. aslında düne kadar emre akbaba 6 aylıgını kiralık olarak gitmesi mantıklı olurdu maç kondisyonu açısından takasta ama dün iyi performans sergiledi

Taylan'ı kadrolarına yazan arkadaşlar, Emre varken Taylan zor oynar. Keşke ikisi aynı anda sahada olabilse ceza sahasına tecavüz eden orta sahalar bunlar.
Problem bir de şu ki...herifi koca sezon da 1(!) Maç da gördük..orda da resital sundu herif :D

Değerlendirme işi zor... Yoksa kağıt üstünde Terim Akbaba yı tercih eder gibi. Ama ben sonunda formayı performans alır derim.

Fantazi Teixiera
Duyumlar Mensah
Gerçekler Akbaba

Seri varken mensah çöpü alınmaz

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seri sırf pas ve 1.touch konusunda belki daha iyi.

Ama Mensah ile daha direkt ve dinamik bir oyun oynarsın. Mensah tarzı adamları bizim ligin dinamiklerine çuk diye oturur.

Biz Seri yı malesef biraz da oynatamadık... ama bu başka bir konu.

Taylan, Onyekuru ve Jesse ile Seri çok daha iyi oynar.

Şu anda ama Mensah sana direk ve daha iyi katkı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt